Домакини/епизод 18/

• 44 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро Simple Smile
Е това и в  почивния ден съм скокнала в 4 ч, уж моя мъж щеше тихо да се измъква събуди целия блок.Сега съм си направила
и ви изчетох.
Днес ще се по занимая и аз с зимнина... то една зимнина няколко буркана люти чушки трябва да направя, за останалото са се погрижили мама и тате, ама май е време догодина да ги отменяме, стига сме готованствали.
Та днес това ще е с децата ще поизлезем да поиграят докато още позволява времето че вече се чувства че идва есен .Големия има малко да пише , ама това ще стане докато спи малкия че иначе е война.
 luss неприятно е това за колата, а Петьо каква е причинта да не харесва училището , самия процес учене , учителката или средата ?
Гледам сватби коментирате, ние последните няколко години на доста походихме ,добре че неженени роднини вече няма , то и приятели няма та приключихме вече ( два пъти кумувахме) .
titi888 ох то с синузита е една борба, ето сега ми напомняш да си довърша шапката че още месец и без нея няма мърдане.
 Смърфиетка млечна желирана съм правила , но руска не , все се притеснявам да не е много тежка.
В къщи от декември до края на януари минават по -голямата част от семейните празници само малкия е април- май( а тогава има и зеленийки) та голямо приготвяне пада и все гледам да не повтарям нещата.
marche14 искам и аз рецепта за кекс  Crossing Arms
Валенцето загуби се , пиши как са девойките .
vio ,Хортензия Мушкатова,Valeria84 ,kokona20 ,Марѝ ,Sta_di ,мама-коко ,Надин БГ,Баба Яка,slavka70   Hug

# 631
J_M_M много си ранобудна  Simple Smile, какво е това кафе в 5,40
Мислех че днес ще успея аз да направя кафето, но нищо, следващия път.
Смърфиетка бързо дай рецептата за тази желирана руска салата, много обичам руска салата, но за желирана сега чувам.
Отивам да направя едни мекици, че как ми се ядат.
Ето и за вас да закусите

# 632
Добро утро!  Hug

Ау, какви хубави мекички, вземам си една, мммм. И кафенце, благодаря!  Hug
Връщам се да ви прочета.   bouquet

# 633
Добро утро!
Последна сутрин станах, взех си кафето и кучето, тръгнах покрай реката и се разходих по полето. Утре ще влизам в делничен ритъм. Ваканцията свърши и ми е кривооо. Ще се затворим пак в апартамента. Като едно типично теле трудно свиквам с промените.
Та така,  извинете мрачното ми настроение в следващите няколко дни.

# 634
И аз съм тук.Нахраних бебчо и седнах да ви прочета,докато си дойде половинката,че беше наряд.После съм измислила разни задачки- да платим сметки,да напазаруване,да извадим снимките на Гошко от фотосесията за родата.Никой не знае,че сме му правили,сега ще ги изненадаме с по едно албумче.
Утре ще ходим на гости на баба и дядо,дано времето да е хубаво,че да доведат и племенницата.Да се съберем всички-вече и с двете правнучета.Откога ги чакат милите ми баба и дядо.
Вио,и аз искам да се видя булка,ама пусти пари все не стигат за това.Мислехме да правим сватба,почнахме ремонт и всичко отиде там.После пак обмисляхме варианта за сватба и забременях и пак всичко отиде за бебето  Simple Smile .Иначе си имам предложението за брак,имам годежен пръстен,само сватба нямаме още.
За всички   bouquet

