КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 481
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета благодаря ви   love001  love001  love001
I♥M♥V♥ , Хриси, Шоко, Бамби  Heart Eyes
Бамби, дано всички изследвания да са в норма и да почнете веднага с успешен опит, и сестричка за малкия бонбон  smile3521
Звезди хайде зарадвай ни  smile3521

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 08:55 от Djiji

# 166
двечки ти пожелавам пък аз  Mr. Green

и тук да се "похваля"  Crazy
януари евентуално започваме пак опити, само някои изследвания да са в норми.

Кога го изтипоса т`ва бе бре шемет  Crossing Arms Аз кат` четох го нямаше  Joy
Айде попътен вятър и много късмет  Praynig Praynig Praynig

# 167
  • София
ми рекох да се похваля, ама ти вече се беше вписала  Mr. Green

# 168
То не губи давност  Wink 
Шапка ти свалям   Hug

# 169
Много искам да се запиша при вас...
Моят мъж много се промени след детето и от повече от две години твърди, че не иска повече деца (а преди си бяхме говорили за 3...) С много уговорки и кандърми и условия, и настояване от моя страна, тази година през март успях да го накарам да направим един опит на естествен цикъл (той се съгласи само така), но за съжаление единственият фоликул се беше пукнал в деня на пункцията и нищо не стана.
Уж прие, че това така или иначе не е изпълнен последен опит, за който той ми е "разписал билета", и се съгласи да направим още един опит (от край до край), но така и не се нае да отидем в клиниката отново.
Сега вече ми е обещал след празниците да отидем "за последно" и каквото стане. Много, много, много искам нещата да се получат  Praynig той със сигурност няма да се навие на повече опити и ясно ми каза, че няма да допусне дори разговори на тази тема, ако този "последен" опит е неуспешен. А като се знам каква съм късметлийка .....  Tired
Та така, записвам се тук поне да си споделям терзанията с вас, че е по-леко като има на кого да си кажеш....

# 170
BAN    Hug Hug Hug не съм те срещала отдавна по тез земи  Wink
Пожелавам ти да се случат нещата и да не се налага повече да кандърдисваш господина  Simple Smile

Стискам палци и на вас  Praynig

# 171
  • Пловдив
хайде и аз най-сетне да се разпиша в любимата ми темичка с малко стаявана хубава новина Grinning
най-сетне и аз мога да се похваля, че съм бременна /чак ми е странно като го пиша/. След множество перипетии и най-трудно протекъл последен опит моят късмет се оказа в седмият поред трансфер и замразени ембриончета. Всъщност стимулацията беше лятото, но поради тежка хиперстимулация замразихме ембриончетата. Причината да не споделям до момента е, че от самото начало имах много трудни моменти /кървене още от 5 г.с., в 7-8 с лежане в болница и отлепяне и т.н./ Бях бременна с тризнаци от върнати три ембриончета на трети ден /нещо, което никой не очакваше предвид степента на тежест на мъжкия ни фактор и факта, че на самия трансфер едното ембрионче остана в катетъра и имах ретрансфер/. Миналата седмица, се установи, че едното ембрионче е спряло развитие и към момента си имаме близнаци. Сега съм в 12 г.с. и 2 дни и се моля тепърва  нещата да протичат по-леко. Искам да дам малко кураж на всички дружки тук и да наръся с прашец, сега най-вече за Джиджи, че и е прясно нужен , но и за всички останали в тази тема, че имам сантимент babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 172
  • София
турни сега и една лента  Mr. Green
"моите мъже" са някоя си седмица  Joy Joy Joy

# 173
  • Пловдив
хихи, чакай пък и ти сега, аз едва се престраших да пиша, ще ме уплашиш  Embarassed Mr. Green
що не метеш  Laughing newsm78

# 174
 Praynig  Гуги, успех. Напиши, ако е удобно какви лекарства ти бяха назначени преди и след трансфер. Hug

# 175
  • София
Гугииииии,много се радвам за теб  Hug Hug Hug HugСупер новина!!!! Стискам палци всички притеснения да са вече зад гърба ти  и до термин да се радваш на една спокойна  и безпроблемна  бременност  Hug

# 176
  • Пловдив
лекарствата при мен са скромни. Тъй като аз си правя лигавица бях на ЕЦ, накрая около овулация имах един овитрел и непосредствено преди трансфера започнах утрогестан. От датата на трансфера имах и фраксипарин, но в деня на трансфера направих една беля, нещо като алергична реакция, та даже до теста бях само с аспирин протект, като при положителния почнах клексан. Чак като започна кървенето ми включиха но шпа и като се позасили добавиха естрофем към 7 г.с. Май това е всичко. Hug

Хриси, много благодаря  Hug Hug Hug Hug

# 177
  • гр. София
Гуги Hug Hug Hug днес е ден за хубави новини. Дано всичко да е наред от тук нататък.

# 178
  • Sofia
Гугче, и тук да си те поздравя   bouquet Hug А от твоя прашец не мога да не си взема newsm75 newsm75 newsm75

# 179
  • UK
Гуги честито и от мен. Много се радвам да прочета тази вест за теб Hug

На всички момичета много късмет!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт