Е това и в почивния ден съм скокнала в 4 ч, уж моя мъж щеше тихо да се измъква събуди целия блок.Сега съм си направила
и ви изчетох.Днес ще се по занимая и аз с зимнина... то една зимнина няколко буркана люти чушки трябва да направя, за останалото са се погрижили мама и тате, ама май е време догодина да ги отменяме, стига сме готованствали.
Та днес това ще е с децата ще поизлезем да поиграят докато още позволява времето че вече се чувства че идва есен .Големия има малко да пише , ама това ще стане докато спи малкия че иначе е война.
luss неприятно е това за колата, а Петьо каква е причинта да не харесва училището , самия процес учене , учителката или средата ?
Гледам сватби коментирате, ние последните няколко години на доста походихме ,добре че неженени роднини вече няма , то и приятели няма та приключихме вече ( два пъти кумувахме) .
titi888 ох то с синузита е една борба, ето сега ми напомняш да си довърша шапката че още месец и без нея няма мърдане.
Смърфиетка млечна желирана съм правила , но руска не , все се притеснявам да не е много тежка.
В къщи от декември до края на януари минават по -голямата част от семейните празници само малкия е април- май( а тогава има и зеленийки) та голямо приготвяне пада и все гледам да не повтарям нещата.
marche14 искам и аз рецепта за кекс

Валенцето загуби се , пиши как са девойките .
vio ,Хортензия Мушкатова,Valeria84 ,kokona20 ,Марѝ ,Sta_di ,мама-коко ,Надин БГ,Баба Яка,slavka70

Полях си цветята и чакам пералнята да свърши та да простра. 
. Милена изяде сандвич и тръгна в експоцентър....
направоооо съм отличник!
2 манджи наготвих,пуснах 4 перални,изкъпах се и чакам малката да се събуди и да излезем на разходка,че днес е по-топло,е пак духа,но поне има слънце.По-късно ще намина пак.