КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 445
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Чак след като ви прочетох почнах да осъзнавам, че наистина е доста високо ЧХГ-то като за 12 ден  newsm78
Дано са се хванали двечки това ми е мечтата  Simple Smile .
Ако са повече ще се решава в движение явно, че съм и с конизация и няма да имам голям избор  Hug

Сигме, Хриси, Мила благодаря Вииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Звезди останалото бебе ще бъде силно и ще стои на топличко до термин  Praynig

# 271
Не го мисли от сега, колкото са се хванали толкова. Моето чхг на десети ден след трансфер на 5-ти беше 816... Много е индивидуално и не подлежи на анализ и разсъждения!  Кога си на преглед Simple Smile Аз съм много нетърпелива да знаеш  Crazy  Blush  Laughing

# 272
  • София
I♥M♥V♥  в понеделник на 23.12, като се върна ще пиша.
Аз много не го мисля, защото вчера док. видя само два сака  Grinning
В понеделник да не вземе да се появи още някой  Heart Eyes

# 273
  • Пловдив
 Laughing те и при мен първо два сака видяха, ама следващия път се оказаха три броя  Laughing това в кръга на шегата, не се спичай, ЧХГто въобще не е толкова показателно за бройката, аз ти пожелавам да са две  Grinning Wink Hug

# 274
  • София
Джиджи, от наблюдения при приятелки със замразени,съм забелязала,че в подобен слуай отчитат разни космически стойности,но до сега,всички бяха с по едно,при това,момиченце. Твоето все пак е малко по-високо от онези,които си спомням,да са най-много две  Wink и ,дано не ти се налага да взимаш трудни решения  Hug

# 275
  • София
май замразените верно дръпват в началото повече  newsm78
и при мен беше височко чхг-то като за един брой, после все избързваше, и лекарката ми каза че има някакви лични наблюдения, че първите седмици вървят по-бързо.

# 276
  • Пловдив
ми аз също съм със замразени, а не ми беше високо ЧХГто никак  Rolling Eyes

# 277
  • София
ми явно не е при всички, тя затова ми каза че наблюденията са и лични, не медицински  Crazy
чхг-то не е толкова важно, важно е какво виждат по прегледите после.

# 278
  • София
Момичета  Heart Eyes
В понеделник ще разконспирираме случая с ЧХГ-то  Simple Smile
Дано всичко да е наред от тука до финала, пък другото ще го мисля  Praynig

# 279
И моето чхг на 14ден беше 2134 и се оказах с едно сакче.

# 280
Джиджи, честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! ЧХГ-то е много индивидуално, и аз бях с доста ниско. Важното е бебето(тата) да са здрави. Grinning

# 281
аз бях с ЧХГ 3700 и моето бебе е ледено и е едничко. Джиджи важно е да са толкова колкото си си пожелала и да върви всичко леко докрая.

# 282
  • София
Момичета ето меееее, идвам с хубави новини  Grinning
Всичко е наред, бебетата са две, отговарят си на седмицата в която съм. Док. е доволна, аз също - лека по-лека почвам да отпускам душата. Едното е по-големичко от другото, да се надявам с времето да се догонят. Зацапването спря дано не се появява повече.
Следващ преглед на 06.01 - живот и здраве!!!

Весели Коледни и Новогодишни празници - бъдете живи и здрави и нека се изпълнят желанията на всички ВИ  newsm51 newsm51 newsm51

# 283
  • Sofia
Djiji , страхотни новини  Hug Hug Hug Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност  Hug

# 284
  • Пловдив
Джижи, много ме зарадва  Heart Eyes  bouquet Grinning хайде сега и поне едното бебе да е госпожица  Wink

Общи условия

Активация на акаунт