КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 478
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
 newsm79 newsm28 newsm75
Гуги честито страхотна новина лека бременност до края  Hug

# 181
Гуги, страхотна новина! newsm44
Да е лека и безпроблемна до края и да си гушнеш сладките бебчета! Hug
И аз ще си смукна малко прашец от радост. Grinning
 newsm79

# 182
Gugi, честито това е страхотна новина. Да сте живи и здрави и да се гушкате след 6 месеца. Мисли позитивно, скоро ще гушкаш твоите близначета.

# 183
  • София
Гуги честитоооо  newsm44 newsm44 newsm44, лека и без повече проблеми до срещата с двете бебета  Hug Hug Hug
 newsm75 newsm75 newsm75 благодаря за прашеца  newsm20
Ето такива новини ми правят деня  Heart Eyes
Бан-че дано е успешен опита за сестричка на малкия мъж  Praynig Praynig Praynig

# 184
  • София
Леле, Гугиииииииииии, newsm44 newsm44
Лека и безпроблемна бременност оттук нататък ти пожелавам  Praynig Praynig Praynig

Дано ти минат неусетно и спокойно месеците до срещата с двете с сладурчета Hug Hug Hug

Безкрайно се радвам за теб!!! Hug Hug Hug

# 185
  • Пловдив
всички ви прегръщам силно  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 186
Тъй, тъй като си се престрашила да ти честитя. Аз знаех ама инкогнито  tooth
Винаги така се получава, когато е най-трудно, нещата стават.
Пожелавам ти много късмет и хубава бременност до срещата с малчуганите  Hug Hug Hug

# 187
Гуги, честита радост мила и леки дни до финала. пожелавам ти от сърце здрави и пухкави бебоци / дано са шарени/ и много спокойствие. радвай се на всики момент до заветната ви среща.  Hug Hug Hug

# 188
Джиджи как ме надуши  Laughing  ,изплюх вече камъчето,ама страха си го има.Пожелавам ти едно такова изживяване съвсем скоро  Hug
Гуги така приятно ме изненада,айде това да е твоето дълго чакано чудо ,по точно 2 чудеса.

# 189
  • София
Ей,Гуги,и си траеш,а? newsm44 newsm44 newsm44 Толкова се радвам за теб,а и за Звезди,и тя се спотайваше здраво Mr. Green

Пазете бебоците,момичета  preggo,после по едно леко раждане и парковете са наши лятото 1stroller

Стискам палци Спийд,Джиджи,Шоко,Максчето,Бърти и които момичета изпускам скоро да Ви последват и те да ни се похвалят с  EFP

Та като сте подкарали с добрите новини и аз да се похваля малко-излезнаха ни резултатите от разширения скрининг на амниоцентезата.Нямаме никакви генетични аномалии и дефекти,освен микроделецията на У-хромозомата,наследена от ММ,само че за наша радост в два пъти по-малък участък.
Според генетичката на МД и на Надежда това не е никакъв проблем и не е причина за аборт по медицински причини!Така,че продължаваме бременеенето с малкото ни ангелче preggo

# 190
Браво Джул,спокойствие ти е нужно  Hug

# 191
  • София
Гуги, и тук да ти честитя! Звезди и на теб! Laughing
Джулка, браво, супер новини!

# 192
  • София
Звезди  Heart Eyes дано скоро отпуснеш душата и всичко да мине леко и безпроблемно   PraynigPraynig Praynig
Джули браво за хубавите резултати, все такива новини да имаш  Hug

Пораздвижи се темата   Hug

# 193
  • Sofia
Джули, браво за добрите новини  Hug И мерси много за пожеланията. Тропа вече 9-ият ми опит на вратата, имам си 3 снежинки, които смятам да прибера около февруари. Ако всичко с черния ми дроб и с мен като цяло е наред Simple Smile

Звезди, стискам палци и на теб за една лека и успешна бременност  Hug

# 194
Благодаря ви,момичета  Hug дай боже на всяка радост  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт