КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 385
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
А до 20-та седмица кой ще те преглежда Rolling Eyes
Ми по начесто ще ходя на ЖК в града ми ,ще плащам и така.

# 346
  • София
Лелеее,Джиджи   Shocked Shocked Shocked мен ме разби с тази новина,пък за вас.....не искам и да си мисля  ooooh!Вярно,че като няма,няма,ама като текне  Laughing Хич не е лесно подобно решение,още повече,след целия път,който си извървяла,за да стигнеш до тук  Hug
kokona,да са ти живи и здрави бебките и да усмихват всеки ваш ден  Hug
Страхотна, Hug

# 347
  • София
Момичета благодаря на всички ви  Hug Hug Hug
Решението ще бъде трудно, ако някое ембрионче спре да се развива - ще се получи най-добре.
Ще решаваме след ранната ФМ, ще видя какво ще кажат докторите. Мисля да ме види още един лекар  newsm78
Серклажа няма да ми се размине защото съм с конизация и доста са поизрязали шийката при операцията.

Хриси   love001
Звезди много тъпо така, едните казват едно, док. друго  ooooh!, да се чудиш кой да слушаш  Heart Eyes
Страхотна, хайде успех и дано приемат това за новите три опита на половин цена  Hug

# 348
  • Пловдив
Джиджи, при мен беше подобно положението, но не съвсем  Rolling Eyes и при мен бяха три бебетата, но три разнояйчни, просто и трите върнати се имплантираха най-неочаквано, пред мен също стоеше въпроса за редукция и мнооого се измъчвах, това за мен беше най-кошмарното решение за вземане Confused до последно не се решавах, но отидох на определение ден. При мен предложиха да се изчака до последно, защото често се случвало при многоплодни бременности едното бебе да спре развитие само до 12 г.с. Предната седмица преди датата за редукция и трите бебета си бяха добре и вече не се надявах на саморедукция. Да, но като отидох решена да не я правя ако не ми кажат, че е абсолютно невъзможно да износя и трите, се оказа, че едничкото е спряло само развитие и съм благодарна , че изчакахме до последно. Дано и на теб този ход ти донесе късмет и да се случат по подобен начин нещата  Hug Praynig

# 349
  • София
Гуги данооооо  Praynig Praynig Praynig

# 350
 Djiji, дано нещата при теб следват същият ход като при Гуги, защото това си е наистина трудно решение.
Хриси, Hug!

# 351
Djiji,много трудно решение ако трябва сама да го взимаш.Подкрепям ХРИСИ,в това което ти е написала.Чакаме и стискаме палци по скоро да се редуцира и да не тормозиш в решения.Като няма-няма,че като дойдат...
Бамба,както ти е писала Криси,с две малки лудницата е голяма,но и при нас не е изключение.Голямата разлика пак не е добре.Така,че действай.Пожелавам на Дебелан да не чака много за жива играчка Simple Smile
Zvezda,честито ти синьо вързопче.Да расте кротко в пупата до около термин Simple Smile

# 352
Джиджи аз вярвам,че ще се подресят нещата  от  самосебеси ,организма си знае работата.Аз бях се ошашкала тотално като се хванаха двете,и точно започнах да го приемам уж и едното се саморедуцира в 10 г.с.  Тогава пък ми стана мъчно и се обвинявах,че аз съм виновна с мислите си.Знам,че се борим с години и как се справяме от къде тези сили просто незнам,но трябва да мислим и рационално.Късмет ти желая има още аванс време  Hug
Вивиян мерси  Hug

# 353
Никой няма тука  Rolling Eyes
Джиджи какво става,взехте ли решение вече  Praynig
Аз вчера направих последната си вливка на октагам.Ходих по кабинетите и исках мнения.Перси ми каза твърдо да вливам,даже ако трябваз през цялата бременност.После говорих с д-р Михова ,нейното мнение беше да ми е последна вливка обаче,че молекулите са важни и стига контроли.Влях 7г,вместо 10г,така го реших.После говорих и със Сигридов,той ми обясни,че вливките се правят до 8 г,с ,че не е имало нужда,убиват бебето молекулите,ако не са в норма, понеже плацентата е тази,която пази бебето,а нея вече я има и бебето се храни добре.И доста интересни неща,които не са така като изглеждат.Така ще им се доверя и дано всичко си мине нормално,страха си е страх..

# 354
  • София
Звезди  Hug, всичко ще бъде наред, все пак Михова и Сигридов следят бременността и бебетата - довери им се  Hug Hug Hug
Страхотна, Виви  Hug

В понеделник съм на преглед, след това съм на ранния скрининг на 03.02 - тогава ще говоря и с Чавеева и ще решаваме. Говорих пак с док. и според нея няма шанс някое да спре да се развива, така като ги е гледала  Whistling.

# 355
  • София
Пак азззззззззз  Whistling
Мина днешния преглед - и трите бебета се развиват добре. Новото е, че еднояйчните са в два мехура което е добре, ако имат и две плаценти още по-хубаво. Ще чакаме да мине ранния скрининг 03.02 и тогава ще решаваме дали ще оставаме едното или двете  Hug

# 356
  • гр. София
Дижи стискам палци, каквото и да решите с докторите  Hug Hug Hug и най-вече да завърши добре.

# 357
  • София
Джиджи, с теб съм мила, дано всичко приключи по най-добрия начин  Hug

Гуги, колко ти е напреднала лентичката....  Heart Eyes

Рядко влизам тук, но ви мисля всички. Моля се за тези, които още чакат и се надяват да видят двете чертички, нарастващото ЧХГ, сакче, сърчице и всичко по реда си. Кураж, момичета  Hug

# 358
Джиджи  мисля те да знаеш,айде да минава вече  Hug

# 359
Djiji   Някога Embarassed  и при мен бяха се захванали 3-те...но до  като го мислим ,как-какво,беше останал само един младеж Simple Smile,сега вече на 12г. ( Тогава ,пък казаха ,че е късмет ,че не са завлекли и него   )
Скоро започвам поредната  борба за бебе.
Дано да не трябва да избирате , а да се получат сами нещата.

Общи условия

Активация на акаунт