КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 439
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
 Джижи чудесна новина, лека и безпроблемна бременност ти желая Hug

# 286
  • София
Браво на ембритата-борбени като мама  bouquet Отпусни душицата сега и се наслаждавай на празниците,а с Новата година те чакаме с все такива добри новини preggo

Момичета,за мен 2013 беше една изключително успешна година и в личен и в професионален план.Пожелавам на всички Ви през Новата 2014 всички ваши мечти и желания да се сбъдват с лекота!Много  EFP ,много  preggo и много  smile3504

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Щастлива съм,че съм част от Вас  love001

# 287
  • София
Джиджи, супер новина  Heart Eyes Много се радвам за вашето двойно коледно чудо и ти пожелавам безпроблемна и много спокойна бременност  Hug

# 288
  • София
Благодаря ви   bouquet 
Максче, Гуги, Хриси, Джули, muna_v  newsm20

love001  love001  love001

# 289
  • София
Джиджи, поздравления, мила! Ти дочака своето Коледно чудо! Лека и успешна бременност!

Джул, ама и твоята лентичка колко е напреднала....

Мили момичета, искам от все сърце да ви пожелая да бъдете здрави и много щастливи, нека има топлина и обич в сърцата ви, а ръцете ви да са пълни с това, което най-много желаете! Весела Коледа и успешна Нова година!

# 290
Джиджи, много се радвам за твоето Коледно чудо! Лека и безпроблемна бременност!   Hug

Желая на всички ви много красиви празници и много сбъднати мечти през 2014!!!

# 291
Не мога да не "намина" и тук защото повечето момичета от тук са ми много скъпи и толкова се радвам на вече успелите, на тези, с коремчета и тези, които очакват. Не пиша често защото Дари е много взискателен  Laughing, но пожелавам на всички по едно такова прекрасно детенце през 2014 и нека ви донесе много здраве, успехи и късмет.

Много успешна 2014 на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 292
Честита Коледа!!!  Hug Hug Hug
Няма как и аз да не се разпиша тук  Wink
Пожелавам на всички пишещи тук най-хубавите емоции и дано тази тема е най-щастливата във форума Hug Hug Hug
Джиджи, поздравления и все така хубави новини до финал   Grinning Praynig Hug
Джул, поздравления за добрите резултати и много лека бременност до края  Hug Hug Hug

# 293
  • София
 Simple SmileЧестита Коледа,мили сестрички.Желая на всички сбъдване на най съкровенните мечти.На тези с коремчетата лека бременност до края и само хубави новини да ни носите.И нека Новата Година да е бебеносна за всички,които започват трудният път към успеха. Hug Hug Hug

# 294
  • София
Момичета Честита Коледа, бъдете живи и здрави, много щастие и любов ви желая  Hug

Зази, I♥M♥V♥ , Дарленка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета сега пак прокървих леко, да тичам ли до клиниката или да изчакам да видя дали ще спре?

# 295
  • София
Момичета Честита Коледа, бъдете живи и здрави, много щастие и любов ви желая  Hug

Зази, I♥M♥V♥ , Дарленка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета сега пак прокървих леко, да тичам ли до клиниката или да изчакам да видя дали ще спре?

Задължително иди на преглед,но не се шашкай много,повечето бременни след АРТ кървят,не знам защо,но обикновенно бързо минава и бебчетата остават невредими Peace

# 296
  • София
Джули благодаря ти  Hug
Снощи ходих до клиниката, трябва да пазя леглото  Praynig

# 297
Снощи ходих до клиниката, трябва да пазя леглото  Praynig

А ние ще стискаме палци  Praynig Praynig Praynig Hug

# 298
  • гр. София
Дижи, лежи си и ставане само до WC  Praynig  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 299
  • UK
чЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2014! Нека това е  годината на безбройните сбъднати мечти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт