TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 702
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • срещу двата комина :)))
Джо, щото не се сещам за тука  ooooh!

# 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре, че съм аз да те крада- половината снимки, дето ги слагам тук, са от твоите hahaha.

Пък по случай междинните ни резултати мисля да си пусна пак "Беззаконие" тези дни.

# 467
  • Once there was a Hushpuppy...
Мацки Hug
гледах The Take и дадох глас, въпреки че все още имам да гледам няколко филма.
Колебаех се дали да не дам глас за Стюърт, но съм силно впечатлена от играта му в  The Take!
После ще си кажа и за филма, че сега трябва да изляза Peace

# 468
  • в морето до колене
Муре, тези защо не ни ги носиш тук Blush?

Джой, като искаш папарашки снимки, моля - Джеймс каца в ЛА от Мемфис.

Какво е правил в Мемфис нямам идея, обаче... щото през последните седмици съм дала игнор на новините от ГугълЪт, с изключение на тези за МакАвой и Фасбендер...

# 469
  • София
Не знам дали сте го виждали, но по повод класацията за най-секси мъже на Емпайър  Laughing
Скрит текст:

# 470
Повечето ми харесват и в двата варианта Laughing.

# 471
  • В Космоса
Хаххах, някои направо къртят! Laughing Как си изчекват така лицата? hahaha

# 472
Вчера най-сетне успях да гледам "Стюарт" и мисля да гласувам за него (само да видя "Бронсън" все пак). Страхотен филм и още по-страхотна роля. Том беше направо неузнаваем с това фъфлене, изкривената челюст и кретащата походка. Не знам колко му е коствало да пресъздаде образа на Стюарт, обаче беше превъзходен. Трябвало е да си вземе Бафтата. Успя да ме разсмее, да ме разплаче, да ме накара да се страхувам за него и от него, да се ядосам на шиб@ния несправедлив живот и да се замисля за човешкото в хората.

# 473
След такива мнения за Стюърт, ми минава колебанието дали не прибързах с гласа си. И веднага се връща след положително мнение за Бронсън. Laughing

# 474
Винаги можеш да редактираш Laughing.

аааах #Shocked smile3544

# 475
  • в сърцето на един мъж...
Не помня кой ми е помогнал да намеря Gideon's Daughter, но му благодаря от сърце. Много хубав филм, въпреки че ролята на Том не е нищо особено. Въпреки това обаче, има съществено значение, за да може да се направи контраст между младостта и старостта, между мъката и щастието, между важните и обикновените неща. Много хубав и много тъжен филм.

# 476
Специално за "Беззаконие" пък помня едно мнение на съфорумка, на което съм се смяла с глас, мисля и него да издиря- негативно беше, ама много забавно написано Joy.

Да не би да съдържаше определението "мечка със запек"? Mr. Green

Сега видях, че си допълнила за анкетата.

Относно наистина стойностните му роли- ами трета позиция никак не е зле, предвид фактът, че за 4 теми така и не се изясни, че се гласува за роля, а не за бицепс и муцка.

Да ти кажа, май-май се е изяснило, имайки предвид че Фреди вече гони Дъдли, а знаеш Фреди каква муцка има, нали? Grinning
За Бейн също очаквах повече гласове и аз, по-скоро заради трилогията, не толкова заради образа, който не е особено впечатлителен.

# 477
Специално за "Беззаконие" пък помня едно мнение на съфорумка, на което съм се смяла с глас, мисля и него да издиря- негативно беше, ама много забавно написано Joy.
Да не би да съдържаше определението "мечка със запек"? Mr. Green
Баш- значи не само аз съм била впечатлена Mr. Green

За Фреди- ами на мен ми беше секси Blush. По един малоумен начин, но секси Mr. Green

# 478
Е, секси беше, спор няма. Laughing

# 479
Ми ето- бицепс и муцка Joy
Иначе, сериозно- Фреди ми е любима роля и на мен. Ако го нямаше Стюърт, моят глас щеше да е за него.

Общи условия

Активация на акаунт