КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 490
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Имаме си пишле stork-boy

Speed ,Чакаме те с добрите новини Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Джул, а при положение че чакате момченце, каква е ситуацията с делециите на У-хромозомата?

# 106
  • София
Шарки, след 20-30г май всички ще се размножават инвитро, та май е все тая  Rolling Eyes

# 107
  • UK
Имаме си пишле stork-boy

Speed ,Чакаме те с добрите новини Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Честито Джул  Hug

# 108
Честито Джул  Hug
Кокона къде се криеш с тумбака,как е положението с ритниците  Laughing

# 109
  • UK
Честито Джул  Hug
Кокона къде се криеш с тумбака,как е положението с ритниците  Laughing

Много е хубаво, най-желано и така чакано, пожелавам го от сърце на всички  Hug

# 110
  • София
Имаме си пишле stork-boy

Джул, а при положение че чакате момченце, каква е ситуацията с делециите на У-хромозомата?

Шарки,и на мен ми беше много притеснено за тази микроделеция,но всички доктори казаха,че тя е на такова място и толкова малка,че не си заслужава да я мислим.Доводите им бяха и че в рода на мъж ми баща му,дядо му,пра дядо му-всички правят само момчета ,което само по себе си означава,че тя не е чак такъв проблем.
На 12.11 сме на амниоцентеза и въпреки,че не влиза в набора с изследвани хромозоми,Д-р Михова каза,че ще и обърнат доста внимание,но дори и да я има тя Не препоръчва аборт заради такова нещо.

# 111
  • София
Джулка, мерси. При кременски ли я установиха? Питам, че бих искала да изследваме едно по-специфично нещо при ММ, обаче грам идея нямам дали докторите изобщо знаят в кой ген в коя хромозома се намира и ако да, дали имат начин/реактив, с който да го изследват...

# 112
  • София
Джулка, мерси. При кременски ли я установиха? Питам, че бих искала да изследваме едно по-специфично нещо при ММ, обаче грам идея нямам дали докторите изобщо знаят в кой ген в коя хромозома се намира и ако да, дали имат начин/реактив, с който да го изследват...

Да,в МД и резултатите коментирахме и с Кременски и със Савов,и двамата са на едно мнение.Може би трябва да отидете при Кременски и да си зададете въпросите директно на него newsm78

# 113
Честити сини гащи, Джул! Много се радвам за вас! Погали коремчето от мен и бебо! Hug

# 114
  • София
Джул, честити сини гащи?
А защо се налага амниоцентеза? Заради микроделецията ли?

# 115
  • София
Джул, честити сини гащи?
А защо се налага амниоцентеза? Заради микроделецията ли?

Повече заради годините ми,когато раждам ще съм на 40,иначе резултата от ФМ ни е добър,но аз искам да съм сигурна,че всичко е наред

# 116
  • София
и аз раждах на 40, но амниоцентеза не правих, бхс беше с нисък риск, всичките кости и гънки в норми и според Михова риска от аборт при мен е по-голям от риска от някакво увреждане  Rolling Eyes

# 117
  • София
и аз раждах на 40, но амниоцентеза не правих, бхс беше с нисък риск, всичките кости и гънки в норми и според Михова риска от аборт при мен е по-голям от риска от някакво увреждане  Rolling Eyes

Именно Д-р Михова предложи да НЕ правим БХС,а направо амнио

# 118
  • София

#Shocked #Shocked аз не бих се навила така, без основание....защо не потърси и друго мнение....
за какво да се вкарваш във филм, ако е излишно... newsm78

# 119
  • София

#Shocked #Shocked аз не бих се навила така, без основание....защо не потърси и друго мнение....
за какво да се вкарваш във филм, ако е излишно... newsm78

Не съм се вкарала в никакви филми,съвсем спокойно си чакам датата.

Общи условия

Активация на акаунт