КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 496
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
според мен не стимулацията скапва яйцеклетките, ами неправилната стимулация.  Rolling Eyes

# 91
  • София
Пингвинче, аз мисля, че е добър вариант след стимулация- ЕЦ Peace
според мен не стимулацията скапва яйцеклетките, ами неправилната стимулация.  Rolling Eyes

Бамба, много си права Peace Peace

# 92
Ох, не знам и аз какво да мисля вече мила Бамба, там е работата, че в различни клиники и с различни медикаменти резултатите са винаги плачевни, имам две стимулации само с Пурегон, една с Гонал и Меропур, една с фемара и мерионал, една с летрозол и фостимон и една с Пурегон и Меропур.

# 93
  • София
Клостилбегит и Елонва не са пробвани newsm78 newsm78

# 94
  • София
дозите също са важни.
ембриолозите също.
най-лесно е да обвинят твоите яйцеклетки  ooooh!

# 95
  • София
дозите също са важни.
ембриолозите също.
най-лесно е да обвинят твоите яйцеклетки  ooooh!
напълно подкрепям Бамба...
също така правилното определяне на деня на пункцията и часа на прегнила са много важни. Peace

# 96
Пингвинче, защо не събираш на ЕЦ яйцеклетки при това положение? не може да няма читава яйцеклетка от 12 бр извадени. не мисля че проблема е само в теб, или стимулацията не ти е била подходяща или ембриолозите не са си свършили добре работата.

# 97
Много е лесно да се обвини пациента - за жалост понякога вината лежи не точно върху него - лоша лаборатория, некомпетентен човек зад микроскопа. Лоша среда на съхранение - и е много лесно да се каже ами те яйцеклетките са ти калпави затова не става. Да има го и този фактор но обикноено фактора човешка грешка е доста по застъпен в една процедура. Лоша доза на лекарството - неправилното лекарство, бърза пункция , лоша стимулация и тн и тн. Инвитрото е рутинна процедура за жалост обаче с фонда и толкова много двойки с проблеми някои клиники по скоро станаха места за търговия и бързи пари.

# 98
Клостилбегит е пробван, при 3 инсеминации и 1 ИКСИ, точно с него беше идеалния ембрион, но само 1 яйцеклетка, на 9-ти ден тогава фоликула беше 19 мм и сложихме прегнила.

# 99
  • София
 Pingvin4e,ти пиеш ли нещо за подобряване качеството на яйцеклетките и работата на яйчниците и ако да какво?

# 100
Джул, през изминалите години съм пила какво ли не, всичко което прочета - инофолик, метфогама, Омега 3, Пчелно млечица, Q10, спирулина, последно Овабуст.

# 101
  • София
Пингвинче, и ти навъртя сериозен стаж... Никакво предположение ли не ти дават лекарите. Момичетата са ти писали вече, няма какво да ги повтарям. Все пак си мисля, че щом правиш бройка, просто ти трябва и подходящата стимулация, а за това е нужен и много печен лекар. Успех и няма да се отказваш, ей! Пробвайте на ЕЦ след стимулацията, не губи инерция Wink

# 102
  • София
Пингвинче, от кой ден ти следят ЛХ-то? Ако го изпуснат,също може да е причина за некачествени яйцеклетки. За мен си е или неправилна стимулация,или кофти ембриолози,които не могат да работят и с техниката.
Като чета в истанбулската,колко момичета,обявени за безнадеждни с яйцеклетките си и категорчино пратени "за донорска",успяват да забременят,при това,от първи опит със същите тези яйцеклетки,  явно тук е най-удобното обяснение за подобни резултати.
Напълно подкрепям Мила,че това,със сигурните пари от Фонда,за жалост,превърна клиниките в търговски центрове и всичко върви на конвейр,особено,в най-прецизната част,след пункцията  Close
Аз най си уважавам ЕЦ,още повече,имаш успех с подобен опит...може пък,хормоналната буря,която устрйват на организма ти, в твоя случай да има обратен резултат  newsm78

# 103
Ами да така продължавам, ще събираме ембрита на ЕЦ, бавно но славно до успех. Край на стимулациите.  Hug на всички.
Спиидче чакаме добра новина от теб, заредили сме палчетата  Praynig Praynig Praynig.

# 104
  • София
Имаме си пишле stork-boy

Speed ,Чакаме те с добрите новини Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 09:51 от jul_j

Общи условия

Активация на акаунт