# 635
Добро  утро .
Пуснах  пералня,  сложих манджата  да се готви,бебко спи,баткото  гледа детски, мм  отиде на работа.
еЙ, ТОВА  Е  и събота  и неделя не го оставят си почине, направо откачам.
И аз сложих  чорапогащник на дребния, баткото понакашля дадох  инфлуцид  и витамини, ако много се влоши понеделник  на док .
Ние също нямаме  сватба, имаме  само годеж   и един пъстен си имам  от годежа  то прилича малко на халка, сватба щяхме правим,ама...дойде баткото,после и бебко  и сега мм  ми казва,от сватба  няма смисъл,вече никой не се женел #2gunfire
Мерси за мекичките, но аз само на кафенце.
сутрин аз  закусвам  плодчета, но утре може да направя мекички  на децата  крадвам си идеята.
Лус,  защо Петьо   не харесва училището.
Г  първите  дни също се прави  на луд ,че не му харесвало  на градината.
Ще имат програма     и сега се чудя, за език е малък  да учи,той бг не знае  още Whistling
пък в подготвителните  нали и там учат език, може или карате или плуване да го запиша .
Сряда  имаме  родителска  среща от 17,00,ама много се нервя  как  толкова рано  ще е направят,при положение,че децта до 18,30  ги вземат  Shocked
Иначе го хвалят, слушал, обличал се сам,много добре се справял.
Мари,  тежко е... но както са казали хората  , ти няма как да го забраиш,винаги ще е в мислите  те и винаги ще си спомняш за него, но ще имаш и хубави  моменти .
Изчезвам  за сега

# 636
  • UK
Добър ден Hug
моите родители излязоха да се забавляват, а мен ме оставих вкъщи кеф голям! Пуснах една пералня аи отазих вече едното парче пица имам още едно Crazy Полях си цветята и чакам пералнята да свърши та да простра. Hug

# 637
Ходихме на разходка с магарешки кабриолет:-). Децата пищяха от радост, взеха здравето на магарето.

# 638
  • София
Здравейте и от мен! Peace

Днес ще мързелувам и ще спя цял ден! Много ми дойде миналата седмица - ставане в 6:15 и през ноща през 3 часа... Нерви покрай Миленка, изследвания, Петьо с домашните... Иска да почива още... Иска да е малък... Тези дни го карам да се облича и да се съблича сам - не става... засега, как ще се преоблича на плуването... не знам... Ще свали дрехите, а после? Няма да се избърше като човек... Embarassed

ММ сготви яхния с картофи и пиле... мммм, ядем двамата... Петьо освен какао още нищо не ял - не е гладен!!! #Crazy. Милена изяде сандвич и тръгна в експоцентър.... #Crazy

ММ легна да спи, другата седмица има много командировки... В едната и аз ще се присламча... Децата ще гледат баба и дядо...

# 639
  • UK
Ходихме на разходка с магарешки кабриолет:-). Децата пищяха от радост, взеха здравето на магарето.
Joy Joy Joy Joy Чакам да ме приберат Mr. Green

Половината работа е свършена, изпрано, постряно, половината летни прибрани Crazy др седмица пак др половина Blush направоооо съм отличник! Crazy

# 640
Здравейте и от мен.Днес много сме се разшетали  hahaha 2 манджи наготвих,пуснах 4 перални,изкъпах се и чакам малката да се събуди и да излезем на разходка,че днес е по-топло,е пак духа,но поне има слънце.По-късно ще намина пак.  bouquet

# 641
# 642
  • UK
Ми, върнах се, сега пък си ми е мъчно за вкъщи Rolling Eyes Ей нямаМ угодия значи!!! Money

# 643
Здравейте! ММ щеше да ходи на тийм билдинг, ама тези тук са луди, стават в 5 сутринта с кокошките, те и с тях си лягат, ама ние не можем така. Та реши да си поспи като хората, така или иначе му беше тежка седмицата! Сега ще видим какво ще правим, има доста неща за вършене.

Баба Яка
- ето ти рецептата.  Пускам ти три сайта, като цяло обаче аз я направих с по руския сайт, но с кисели краставички:

http://salat-legko.ru/233/Salat-zhele_s_ovowami/
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=495351800507604&set= … ype=1&theater
http://sladkoisoleno.blogspot.com/2013/03/blog-post_25.html

# 644
Добра вечер, скъпи 'кини!

Кафенцата и закуските са просто прекрасни!  food010

Общи условия

Активация на акаунт