TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 703
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • срещу двата комина :)))
аз не смеех да постна, щото е темата на Том все пак  Rolling Eyes

# 451
Злате, ЧРД!!! Здраве и любов от мен /с 1 ден закъснение/ и от Жеймс Simple Smile https://http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-24373354

# 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Точно ти няма защо да се притесняваш, Муре, единствена от всички ни съвестно си изгледа целия списък на Том и писа за всички филми тук Hug.
Вярно е обаче, че нещо не върви филмово тази тема, най-вероятно защото по-запалените отдавна сме гледали всичко и изказали възхищение в предните издания. Не знам дали ще помогне особено, но мисля тези дни да си събера мненията за филмите на Том от препоръките и да ги систематизирам тук. Поне да са всички накуп.

И снимки малко, за красота Heart Eyes

прословутата прическа в по-ранен вариант Laughing

малко с фенки

(тази е смиховска Crazy)

и една специално за Криста и мен Grinning

# 453
Джой, чудесна идея за мненията! Аз нямам време за моя любимец напоследък, пък и съм в сериална депресия.

# 454
Ами то се оказа не толкова трудно изнамирането им с търсачката, както се убедих вчера покрай "Глад". Специално за "Беззаконие" пък помня едно мнение на съфорумка, на което съм се смяла с глас, мисля и него да издиря- негативно беше, ама много забавно написано Joy.

Иначе, по сериалните ти терзания, да споделя и аз едно- преди да започна ВВ, аватарът ти ме вкарваше в едно такова съзерцателно възхищение- какъв сериозно-мъжествено-вглъбен младеж, ахх Heart Eyes. Сега само като те мерна нейде, и съм ей-тъй- rotfImbo

# 455
Чакай да изгледаш още малко, хич няма си тъй! Смешничък е Джеси първите сезони, мда.

# 456
  • в морето до колене
Аз понеже карам с голямо закъснение - още не съм приключила с предния титуляр  ooooh!
И трябваше уж да съм сериозна и концентрирана, да изгледам най-после Краля, да ударя чертата с един "напоителен" анализ  Mr. Green и да мина на Том...
Обаче днес ми е лигаво едно такова - и взех, че си пуснах "Лорна Дун"  Embarassed
Гледала съм го сигурно преди хиляда години и имам смътен спомен за историята. Обаче тя историята не е нищо особено, както знаете - романтична приказка на исторически фон.

Обаче да го гледам с днешен поглед се оказа страшно забавление!  Party
Джеси Спенсър такъв смешен с т'ва белосано лице и тая къдрава перука.  Laughing Майкъл Китчън и Мартин Клунс също.  Laughing
Ричард Койл такъв младичък  Heart Eyes

А като си помисли човек, че 13 години по-късно Джоан Фрогарт пак ще е love interest на Жеймс ... обаче в съвсем друг филм, където той не е нейде в дъното на титрите  balloon

Муре, ако знаеш с какъФ кеФ ти прочетох коментара за "Глад".  Flutter
Като четях, колко те е впечатлил онзи прословут 16-минутен кадър... направо мед ми капеше на душата.  Hug

И още нещо - един вид като подтик за по-филмова дискусия... предлагам на Криста да помисли за един междинен анализ на резултатите от анкетата. Моментът е подходящ, мисля - 30 страници, 30 гласа вече. Има повод за "осмисляне"  Wink

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 18:50 от мячик

# 457
Мячик, и аз се изненадах от себе си  Joy не съм толкова словоохотлива обикновено, но това чувство с тази сцена ми се случи за пръв път  Hug

# 458
Междинни резултати от анкетата:

1. Форест Бондюрант - Lawless (2012) -         6 (20%)
2. Робърт Дъдли - The Virgin Queen (2006) -   5 (16.7%)
3. Стюърт Шортър - Stuart: ... (2007) -           3 (10%)
    Чарлс Бронсън - Bronson (2008) -                  3 (10%)
    Тък - This Means War (2012) -                        3 (10%)
4. Фреди Джаксън -  The Take (2009) -               2 (6.7%)
    Иймс - Inception (2010) -                                2 (6.7%)
    Бейн - The Dark Knight Rises (2012) -              2 (6.7%)
5. Ноел - Scenes of a Sexual Nature (2006) -        1 (3.3%)
    Боб Красавеца - RocknRolla (2008) -               1 (3.3%)
    Хийтклиф - Wuthering Heights (2009) -            1 (3.3%)
    Томи Конлън - Warrior (2011) -                        1 (3.3%)
6. Джак - Colditz (2005) -                                     0 (0%)
    Бил Сайкс -  Oliver Twist (2007) -                     0 (0%)
    Рики Тар - Tinker Tailor Soldier Spy (2011) -      0 (0%)

Ако приемем гласувалите в тази тема за представителна извадка кинолюбители, то Том е най-известен с ролята си на Форест Бондюрант и вече е излязъл от сянката на Иймс. Тук може би трябва да отчетем и факта, че филмът е сравнително нов и още се помни, без да подценявам забележителният образ, който Том създаде. Другият извод от временното първо място е, че публиката все още не се е наситила на антигерои и ги приема с отворени обятия.

