TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 695
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Once there was a Hushpuppy...
Ооо, момичета Hug
така се радвам, че говорите точно за Фреди и тази роля...аз нали съм прясна от към впечатления.
Направо не знам от къде да започна.
Но, първо и най-важно да призова всички, което не са го гледали да го направят, защото гарантирам че няма да се разочароват Peace
 И да поканя любезно хората от балкончето, които надничат в темата да дойдат и да споделят мнения с нас. Никой не сме ухапали все още, кротки сме си, нищо че понякога изглеждаме леко Crazy
Елате, гласувайте, споделете - това е моя призив. Добре дошли сте! Hug

И още нещо важно да кажа, лиги ми потекоха от Фреди, а да не говорим колко добре играе Том..ммм, думи нямам!

Така, на пръв поглед банална тематика, о.к. така е! Но, много добре поднесен сюжет и динамичност. Нещо, което аз търся и оценявам високо във всички филми, които гледам. Филм, който няма да те остави да скучаеш и минута, въпреки голямата си продължителност.
Много истински направен
Скрит текст:
имам база за сравнение от реалния живот, макар и не съвсем със всички детайли Peace
, но по-важното в тези мафиотски филми, което често ме впечатлява е как може в един и същи човек/зъл и безскрупулен/ да живее и един любящ баща. Това за мен е факт, това съм го виждала във филмите, това съм го виждала и в живота! Интересна категория хора са за мен престъпниците, искаш да знаеш кое, как и защо.....а, често отговорите липсват. И, не само че липсват отговори за постъпките и начина на живот на един престъпник, а те просто не съществуват.
Изкривено мислене ли, липса на ласки, липса на обич или просто липса на внимание.....а, може би липса на вещи,дори скука -а, може би всичко това??? Или просто така се раждаш, или пък такъв ставаш? Не знам кое от всичкото е истина, но аз намирам от всичко изброено в образа на престъпника.

За ролята. Мога да кажа, че тази роля на Том е Ролята!
Пресъздаде всичките емоции по невероятно вълнуващ начин.
А, за това колко ми беше секси....мммм, срам е да си призная Embarassed Отивам в ъгъла.
Джой, и аз в групата...и на мен ми беше секси, оглупяващо чак Mr. Green

# 481
но по-важното в тези мафиотски филми, което често ме впечатлява е как може в един и същи човек/зъл и безскрупулен/ да живее и един любящ баща.

Тук не мога да се съглася, отдавна го гледах, но впечатлението ми е, че Фреди не беше особено любящ баща. Не и такъв баща, какъвто би трябвало да бъде.

# 482
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Беше любящ, но само за сина на Маги. Предполагам, не толкова заради детето, а защото обичаше нея.

# 483
Точно затова не го считам за любящ баща, за сина от съпругата си хич не беше добър баща.

# 484
Имаше и любов в него- когато разбра какво е направил малкият Фреди, реагира като баща и го защити. Охх, много неееднозначен родител беше той, не мога да кажа, че беше само лош.
Сякаш в това беше цялата драма на Фреди- не беше изцяло животното, което показваше на околните. Но и когато обичаше, го правеше по грешния начин.

# 485
На мен са ми избледнели вече спомените, но той си беше доста сбъркан в главата, оттам и ценностите му не бяха в ред, от там и неадекваното държание към деца и жени. Не си спомням дали проблемът се коренеше в семейството му.

# 486
Аз смятам, дори съм убедена, че той обичаше всичките си деца, но по различен начин. И, дори може още повече да ви учудя сега,но мисля, че той беше всеотдаен. Но, както се видя само към едно от децата си. Беше и честен, каза на малкия фРЕДИ - че, той е виновен/пое вината върху себе си/, което е признак, че оценява родителството, макар и късно.
В никой случай не го защитавам, или оправдавам Peace Единствено казвам, че и най-закоравелия престъпник, и най-безскрупулния убиец може да обича.
Не бях сигурна, че обичаше и Маги...това е мъж, за който жените са играчки smile3521
Фреди обичаше децата си и себе си, а и майка си.
Но, не беше достатъчно - за никой, не беше и правилно, беше закъсняло.....

# 487
Не си спомням дали проблемът се коренеше в семейството му.
Загатнато беше, но няма как да сме сигурни.

Ради, и Франки обичаше- много го обичаше всъщност. Но въпреки това беше готов да го убие.

# 488
Да, Джой - точно така, и аз това казвам по-нагоре. Обичаше си всичките деца. Но, не мисля че си обичаше жената и последвалите я, та дори и Маги...
Той не смесваше обичта към децата с чуствата си към жените.
Просто играчки, приятен начин за забавление и отпускане..... Wink

# 489
Упс, моя грешка- Джими старши имах предвид Peace.

# 490
  • срещу двата комина :)))
опааа, идвам познайте с кой  Mr. Green чисто нов Фас от Ню Йорк

и раздава автографи  Heart Eyes

и , да знаете, изгледах му почти всички филми вече ( включително и телевизионните ) така че съм яко подкована  Joy

# 491
  • в морето до колене
Майкъл трябва да е на гости тази вечер на Джон Стюърт.
Утре по това време интервюто вече трябва да го има на сайта на Comedy Central.

По-вероятно да е заради "робския" филм, а не заради "адвокатския" - първият ще има премиера на 18 октомври в САЩ (макар и лимитирано излъчване), а вторият на 25 октомври.

Нищо не пречи да си говорят и за двата всъщност.

# 492
мисля, че робския промотира, първите снимки са от премиерата в Ню Йорк  Peace

# 493
двоен пост, но нося подарък за Джо

# 494
  • В Космоса
Йес! Crazy Прекрасен Фас дава автограф на весел джа-ман.  Party  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт