КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 418
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
щото еднояйчни близнаци са по-рискови , затова тях искат да махнат.
в такъв случай е нужен здрав разум, не емоции.

# 331
Джиджи, според мен вие със съпругът ти трябва да вземете това решение, а не доктора ви. Той би следвало само да ви предложи възможностите. Аз например бих оставила близнаците Peace

# 332
  • София
Бамби и аз не бих заложила на емоциите  Heart Eyes
Наде и аз бих оставила близнаците - но еднояйчните са по рискови.
Ще изчакам на ранния скрининг да видим тогава какво ще кажат и ще се решава  Hug

# 333
  • София
щото еднояйчни близнаци са по-рискови , затова тях искат да махнат.
в такъв случай е нужен здрав разум, не емоции.

и аз мисля като Бамба.
Ако оставите едно бебе, може да минеш и без серклаж.
Стискам палци да стане, най-доброто. Peace Peace

# 334
Аз с близнаците бях с превантивен серклаж и не виждам лошо в това. Имах прекрасна безпроблемна бременност. Серклаж и пазене на леглото може да имаш и с едно бебе - гаранции няма. А има и много момичета, износили близнаци до термин без серклаж.

А относно избора - той си е на двамата родители, доктора може само да посъветва и да изложи плюсовете и минусите Peace

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 14:50 от Надежда :)

# 335
  • UK
Аз с близнаците бях с превантивен серклаж и не виждам лошо в това. Имах прекрасна безпроблемна бременност. Серклаж и пазене на леглото може да имаш и с едно бебе - гаранции няма. А има и много момичета, износили близнаци до термин без серклаж.

А относно избора - той си е на двамата родители, доктора може само да посъветва и да изложи плюсовете и минусите Peace

Peace Абсолютно точно!

И аз бях без серклаж Crazy

# 336
Коконкееее Hug чак сега виждам, че вече си родила Heart Eyes Grinning Да са ти живи и здрави дъщеричките, да растат щастливи и засмени Hug Grinning

# 337
  • UK
Коконкееее Hug чак сега виждам, че вече си родила Heart Eyes Grinning Да са ти живи и здрави дъщеричките, да растат щастливи и засмени Hug Grinning

Благодаря   bouquet

# 338
Здравейте, момичета, и аз отново се връщам във вашите редици, за сега само ще ви чета и когато малчо спи ще пиша.
Имаме право на още един опит от фонда, пък и ако приемат новото предложение за още три опита на 50процента поети от фонда, все се надявам да ни се случи една  Winkпък защо не и две девойки Hug.

# 339
  • София
страхотна, що си без лента  newsm78
това за фонда звучи добре, не бях чувала за такава възможност, аз опуках и трите опита.

# 340
Ванче еу сега ще ти кажа за колегиалноста  Naughty днес като им казах на двете докторици в имунологията какво ми е казала Богданова и така я нахраниха  ooooh!  Първо ми направи физиономия сестрата им,че нямам час,после като писнаха ми щом така ми е казала док,то тя тогава да ми назначавала терапията  Shocked ,и  с 2 думи направо да си ходя при нея.Била млада дрън-дрън,направо паднах,и естествено пуснах и молекулите пак  Tired Неупогена се спирал в тия седмици,но за фраксито ще видим от резултата.
как така си позволяват да говорят с/у колега,и кво всички да са 50-ти набор ли  newsm78
Джиджи,дано вземете правилното решение ,обсъдете го и с друг док.

# 341
  • София
Аа, днес явно с доста хора сме се разминали по коридорите- аз бях преди 11ч. Там.
Иначе за уменията й като Д-р, нищо не мога да кажа, не съм била при нея, но въпросът ми за ПКК беше елементарен и нищо не пречеше да ми отговори. После Д-р Михова отговори.
След колко време си пак на преглед?

# 342
Аа, днес явно с доста хора сме се разминали по коридорите- аз бях преди 11ч. Там.
Иначе за уменията й като Д-р, нищо не мога да кажа, не съм била при нея, но въпросът ми за ПКК беше елементарен и нищо не пречеше да ми отговори. После Д-р Михова отговори.
След колко време си пак на преглед?
Тази седмица чакам контролите и скрининга.Дано да не ми назначат пак вливки,ако има ще ходя  Sad .Иначе към 20 г.с.И аз бях тогава там,наистина сме се разминали по коридорите,аз иначе все се оглеждам,не че познавам много момичета,ама поне такива които сме били в процедура и манипулации да видя,ама никой.Ама и бях яхнала метлата  Mr. Green

# 343
Бамби, поправих се веднага, не съм писала от година време та затова Blush, Blushиначе за това предложение което предполагам още не е прието но дано да го приемат Praynig,чух съвсем на скоро по телевизията. Praynig

# 344
  • София
А до 20-та седмица кой ще те преглежда Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт