TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 951
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • срещу двата комина :)))
Муре, той Гугълът сам си казва.  Grinning
Ето опознавателно линкче - https://support.google.com/alerts/answer/175925?hl=en
Предполагам, че и други търсачки предлагат подобни опции. Но аз ползвам Гугъл и тази опция ми изскочи като си създадох поща в Gmail...

мерсиииии  Hug

# 121
  • в морето до колене
Хехехе, току що попадам на нещо, което е точно в контекста на въпросите за Гугъл-сигналите.

На първо място новината е важна от гледна точка на глобалната дискусия за поколенията!, "взаимозаменяемостта" и изместват ли младите някого от по-старите поколения.
Новината е, че на Бенедикт Къмбърбач е предложена роля, която от 2008 до 2010 е била за Брад Пит, но той я отказал.  Grinning  Grinning  Grinning
Ето линк за подробности - http://www.huffingtonpost.com/2013/09/04/benedict-cumberbatch-lo … 4.html?ref=topbar

А четвъртият парагграф започва с изречението: It's been a busy week for anyone with a Google alert set for the 37-year-old British star.
 hahaha  hahaha  hahaha

П.П. Май не съм се оплаквала от дългото доброволно заточение на Раян в тая пуста Исландия...  ooooh!
Ето на - оплаквам се!  Crossing Arms
Искам да се връща вече...

Що се сетих точно днес ли? Щото Гугълът ме информира, че Мат Смит щял да снима последните си епизоди като Доктора с перука.  Mr. Green
Знаех си аз, че косата му няма да порасне навреме.  hahaha

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 13:52 от мячик

# 122
Здравейте момичета, първо благодаря на Мячик и Криста за „добре дошла” и на всички - за  30-годишните. Бях зациклила на 40-годишните /Ръсел Кроу, Итън Хоук, Матю Макконъхи, Хю Джакмън.../, но вече имам свежа кръв  Гледах Стюърт – Този Том наистина си го бива...Тъжен филм, но след такива се чувствам като галеник на съдбата и като голяма неблагодарница едновременно. Том е изключителен, в началото даже не виждаш че е хубав, просто виждаш размъкнатите му панталони и походката и говора му и ужаса му, но има и смях през сълзи със  затворническото къри.
От мен http://www.youtube.com/watch?v=qn3tj7zrXYY - певеца Райян, но съм forumvirgin и не знам да правя линк

# 123
Хехехе, току що попадам на нещо, което е точно в контекста на въпросите за Гугъл-сигналите.

На първо място новината е важна от гледна точка на глобалната дискусия за поколенията!, "взаимозаменяемостта" и изместват ли младите някого от по-старите поколения.
Новината е, че на Бенедикт Къмбърбач е предложена роля, която от 2008 до 2010 е била за Брад Пит, но той я отказал.  Grinning  Grinning  Grinning
Ето линк за подробности - http://www.huffingtonpost.com/2013/09/04/benedict-cumberbatch-lo … 4.html?ref=topbar

А четвъртият парагграф започва с изречението: It's been a busy week for anyone with a Google alert set for the 37-year-old British star.
 hahaha  hahaha  hahaha

браво, браво ... колкото повече филми, толкова по-добре, а пък и съм убедена, че ще се справи по-добре от Брад  Whistling

# 124
  • в морето до колене
Тъй, да открием ли подгряващата обиколка за Don Jon?

Нося ви Джоузи на корицата на октомврийския брой на Men's Health

Както и част от интервюто - взела съм то от друг сайт, който го цитира, затова така, като текст, а не като линк.

Скрит текст:
On Scarlett:
"Look, Scarlett is a gorgeous, gorgeous woman, but if you just compare purely physical feature, plenty of girls are just as gorgeous. But she creates this extra something. It's in her walk, her eye contact. The total package is just off the charts."

On his career decisions:
"I could have done sitcoms for the rest of my life. That was the most fiscally profitable thing to do. But putting it all aside for while made me want to try things that were scarier, less certain, more creatively challenging. Sometimes you need that drifting time to see the big picture clearly."

On his goals:
"My life has become a series of questions. Why am I doing the work I'm doing? Why am I friends with this person? Am I living the best life I possibly can? Questions are often looked upon as doubt, but I don't see it that way at all. I question things to stay present, so make sure I'm doing what I'm supposed to be doing. So I just keep asking."

# 125
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх бе, Мяч, как ем караш да сменям аватара, тъкмо като нагласих подписа на този Joy
Прекрасен е на всичките снимки, просто съвършен Shocked #Crazy Shocked

# 126
  • Once there was a Hushpuppy...
 jasnazvet - добре дошла в темата Hug

Момичета, едвам ви изчетох Crazy поуляли сте се,но пък си струва! Peace

Аз лично ще чакам темата за Камбър....нещо си, охх какво име ooooh! ooooh! ooooh! защото ми е интересен, и играе магически, не го харесвам/визуално/, хич...но, пък ме държи в плен като го видя!
Ще чакам и за Джейк темата Heart Eyes
Както и за Джеймс Франко, които също не харесвам особено, но ми влияе точно като онзи русолявия с трудното име hahaha hahaha hahaha
Ааа, сетих се, ще чакам с нетърпение и тема за Лео ди Каприо, ако ще има Peace

# 127
Не, никакъв Лео, моля Laughing. Той е на екран от 20 години, въобще не му е мястото тук.

# 128
Ма,Джой hahaha каква си значи Mr. Green как ме поряза...с Лео, хубавичък ми е, какво да правя Embarassed Blush - за талант, хич и да не говоря, има си го момчето!

# 129
Ми пусни му фен-тема, много ще е вървежна Wink.

# 130
  • В Космоса
Лео! ЛЕО! Ради, пускай тема!  Crazy

# 131
Аххх, вие намерихте кой Mr. Green.......
Тема няма да се науча да правя, а и толкова рядко влизам във форума вече, че само това ми липсва Laughing

# 132
Правете му тема, аз нося един, който вече имаше своята Laughing

# 133
да се изкажа за Сцените  Joy - Ноел ( as in Gallagher) беше супер забавен, филма ми хареса, много позитивен и слънчев ... но най-много ми хареса парка, искам и аз такъв  Crossing Arms

и новинка за Бени : БАФТА ще му дадат награда Британия за Британски артист на годината, браво  smile3501

http://www.upi.com/Entertainment_News/Movies/2013/09/05/Benedict … ?spt=hs&or=en

# 134
двоен пост, но не мога да не отбележа пристигането на Фаса в Торонто

Общи условия

Активация на акаунт