TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 691
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • в морето до колене
Ето го Майкъл при Летерман. Там промотира The Counselor, както става ясно. Но все пак споменават и робския (както и предполагах при толкова близки премиерни дати, няма как да не споменат и двата филма).

Звукът и картината се разминават за съжаление, но засега намирам само този клип с цялото интервю. От официалния сайт на CBS видеото не е достъпно извън САЩ  ooooh! (с това съм се напатила още от Сървайвър), затова се налага да разчитаме само но YouTube.
Има едно клипче още само с част от разговора - за пъстървата - което е поне синхронизирано, затова ще дам линк и към него - http://www.youtube.com/watch?v=2J9Cu8UtTxc

А да - и снимките, които Мури показа по-рано са именно от пристигането на Майкъл за участие в шоуто.

И за десерт специално за Злата - Майкъл с Пол Джиамати (предполагам на партито след представянето на 12 Years a Slave на Ню Йоркския филмов фестивал).

# 496
  • вятър в маслините, вятър над хребета
двоен пост, но нося подарък за Джо

Ахх, сладък той, МОЙ Heart Eyes. Мерси, Муре Hug
Иии- да, Жозеф, изглеждаш супер найс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 497
  • В Космоса
Ох,  Joy гледам "Рокенрола" и се нааквам от смях... Joy

# 498
И за десерт специално за Злата - Майкъл с Пол Джиамати
Мерси, Мяч! Hug Имат леко почерпен вид.  Laughing
Брех, Фаса какъв бил риболовец! Laughing

Акаша, на Handsome Bob ли се радваш?  Така съм се смяла на двамата с Джери в колата  hahaha

Аз пък нося млад и рус Джеймс. Не бях виждала първата снимка досега.

# 499
Акаша, на Handsome Bob ли се радваш?  Така съм се смяла на двамата с Джери в колата  hahaha
Ами танца, ами танца  jumpuu  jumpuu  jumpuu

# 500
  • В Космоса
Ами танца, ами танца  jumpuu  jumpuu  jumpuu

Заболя ме корема, честно! Joy

# 501
  • в морето до колене
Ето го и интервюто на Майкъл при Джон Стюърт от снощи.

http://www.thedailyshow.com/watch/wed-october-9-2013/michael-fassbender

# 502
Мяч, да знаеш, че нямам търпение да се включиш след "Дон Джон" Blush Hug.

# 503
  • срещу двата комина :)))
ето го Фаса и на някакво събитие покрай " Counselor "

и прекрасни портрети на целия каст на робския

# 504
Така са ги фотошопнали, че Брад изглежда като от времето на "Легенди за страстта". Противно е Heart Eyes.

И малко натурална красота, аман от пластмаса:

# 505
  • в морето до колене
Така са ги фотошопнали, че Брад изглежда като от времето на "Легенди за страстта". Противно е Heart Eyes.

Дааа, обработени са снимчиците.  Mr. Green
Фотосесията е правена в Торонто по време на фестивала.
Някъде имам "зад кадър" от тази фотосесия - може да ги потърся ...

Ето ги - намерих го tmbrl-то, където ги бях видяла преди месец.
http://sweetpeainadysfunctionalpod.tumblr.com/post/60474038167/t … ast-of-12-years-a
http://sweetpeainadysfunctionalpod.tumblr.com/post/60710177274/d … fassbender-at-the

Още не е 100% сигурно, че ще отида на кино, обаче.
Така че мнението ми за Дон Джон може и да се позабави.  Peace

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 16:28 от мячик

# 506
Той отново иска да ви попита- Don't you think I look nice? Party

# 507
  • в сърцето на един мъж...
Stuart: A Life Backwards - за съжаление енциклопедията не работи и не мога да дам линк към филма, но по-надолу има препратка.
Много хубава роля на Том. Отиват му такива ненормални роли - походката, говора, движенията, очите... Всичко в него идва да покаже какво е изживял, защо е "счупен" и кое точно го е "счупило". Много хубав филм, кара те да се замислиш. Особено силно ми подейства сцената, в която си говорят Стюарт и Александър кой момент от живота си би променил и толкова силно прозвуча - "Моментът, в който се запознах с насилието"... Дали тези моменти ни тласкат напред или ни карат да спрем, дали влияят по някакъв начин на живота ни? И дали в случая опита за спасение на Стюарт в дом, не се оказва по-голямото зло за него? Филмът носи в себе си едни от най-силните кошмари на родителя, поне според мен. И цялата роля на Том е превъплъщение на този страх. Много силни думи имаше в срещите с хората - аз съм въплъщение на вашия страх за децата ви...
Прекрасен Том, много дълго ще ме кара да се връщам към тази роля.

# 508
  • В Космоса
Той отново иска да ви попита- Don't you think I look nice? Party

Май множко взеха да му идват питанките по въпроса и многозначителните физиономийки, Джооой! Laughing Ще вземе да стане и той осъзнат плейбой. Crazy

# 509
Скоро му гледах едно клипче като шестгодишен, където пускаше същия поглед под извита веждичка- мен ако питаш, роден си е осъзнат Joy. И му отива Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт