TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 872
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Ей, че хубаво съвпадение на старта на темата и появата на Том във Венеция. Да го бяхме изчислявали, нямаше да се получи толкова добре.Laughing

При мен снимките се отварят, видях къде на друго място може да си сложа слушалките, освен на главата. hahaha

Със снимки на Майкъл от Телурид мога да ви зарина, но още не съм попадала на клипче.

Телурид, Телурид, Телурид - запомнено. Blush

If you are asking an audience to listen to one man talking for an hour and a half, you had better make sure he is worth listening to, and minute-by-minute, Hardy has you spellbound. - до тук стигнах, повече от достатъчно ми е, не искам да чета надолу и да се спойлирам.

# 31
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето ви е ПЪРВОТО РЕВЮ, което ми снесе ГугълЪт. Според автора - най-добрата мъжка роля, видяна на фестивала до момента.  newsm44

Язък, че не е в състезателната програма. - това също според автора на ревюто (ама и според мен, де)  Confused
Имах си подозренията, че този филм ще е шансът на Том да блесне актьорски в близко бъдеще. И дълбоко се надявам, че премиерата е добре съобразена с наградния сезон- време е още някой освен Джеймс да се добере до номинационен цикъл Praynig

# 32
  • в морето до колене
Това със слушалките е голяма забава, наистина.
В първия момент не схванах, защо са дали само детайл от снимката... но като я увеличих  Joy

Фотографите определено са се забавлявали на МАХ - досега не съм видяла снимка още от влизането на някой в залата. И онази с типичната му разкрачена "боксьорска" поза също е добър улов.

# 33
Похвалите не спират - ревюто на Variety.

Writer-director Steven Knight’s sophomore feature, “Locke,” is basically just Tom Hardy driving a car while making a bunch of phone calls, and yet this ingeniously executed study in cinematic minimalism has depth, beauty and poise. A finely tuned showcase for Hardy’s exceptional acting skills, Bluetooth-enabled dashboard displays and the dynamic range of the Red Epic camera, the pic tracks a dark night of the soul for a construction-site manager en route from Birmingham to London. But if the disappointing performance of pics like “Buried” is any indication, one-handers are a tough sell theatrically, and “Locke” will need fine marketing calibration to click with audiences.

Сега вече станах нетърпелива.

# 34
A finely tuned showcase for Hardy’s exceptional acting skills- ахх, и аз Party (хич няма да повтарям "знаех си" Joy)

# 35
Още новини от Венеция. Ревютата продължават да са все така повече от положителни. Прокрадват се приказки за Оскар(Мяч да каже има ли вероятност това да стане), имало е аплодисменти на крака при една от прожекциите.

Интервю с Том и малко Стивън Найт. Филмът е сниман за около 9 последователни нощи, телефонните разговори са "на живо", Том си е чел репликите от няколко аутокюта, монтирани на различни места в колата. Общо взето са снимали в реално време.
Част от вдъхновението на Том за акцента е Fireman Sam Mr. Green, другата част от образа е заел от свой приятел.

Малко от пресконференцията - тук.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 22:51 от Криста

# 36
  • в сърцето на един мъж...
Криста, благодарности за темата, както винаги много хубава и интересна Hug Мога ли и аз да се възползвам от промоцията в транзит и да получа филма Embarassed