Робърт Дъдли е(изненадващо за мен) на второ място. Изненадващо, защото аз не очаквах мини-сериалът да е толкова популярен и Робърт Дъдли да диша във врата Форест. Но резултатът ме радва. Нищо, че харесваме антигерои, още имаме нужда от романтика. Grinning

Стюърт, Бронсън и Тък(?) си делят третото място. Стюърт и Бронсън са трудно-смилаеми образи, какво прави Тък в тяхната компания за мен е загадка. Искаше ми се да има повече гласове за първите двама, има време, дано анкетата се раздвижи в тяхна полза.

Фреди, Иймс и Бейн, пък, делят четвърто място. Аз лично очаквах повече гласове за Иймс, но явно вече е позабравен. За моя радост, Фреди не е в дъното на класацията с 0 гласа, защото това ми бяха очакванията.

Томи, Хийтклиф, Боб и Ноел са на пето място. Хийтклиф разбирам защо не събира гласове, Боб е колоритен, но е по-скоро епизодичен, това е моето обяснение за липсата на повече гласове за него. Ако гласувахме за външен вид, Боб щеше да е на челните места.  Laughing Томи и Ноел заслужават повече гласове, дайте им шанс.

Същото се отнася и за Джак и Бил Сайкс, които са в дъното на класацията с нула гласа. Липсата на гласове за Бил си обяснявам с това, че тази адаптация на Оливър Туист не е преведена на български, а лиспата на гласове за Джак не си обяснявам.  Mr. Green

Интересно ми е да чуя вашите интерпретации.

# 459
аз също си мисля, че Форест е на първо място, защото е най-популярния и най-новия му филм  Mr. Green Обаче не мога да си обясня по абсолютно никакъв начин как ролята му This means War има каквито и да било гласове като се имат предвид другите в анкетата  ooooh! и то равни със Стюърт и Бронсън... Може би хората, които са гласували за него са само преминаващи и не са гледали нищо друго негово  newsm78

# 460
  • в сърцето на един мъж...
О, аз мисля, че обяснението там е ясно - така или иначе повечето хора го възприемат като красавец, без да обръщат внимание на ролята. Съвсем резонно - романтична комедия, мускули, нещастен край за него... И все се чудя кой беше тъпанаря, дето е писал сценария, че е решил, че Рийс трябва да хареса друг мъж освен Том Shocked Ама... В челните места са гласували повече като нас, които гледат почти всичко на титулярите и разглеждат други роли.
За мой срам, аз още не съм гласувала, не мога да реша къде да си дам гласа Embarassed

# 461
  • в морето до колене
Geia, ако се срамуваш само, защото още не си взела решение... то какво да кажа аз, дето най-важните му роли даже не съм ги и гледала още.  Embarassed
Да кажем, че имам още около месец време (поне се надявам да не я изпишем още по-бързо темата).

Иначе за анкетата:
- не ме притесняват гласове за филми и роли като Тък - нали още в началото сами се съгласихме с постулата за "титаниците, ромеовците и плажовете" - приемам го като естествен резултат от интереса на "мейнстрийм" зрителите. Не забравяйте, че точно такива роли събраха не малко гласове и за предишните титуляри.
- от друга страна е радващо, че във всяка следваща анкета все повече гласове събират филми и роли като Бронсън, които дори ние изкушените оценяваме като трудни и арт.  Peace

# 462
Две фотки от "Дон Джон", после коментари по анкетата, че сега летя- намерих датата на чешката премиера Party Party Party

# 463
Обаче да го гледам с днешен поглед се оказа страшно забавление!

А като си помисли човек, че 13 години по-късно Джоан Фрогарт пак ще е love interest на Жеймс ... обаче в съвсем друг филм, където той не е нейде в дъното на титрите  balloon
Нали, нали! Всичките са толкова умилително млади в този филм.  Grinning
Във "Filth" Джоан май не му е баш love interest, освен ако не приемем, че всичко що е с пола му е интересно на Робо.  Mr. Green

Смятам вече сериозно да се заема с гледането на филмите в анкетата и до две седмици да изгласувам и аз.

Джеймс говори "Filth" и покрай другото разказва вица за Супермен, Жената чудо и Невидимия  hahaha  hahaha hahaha

# 464
Муре, тези защо не ни ги носиш тук Blush?

Сега за анкетата- аз не съм учудена от първото място на Форест. Героят е изключително харизматичен, а "Беззаконие" е в тройката най-популярни филми на Том. В този форум е особено популярен, и точно след него тръгна вълната влюбени въздишки.
Същото мога да кажа и за Дъдли- сериалът в нашия си форум е много популярен. Има и защо.
Учудва ме чак четвъртата позиция за Бейн по-скоро. Иймс е нормално да е по-назад, все пак ансамблов филм, в който вниманието се разпределя между много звездни имена. А и манията Ди Каприо е жива още.
Относно наистина стойностните му роли- ами трета позиция никак не е зле, предвид фактът, че за 4 теми така и не се изясни, че се гласува за роля, а не за бицепс и муцка.

Общи условия

Активация на акаунт