КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 436
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Честита нова година и от мен! Дано 2014 г. ни донесе много радостни мигове и дългоочаквани бебета  Hug

Кокона, честити дъщерички! Да са ти живи и здрави  Hug

# 301
чЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2014! Нека това е  годината на безбройните сбъднати мечти  bouquet
Коконаааааа  сега виждам бебешката вест,да са ти здрави шушулките малки,да сте здрави и много радост в семейството  Hug Hug Hug Hug

# 302
  • София
Кокона да са ви живи и здрави момиченцата, да носят още повече любов и щастие в семейството ви  Hug Hug Hug

Момичета Честита Нова Година, нека донесе много здраве, щастие и сбъднати мечти  newsm51 newsm51 newsm51
Дарлена, Муна  Hug Hug Hug

# 303
  • София
Кокона,честити слънчица.Да са ви живи и здрави малките съкровища. Hug

# 304
  • Варна
Честита нова година много сбъднати мечти на всички

Кокона честито за малките слънчица много да те радват

# 305
  • UK
Благодаря ви момичета   bouquet И аз се радвам на всяка една ваша лентичка, която е просто, още една сбъдната мечта  Heart Eyes

# 306
Djiji,не мога да ти се нарадвам  Hug.Честито Коледно Чудо!Да спира кървенето,двете шушулки да се наместят удобно и да стоят послушни чааак до термин Simple Smile.Да изкараш една прекрасна и безпроблемна бременност Peace.За това,че си чакала толкова дълго време,Бог те дарява с две прекрасни същества на веднъж.Чудесен край на старата и щастливо започване на новата година.Еееехх,да знаеш как ме усмихна Grinning...
Кокона,честито ти дъщерички bouquet.Женско царство ...да сте живи и здрави Simple Smile.
Гуги,Иванкака,прекрасни сте с лентичките Simple Smile Мноого ви отиват Hug

# 307
  • София
Кокона,Честити сладки принцеси!Да са Ви живи и здрави и много да Ви радват  bouquet

# 308
  • София
За много години и от мен! Все по-прекрасна става темата с толкова бременни артохолички.
Djidji, честити 2 точици, дано бързо отминат притесненията и да изкараш прекрасна бременност до около термин
Kokona, честити принцеси, да са здрави и много щастливи

# 309
  • София
Krisita, лесно ли се оцелява с две малки деца  Mr. Green
че всички наоколо ме плашат и не ме мислят за съвсем нормална, че искам толкова скоро още поне едно.

# 310
  • София
Бамба, абе да не те плаша ама положението е страховито на моменти, но и моята Дара е страшна фурия, тя ми е като за 2 броя и пристрастен кърмак Андрейчо, та те така... Но и за миг не съжалявам за решението си и ти желая и на теб скоро да видиш как е от личен опит.

# 311
Пускам ви синия щъркел  stork-boy babydust7 babydust7 babydust7    днес разбрахме,че той ни е посетил  Mr. Green  Много късмет на всички  Hug Hug Hug

# 312
  • София
Звезди, честит син щъркел Hug
Сега при кой ще се следиш?

# 313
  • Sofia
Честит син щъркел, Звезда  Hug Hug Hug взимам си малко прашец  Grinning newsm75 newsm75 newsm75

# 314
Звезди, честит син щъркел Hug
Сега при кой ще се следиш?
Мерсииии  Hug С Богданова се запознахме днес,много готина мацка,оставам си при нея.Спря ми фраксито и неупогена,даже и контрола да не пускам,ама утре незнам имунолозите дали ще са на същото ,мнение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт