КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 482
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
... Аз съм голям почитател на ЗЕТ...
и аз  Mr. Green
имам си един размразен , който вече щъка.

# 151
  • София
jul_j докъде ли го докара? колко има още до раждане?

Шарки Точно по средата сме,в 5 месец preggo Човека вече ме подритва,обича шоколад и музика Grinning
Djiji Направо ми е изфирлясал мозъка някъде Embarassed ти правиш ЗЕТ,ама няма кой да чете smile3538

# 152
  • София
Jul, мерси, подпитвам си, че то времето тече бързо, докато мигнеш и дошло време за раждане...

# 153
  • София
Момичета благодаря ви  Hug
И аз вярвам в ЗЕТ-а, обаче черната статистика (в Щерев) ми идва в повече  Heart Eyes
В четвъртък да стискате палци да преживеят ембрионите и да има трансфер Hug, следобед ще докладвам като се прибера  Simple Smile
Джули лека до края, отстрани много бързо лети времето  ooooh!
Бамби, Спийд, Шарки  Laughing

# 154
  • Варна
Днес моят мъж реши да ме убеждава, че трябва да направим коледна украса в къщи как да му обясня, че аз май не вярвам вече в коледното чудо дори не искам да идва Коледа защото ме натоварва повече отколкото да ми носи празнични емоции.
Знам че само тук има кой да ме разбере.

Прочетох това писмо във ФБ все едно е писано от мен.

Скъпи Дядо Коледа, Пиша ти малко раничко, но се надявам ,че няма да ми се разсърдиш... Не мога да се похваля, че тази година слушах много, но не съм направила нищо лошо.Така казвам,защото никой не ме е похвалил. Станаха някои неща, които ме смазаха и разбиха, и сега не мога да събера парчетата от себе си. Прекалено много се разпилях, изгубих някои частици по пътя, други бяха прекалено строшени и не можах да възстановя. Така се случи, че душата ми пострада най – много. Счупи се като кристална топка. Кристална топка като онези, в които слагат твои умалени копия с елените, и когато я разтърсиш, снежинките се вихрят и те карат да мечтаеш. Моята душа се разби на толкова малки парчета, че някои бяха като стъклен прах и студения ноемврийски вятър ги прибра. Чудех се, дали не ги е отвял при теб, така че да можеш да ги сглобиш и да ми ги пратиш като подарък? Или ако не това, дали джуджетата ще могат да ми изработят някаква протеза? Ти знаеш ли как изглежда човешката душа? За да може поне приблизително да се замести от пластмаса, дърво или.. не знам какво имате в работилницата. Аз си я представям бледа и слаба. Но достатъчно силна, за да се задържи в човека, да го накара да мечтае, да вярва, да се надява, да обича,да се бори. Може би моята душа не е била толкова силна, защото след няколко удара беше сломена. Когато бях малка, имах толкова хубава душа. Така се радвах на нещата, те бяха така безобидни, така безопасни, идеални, слънчеви. Никой не успяваше да я засегне, било то с думи или действия. Но през тези 31 години, пораснах и започнах да имам сериозни проблеми. Може би душата ми е станала прекалено стара? Дали е това? Но е невъзможно. Аз просто не съм вече онова малко момиченце, което бях тогава.. Както и да е. Не искам писмото ми да става прекалено дълго, защото трябва да четеш и други. Да направиш още подаръци и да зарадваш хиляди малки сърчица. Моля те, ако прочетеш това, опитай се да направиш нещо за моята душа. Обещавам, че ако ми пратиш протеза, няма да правя същите грешки като преди и ще я пазя, за да не се повреди. Не знам. Вече нищо не знам. Сега се сетих, а ако това с протезата не стане, дали няма да има някакво лекарство, което да помогне на тази голяма дупка в мен, да зарасне. Дори и после да няма нищо там, може би, ако се затвори няма да е толкова студено, празно, тихо и самотно. Дядо Коледа, аз пораснах доста голяма. Зад усмивката крия тъга, много хора любими ги няма. Промениха се много неща, някак стана светът по-студен. Промени се дори любовта, все по-труден е всеки нов ден. Ала ти хич не си променен,браво на теб, все си същият старец вълшебен. Пазя още детето във мен, вярвам в теб,още си ми потребен. Пак ще дойдеш със пълен чувал през нощта и снегът ще блести. Знам,че в него с любов си събрал на дечицата всички мечти. Дядо Коледа,спирам сега, спомен мил си от моето детство. Зад усмивката крия тъга, имам нужда от твоето вълшебство.Ако може да набавиш малко здраве,щастие и любов за дечицата ,близки и приятели,да сбъднеш по малко от мечтите им..за което ти Благодаря!..Аз се радвам на малките неща... А за мене ли..а аз вече друго не искам , само още малко сила ,любов си имам даже в повече,но на когото трябва да я даря го няма...Него си искам,моля те! Дари ме с дете!..То е част от мен въпреки че не го познавам все още.... Ще оставя мляко и сладки до камината, надявам се да са топли все още! Наистина искам да ми помогнеш! Дядо Коледа,предварително благодаря!.........

# 155
# 156
shoko   Hug Hug Hug разбира се, е ще направите коледна украса!!!  Heart Eyes

Джиджи, стискам палци за успешно разразяване!!!  Praynig

Джулка, много се радвам за вас  Hug

# 157
Здравейте момичета,надявам се, да ме приемете във вашите редици.Шоко, много красиво писмо.
Ние по принцип сме със мъжки фактор,но вече не се знае.Искам да ви попитам, замисляли ли сте се дали андролозите си вършат работата както трябва?Имаме 50-60 % при SDI и спиращи да се развиват ембриони,но стигаме до трансфер.

# 158
  • София
...замисляли ли сте се дали андролозите си вършат работата както трябва...
и като се замислим какво правим  newsm78
имаш ли съмнение сменяй мястото.

# 159
  • София
Момичета върнах се и съм  Laughing
От 4 замразени - имаме 3 броя много хубави и добре развиващи се и размразени ембриони на 4 ден  Peace Ембриоложката ги похвали много  Simple Smile, лигавицата била много хубава 12.3 - S.
Хайде сега дано се хване поне едничко Praynig Praynig Praynig

Шоко  Hug Hug Hug

# 160
  • София
двечки ти пожелавам пък аз  Mr. Green

и тук да се "похваля"  Crazy
януари евентуално започваме пак опити, само някои изследвания да са в норми.

# 161
Djiji   Praynig Praynig Praynig Praynig от сърце ти желая едно невероятно Коледно чудо!!!
Леко бременеене  Hug

# 162
  • Варна
Djiji - леко бременеене  Praynig
бамбарадамбара - браво ти си истински герой  Hug
благодаря ви момичета  Hug

# 163
  • София
ШокоHug
Хайде,Джиджи,че ми писна да ти стискам палци след трасфер  ooooh!,това ти е за последно от мен,да знаеш  Wink, от тук насетне само за спокойни прегледи от ЖК и леко раждане  Praynig
БамбаShocked луд умора нЕма,а  Mr. Green
rumena_v, и за мен,стигнеш ли до размисъл,сменяш....даже страната,не само клиниката,ако имаш възможност

# 164
Бамба  попътен вятър  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт