КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 477
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
ZVEZDA * честито много се радвам Hug
jul_j  дано все така добре да са нещата при теб Hug

и дано тази тема от "КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ" се превърне в "КЛУБ НА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ"  smile3521

# 196
  • Пловдив
Звездии, ама и ти си траеш а  Laughing Честито и на теб, леки оставащи месеци, зарадва ме много   bouquet Grinning Ти не разказваш подробности  Laughing
Джулка, твоето момченце е герой, хубаво, че за твое спокойствие го направи това изследване, та да не си тормозиш главицата с разни мисли  Hug Grinning

# 197
Ееееех, какви хубави новини точно в темата, където са най-очаквани  Party Party Party
Гуги, Звезда, мнооооооого ме зарадвахте  newsm44 newsm44 newsm44 Пожелавам ви всичко да върви по вода до термин и на финал най-прекрасните бебоци  Hug Hug Hug

Джулка, поздравления за хубавите резултати и дано да можеш да се отпуснеш от тук нататък  Hug
БАН, успех, дано пък късмета ти да те опровергае  Wink

Шоко, не се отчайвай, мила и се радвам, че звучиш по-добре Hug Hug Hug Понякога е много, много трудно, но това не значи, че е невъзможно  Hug Hug Hug

# 198
Сбрахме се от едно време  Laughing я и Дарлена изскочи .
Ванче ко ми честитиш и хилотиш все едно незнайш, hahaha ама траеш,железна си.
Пак се почва  smile3550

# 199
Ванче, честито и на теб! Да е лека бременността ти до термин и да гушнеш сладките бебоци! Hug
Звезде, ами и аз да ти честитя официално вече!Да е лека бременността ти до термин и да гушкаш и ти сладките си бебета!
Много се кефя за това колко новозабременели момичета има тук напоследък, супер. newsm44

Джул, май ти търсеше темата за "Бременни и майки от проблемното". Беше се позагубила, но сега гледам, че някой я е извадил на първа страница.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 12:58 от Жълта Роза

# 200
  • София
Гуги, Звезда, страхотни никулденски новини сте ни донесли! Много се радвам за вас и лека до края!
Джул, браво на момъка!
Макс, пожелавам ти снежинките да са твоят голям късмет! И ти си ветеран като мен, като гледам Wink

# 201
  • София
Напълнило се е тук с хубави новини, голям кеф значи.
Гуги, Звезда, честито момичета, лека и прекрасна бременност до финала ви желая.
Бамба, Бан, а на вас успешен старт и още по-успешен завършек  Hug
Джул, браво за хубавите резултати

# 202
 Party  Честито момичета  Hug  Лека бременност до финал!!! Много ме зарадвахте  Hug Hug Hug

# 203
  • Sofia
Speed, благодаря ти  Hug Hug

# 204
 Hug   bouquet
Бях забравила колко позитивно може да е тук .

# 205
  • София
Момичета почва да ме гони параноята 6 ден, че нищо не е станало Crossing Arms
Хайде дайте малко надежда с разни ранни симптоми или липса на такива. Кога почват да се появяват?
При мен ту ме боли корема - ту спира, през деня гърдите ми са леко уголемени- сутрин няма никой, кръст от време на време, гадене също - луда работа - съвсем съм изтрещяла  Blush

П.П. За капак на всичко няма да мога да направя тест на 10 ден, че ще пътуваме до Прага - организирана екскурзия доста по-рано, връщане в неделя и в понеделник рано сутринта ще съм в клиниката за тест

# 206
  • UK
Djiji
малко изтъркано ще ти прозвучи, но същинските симптоми при повечето се появяват, доста след теста. Не се вглеждай Crazy излишно се тревожиш, знам че е  трудно Hug
Звезда, Иванкака честито! Лека и безпроблемна!!! Hug

# 207
  • София

Хайде дайте малко надежда с разни ранни симптоми или липса на такива. Кога почват да се появяват?

симптоми при мен се появиха чааааааааак след като видяхме сърце.
трай там и разгонвай лошите мисли.

# 208
  • Пловдив
аз и до сега нямам особени симптоми  Crazy иначе около теста бях пъпчасала яко и ме понаболяваше кръста, но той си ми е проблемен и друг път ме боли  Wink

# 209
  • София
Аз нямах никакви симптоми,дори бях със страхотни болки още от стимулацията,имах и ПМС до 12-13г.с.гадеше ми се жестоко доста след теста,когато започнах да пия Утрогестана през устата заради кървенето.Така че споко,то като си се хване човечето,каквото и да ти се случва на теб няма пускане Peace Между другото аз все още съм със силни болки,заради които продължавам да пазя леглото.

Общи условия

Активация на акаунт