Домакини/епизод 18/

• 44 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • UK
Ау срамота Crazy няма никой ooooh! Марчееееееееееееееееееее идвай с домовата Mr. Green  smile3529 smile3520

# 646
  • Талант на 2012,2013 г.
 smile3502

# 647
А недей така днес съм толкова активна , личи си че съм почивка и при това мъжа ми се прибра късно следобед , без риба, а така се надявах да не готвя ... е набързо приготвих леща, а за утре съм намислила руло Стефани и кренвиршки, ама сега гледам едни банички в ФБ че се чудя и тях дали да не направя...
Ставам че ми почва филма , лека вечер Simple Smile

# 648
Ние утре ще сме на леща, дойде и редът, както обичаше да казва баба ми. Тази вечер бяхме на мусака, ама мама доста похапна и не остана за утре  Embarassed
Сега ще се приспиваме с малкия, после пак ще намина да ви видя.

# 649
  • София
Застуди се, в апартамента ходя по чорапи и дебел пуловер, извадих и дебело одеяло Mr. Green Mr. Green Mr. Green

От 2 часа се ровя в сайтове с рецепти..., готви ми се... Търся нещо, което и Милена ще яде, Петьо няма да опита... знам си го... Поразрових и в книжката на Миленка, че мина вече повече от 3 години и позабравих какво има в нея... Има вкусни питки, милинки... То ясно, че ще се угоява към Коледа Mr. Green Mr. Green Mr. Green И после пак пролетта ще се мъча да отслабвам Crazy

# 650
  • София
Хвърлих окото на

И картофената торта... ммммм

# 651
А добре изглежда Simple Smile
Аз си мисля за това
Скрит текст:
обаче ако видят тази седмица още веднъж цвекло на масата и сигурно ще ме изгонят сама да ям.

# 652
  • София
хахахах, и аз накупих цвекло... Ще сваря почти всичко и в хладилника за салатки...

# 653
Аз варя и замразявам, че са едни големи глави, ама сама си го ям, мъжете се мръщят.
Да ви се оплача, в квартала е  едно от гетата,много близо до нас,лично аз проблем нямам,но  от петък като почнат сватбите им и целия квартал почва да кънти музика  Sick Sick ето още не са намалили, фойерверки, бомбички, и така до неделя, ама последния един месец всяка седмица , направо вече не се издържа , моля се да се развали времето, да завали дъжд и да се приберат в някоя колиба да не са на открито ,че по малко ще се чува.

# 654
  • София
Ау срамота Crazy няма никой ooooh! Марчееееееееееееееееееее идвай с домовата Mr. Green  smile3529 smile3520
Кой ме вика, кой ме вика, те тука съм! Я, равнис, подреди редиците и защо тук има само две-три красотнички, се питам аз и отговор не искам. Да се появите.!!  Heart Eyes
Ей, голям студ, ама защо този септември ми се вижда толкова студен  newsm78. Пуснах климатика, затопли се, прекрасно стана. А, може и да му е време и кога беше "циганското лято", нали сега в началото на м.октомври. А, ще има и топли дни. Кога да си прибирам китките, нали не им е студено и кой разбира от китки  newsm78. Имам си сакъзчета и какво трябва да направя, да ги отчупя до ниско, да махна цветовете и после да ги поливам рядко. На стълбите на кооперацията ги поставям, но не всички оцеляват. Вие какво ги правите  и как ги съхранявате?
Нахраних се като прасе с боб от гръцко. Стана точно за 30 мин в тенджерата под налягане, а този дето го купувам от тук го варя един час. Що така newsm78?  Похапнах и сладко от зелени смокини, та да не заслабна. Сега рупам праскови.  Някоя красавица искаше рецепта за кейк, коя беше да ѝ пусна на ЛС. Прекрасен е.
Джейми, обичам цвекло на салата. Със зехтин и лимон. Само аз си го ям, затова не го и правя.
Отивам на разходка и ще се върна да ви проверя.  Hug

# 655
  • София
Аааа, при мен се яде салата Винегрет и цвеклото с майонеза и орехи..., да не говорим за риба под шубата... ммммм

# 656
Аз бях за кекса Simple Smile
А за китките  мисля още малко да им се порадвам че имат още пъпки .Ако застудее много ще ги прибера , миналата година и октомври изкараха навън .И моите спят на площадката между етажите ама на последния етаж че съседката е окупирала нашата целогодишно.

# 657
И аз съм тук.Уж заспа бебо след банята и млякото,а сега пак се ококори. newsm78

# 658
Смърфиетка благодаря, определено ще я пробвам и после ще се похваля.
ММ понеже не може да яде майонезата, че му е много тежка му правя руската салата с смес от майонеза и цедено кисело мляко или само цедено мляко, тя сигурно си има друго име, ама ни си и викаме руска.
Хубаво ме подсетихте за леща, още утре ще си сготвя.

# 659
  • София
Джейми ето я рецептата. Но, аз работя само с масло и то повече масло. Даже някоя рецепта да ми хареса и има ли олио.....край. До там беше.
Царски кейк
Скрит текст:
300 г брашно
300 г пудра захар /може и на кристали/
300 г масло
5 бр яйца
2 шепи стафиди, кора лимон и 2 с.л. ром
Разбива се маслото + захарта до побеляване. Прибават се 2 цели яйца едно по едно и 3 жълтъка. Внимателно се прибавя брашното, стафидите, ром, лим.кора. Белтъците от 3 жълтъка се прибавят на твърд сняг. С шпатула внимателно ги размесваш, като внимаваш много да не се смачкат.
Пече се във форма, каквото си имаш, но намаслена, на умерена фурна около 170 градуса до "суха клечка".
.............
Този кейк аз го печа във форма с дупка в средата.
Ста-ди, вдигни бебето да се уригне и после веднага ще заспи. Тежко му е на стомахчето.
Людка, какво означава "риба под шуба"  newsm78 С рибите съм малко скарана.

Общи условия

Активация на акаунт