КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 484
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugО, Шоко, и аз минах по същия път, напълно те разбирам...поплачи си на воля.

# 136
shoko   Hug  Прегръдки! Моите документи ги подготвиха в клиниката. От сърце ти желая това да е последното разочарование, което изтърпяваш!

Шарки, как си?

# 137
  • UK
Здравейте, момичета отдавна не съм писала днес в 7г.с. пореден опит ин витро разбрах че бебчето ми не се рзвива и трябва да спра лекарствата а си мислех, че веднъж видя ли двете черти всичко ще е наред уви нищо подобно.
Мисля да сменя клиниката и да опитам с фонда защото и финансово се поизчерпахме но нямам никаква представа от къде да започна и какви документи да набавя

съжалявам ако звуча неадекватно но така и се чувствам Weary

shoko Hug Hug Hug

# 138
  • Варна
Благодаря много за подкрепата момичета  Hug
въпреки че си мисля че няма да ми стигнат силите да продължа всеки път си давам сметка че нямам сили да се откажа.

# 139
Шоко,скоро те търсех да видя какво става с теб.Много съжалявам  Hug

# 140
  • София
Shoko, съжалявам ужасно е това което си преживяла  Sad
В старата клиника може да ти подготвят документите за фонда, а после ще смениш заповедта за новата клиника. Никакво отказване докато има шанс - опитвайте  Hug
Коконче - то не останало  ooooh!
Шарки, I♥M♥V♥ ,ZVEZDA момичета   Hug

Аз утре съм на преглед - да видим какви ще ги вършим  Heart Eyes Четох, че успеваемостта на ЗЕТ в Щерев е 20 % и моите ембриони са средно качество - нали се сещате как се  smile3516

Темата ни нещо замря newsm78

# 141
Djiji не ги мисли тия проценти изобщо в момента! Ще чакам да пишеш, какво сте решили на прегледа. Стискам силно палци  Hug

# 142
  • София
Ето меее идвам да докладвам  Flutter
Вчера ми беше 12 ден от цикъла лигавица М- 12, фоликул 17,2, днес пак имах преглед но не разбрах нищо нито за фоликул нито лигавицата само Е2 е 422, ЛХ-29 - според док. всичко е ОК. Боцнаха ми един Прегнил за добро утро, от неделя утрогестан и големия денннннн е на 05.12 - дано да се размразят и развиват успешно за да има трансфер Praynig
Хайде сега и едно въпросче в цялата задача кога е овулацията???

I♥M♥V♥    bouquet

# 143
  • София
Ето меее идвам да докладвам  Flutter
Вчера ми беше 12 ден от цикъла лигавица М- 12, фоликул 17,2, днес пак имах преглед но не разбрах нищо нито за фоликул нито лигавицата само Е2 е 422, ЛХ-29 - според док. всичко е ОК. Боцнаха ми един Прегнил за добро утро, от неделя утрогестан и големия денннннн е на 05.12 - дано да се размразят и развиват успешно за да има трансфер Praynig
Хайде сега и едно въпросче в цялата задача кога е овулацията???

I♥M♥V♥    bouquet

Djiji,Дано това е твоя успешен опит Praynig Hug Praynig
Овулацията е деня на пункцията Peace

# 144
  • София
идеално, ама можеше и фоликула да боцнат, можеше да излезе изненада оттам  Rolling Eyes

# 145
  • София
Джулка въпроса ми беше кога до го изтренираме фоликула в домашни условия?
Иначе са замразени на 4 ден и би трябвало да е на 1.12, а от тогава и утрогестана, а нали се почва от следващия ден?
Бамби можеше но нищо не предложиха и аз не съм се сетила изобщо  ooooh!

# 146
  • София
тренирайте си го от днес още  Mr. Green

# 147
  • София
Бамби  Joy , днес стрелеца е нощна - така че остава за събота и неделя, дано да е достатъчно  Heart Eyes

# 148
  • София
Djiji, вярно можеше да го извадят и този Laughing. Успех и въобще не се връзвай на статистиката! Аз съм голям почитател на ЗЕТ и ти пожелавам един Ники или Никол!

# 149
  • София
jul_j докъде ли го докара? колко има още до раждане?

Общи условия

Активация на акаунт