И да споделя за филмите на Том

Colditz (2005) - гледах го под давление на Джой, вече след като всички открихме Том Mr. Green Много ми хареса и може би това е един от фаворитите ми след Генезис. Харесвам му костюмните роли, отива му някак. Хареса ми тази страст и любовта, която го тласкаше все напред. Мислех си, какво ли е да те обичат толкова силно, че да преживеят всичко и да не се отказват от теб...
The Virgin Queen (2006) - признавам, обичам много историята на Елизабет и винаги ми е било интересно да гледам филми за този период. Докато го гледах в ролята на Дъдли, през цялото време си мислех, че не е възможно тази страст, тези чуства да не са били изконсумирани и да не са преживяли една страстна любов. Много му е хубава тази роля.
Scenes of a Sexual Nature (2006), Stuart: A Life Backwards (2007),Oliver Twist (2007) - не съм ги гледала, имам мисля Стюърт и Оливър Туист, ще ги гледам преди да завършим темата и ще споделя и за тях.
RocknRolla (2008) - мислех наскоро да си го припомня, тъй като от този филм имах очи само за Джерард Бътлър Embarassed
Bronson (2008) - признавам си, че не съм сигурна, че ще го изгледам Sad
Wuthering Heights (2009) - една от любимите ми книги, имам и трите варианта на филма свалени, но така и отлагах да ги гледам. Даже мисля да започна с него тази вечер Simple Smile
The Take (2009) - това може ли да се намери по торентите? За да си го набавя и него.
Inception (2010) - това е ролята, в която открих Том. Прекрасен.
Tinker Tailor Soldier Spy (2011) - и този ме очаква от известно време.
Warrior (2011) - много много добър Том. Повярвах му в тази роля, колко е ядосан на света, как иска да върви напред и как все нещо му пречи. И аз като Джой имам любима сцена - хотелската стая с Ник Нолти. Невероятни и двамата.
This Means War (2012) - ей това е филма, за който през цялото време се чудих, кой идиот е писал сценария и как може пред Том да изберат оня пухльо Shocked Мъж с брит акцент, секси, влюбен в теб и ти да избереш оная риба #Crazy Направо не мога да повярвам още какъв беше края ooooh! Но пък за сметка на това се забавлявах изключително много с филма.
Lawless (2012) - след Генезис това ми е още един от фаворитите за глас. Много секси и каква химия имаше с Джесика... В един момент ми напомни много на Недосегаемите. МНого обичам филми за времето на сухия режим и тази роля ми пасна на сърцето. Невероятен образ, и само с един поглед, с един жест показва много повече от който и да било.
The Dark Knight Rises (2012) - фен съм на поредицата за Батман, така че това определено качва филма в класациите, но си беше грехота да му скрият лицето, грехота... За сметка на това беше перфектния злодей Mr. Green
Ами това от мен на първо четене Embarassed После ще добавям още Simple Smile

# 37
Още новини от Венеция. Ревютата продължават да са все така повече от положителни. Прокрадват се приказки за Оскар(Мяч да каже има ли вероятност това да стане), имало е аплодисменти на крака при една от прожекциите.
Не съм Мяч, ама може ли да кажа Laughing Flutter?
Докато чакам разрешение, хайде на премиерната фотка Grinning

И да благодаря пак на Крис за "Гидеон" Hug. Гледам го в момента и приритвам от кеф Party

# 38
Казвай де! Grinning

Ау, какъв е спретнат Том! Ето и от мен малко. Няма Шарлот, има Стивън.

Накъде без Де Ниро фейс.

Забелязам, че гласовете в анкетата се увеличават, и - о, чудо!, някой е гласувал за Бронсън. Приканвам го да се разпише. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 23:48 от Криста

# 39
Ми най-напред да кажа, че щом няма да я вземе пустата прокълната венецианска награда, надеждите ми се увеличават- че след Фас и Хоакин мисля си е поличба коронясването насред каналите Laughing.
Освен това ми се струва, че стратегията за разпространяване е много умна- първо се вдига шум във Венеция, но бидейки извънконкурсен този шум, не се натоварва самата лента с категорична оценка от журито. После доколкото знам, отива в Торонто, а оттам започват големите наддавания. И за финал- американската премиера е точно в края на "трансферния прозорец", прясно-прясно за паметта на Академията.
Лично аз бих била щастлива това да е оскаровата роля за тази година. И не само защото е Том това- филмът изглежда авангарден и оригинален, съответно актьорското изпълнение ще е нестандартно, а аз от години чакам да се разчупи статуквото специално при мъжете. Писна ми да се награждават класическите победители- и под "класически" разбирам удобни и безопасни.

# 40
Ммм, излязоха хубавите фотки, и естествено нося тук, в Клюкарника- първата порция Mr. Green

как само се разтапят фенчиците Laughing

# 41
  • В Космоса
Аз изгледах "Being Jane"  newsm45 newsm45 newsm45 Не мога даже да преброя колко пъти ревах! Tired

Хахах, Том къв е изтупан! Laughing

# 42
  • срещу двата комина :)))
Аз изгледах "Being Jane"  newsm45 newsm45 newsm45 Не мога даже да преброя колко пъти ревах! Tired

Хахах, Том къв е изтупан! Laughing

така е, така е  Hug и за двете  Laughing

# 43
Част от вдъхновението на Том за акцента е Fireman Sam Mr. Green, другата част от образа е заел от свой приятел.
Да му имам вдъхновенията на Том.  hahaha

Брях, какъв е изтупан Том!  Heart Eyes

# 44
Хайде щом толкова ви е харесал изтупан, ето ви още снимка, две, три Mr. Green

и за десерт една в обичаен вид, че лъскавките дрешки някак са му като на свинче звънче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт