Прием в детска градина с протокол от медицинска комисия

• 6 690
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, синът ми има детска астма, за това не го пуснах на детска градина миналата година 1-ва група, но тази възнамерявам да опитам. Приятелка ми каза, че в групата на нейното дете има детенце прието с Протокол за хронично заболяване. Моля, някоя мама ако има опит с приемът по този начин да ми каже как става и за всички ли детски градини ли може да кандидатстваме или само в определени. Става въпрос за София. Благодаря   bouquet

# 1
И мен ме интересува,синът ми има астма с преобладаващ алергичен компонент ,и приема лекарства.

# 2
  • София
Явно става въпрос за прием по т.2.2.4 (това е в правилата за прием в системата) за хроничните заболявания.
По принцип идеята на тази точка е да се помага точно на деца с реални проблеми. Но реално е вратичка за прием по втория начин - дир-ките приемат деца с пресилени или измислени заболявания. Хем родителите са доволни и благодарни, хем дир-ките са добри и помагат на деца с проблеми.

Може да разгледате тази тема. Има писано по въпроса.
Идеята е, че с набора документи и изследвания се отива в набелязаната градина и се говори на място с дир-ката. Оттам нататък тя решава. Не се минава през системата, евентуалният прием става на място. Много е вероятно да има отказ, понеже не всички са склонни да имат дете с истински проблем. Но пък може и да склони и да запише детето.

# 3
Явно става въпрос за прием по т.2.2.4 (това е в правилата за прием в системата) за хроничните заболявания.
По принцип идеята на тази точка е да се помага точно на деца с реални проблеми. Но реално е вратичка за прием по втория начин - дир-ките приемат деца с пресилени или измислени заболявания. Хем родителите са доволни и благодарни, хем дир-ките са добри и помагат на деца с проблеми.

Може да разгледате тази тема. Има писано по въпроса.
Идеята е, че с набора документи и изследвания се отива в набелязаната градина и се говори на място с дир-ката. Оттам нататък тя решава. Не се минава през системата, евентуалният прием става на място. Много е вероятно да има отказ, понеже не всички са склонни да имат дете с истински проблем. Но пък може и да склони и да запише детето.
  искам да попитам има там комися на портоколо кои лекари могат да се подпишат защото на мен ми липсва 2 членове от комисията

# 4
здр искам да попитам за портокола за медицинска комисия кои лекари могат да се подпишат можели коната лекарка на детето и личната лекарка

Общи условия

Активация на акаунт