КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 485
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Ами то при амниото няма филм, резултатите са точни и ясни. А дали да се прави е въпрос на личен избор, който иска да си направи. Peace

# 121
Да се запиша и аз в темичката, изпуснала съм ръсенето на прашеца в началото... ама ще чакам някой пак да наръси в скоро време и надявам се в края на месеца, аз да ръся  newsm17

# 122
  • София
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

slanchogledy ,Добре дошла при нас,мила HugТя темичката доста опустя,че повечето забременяха и родиха и ни забравиха Peace Дано и ти скоро се преместиш в отчетната  bouquet

Жълта Роза,в друга тема беше писала,че в отчетната има тема за бременни от проблемното,но аз не я намирам.Може ли линк?

# 123
  • София
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 не че ме хваща, ама да опитам, аз нали съм от тия, дето не успяха...

# 124
  • Sofia
И аз да се включа със замитането на прашеца, да събирам за опит № 9  newsm75 newsm75 newsm75 newsm75

# 125
Макс дано да е успешен този път до края. За всички в опити много късмет и успешен финал. babydust7 babydust7 babydust7

# 126
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 събирам , събирам ....

bouquet на всички ръсещи

Mila_17, какъв прашец успях да грабна, за момченце или момиченце? Виждам, че вече си почти на финала ...  Hug

# 127
  • Sofia
Мерси, Мила, дано  Praynig

# 128
Джулка, честити сини гащи!!! Стискам палци амниото да мине по учебник и резултатите да са отлични  Hug Hug Hug
Максче, успех, девети и последен  Hug Hug Hug

Леко раждане на всички на финал, лека бременност на бременните, и много скоро бебешки тумбачета за всички борбени кандидат-мами  Hug Hug Hug

# 129
  • София
Джули честити сини гащурани  Grinning Успех на амниото да мине леко и без проблеми  Praynig
Максче този път ще бъде успешен опита - до деветия месец  Hug

Аз другия месец се мятам в ЗЕТ - имаме 4 броя средна хубост, дано да стане  Heart Eyes
Ще ви държа в течение, че темата позамря  Hug

Успех на всички момичета - чакаме много положителни тестове и новини за бебета  Hug Hug Hug

# 130
  • София
Джул, честити сини гащи и леко амнио!
Джиджи, успех със снежинките!
Макс, ще успееш!
Мила, леко раждане!

Аз отметнах и този опит, стигнах до положителен тест, но за кратко. Борбата продължава Peace

# 131
  • София
Спиди  Hug Hug Hug

# 132
  • София

Аз отметнах и този опит, стигнах до положителен тест, но за кратко. Борбата продължава Peace
и аз минах по тая пътека, първо само пол. тест, после цял човек.

сега на двама се надявам  tooth tooth

# 133
  • София
Бамба, не знам на Спийди, но за мен тези думи точно днес много добре ми дойдоха..  bouquet

# 134
  • Варна
Здравейте, момичета отдавна не съм писала днес в 7г.с. пореден опит ин витро разбрах че бебчето ми не се рзвива и трябва да спра лекарствата а си мислех, че веднъж видя ли двете черти всичко ще е наред уви нищо подобно.
Мисля да сменя клиниката и да опитам с фонда защото и финансово се поизчерпахме но нямам никаква представа от къде да започна и какви документи да набавя

съжалявам ако звуча неадекватно но така и се чувствам Weary

Общи условия

Активация на акаунт