КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 383
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря вииии    love001  love001  love001

# 361
  • София
Как си Джиджи,дано всичко мине бързо и безпроблемнно. Hug Hug Hug

# 362
  • София
Биско добре сме  Heart Eyes
Чакам с нетърпение вече да дойде 03.02 - да ги огледат хубаво и да се решава кой, кога и защо  Hug. Нали знаете каквото е писано това ще стане, вече не мога и да го мисля, силно вярвам че нещата ще завършат успешно  Praynig Praynig Praynig

# 363
Хай,имам въпрос  Grinning  този утрогестан до кога да си го слагам?Имам преглед след месец в клиниката,а тук на ЖК док ми вика,че може да се спира,ама да си питам колегите му  Crossing Arms                                                                                                                                                   
Оф,лентата ми я няма ,та в 16 г.с съм,допълвам се.

# 364
  • София
Звезди,на мен Михова ми го спря в 14 г.с. Как си?Как върви бременеенето?

# 365
Ясно,а изведнъж ли го спря или има схема.Ние сме добре,днес бяхме на ЖК,младежа спеше  Laughing ама тука с тая апаратура трябва да имаш богато въображение за да видиш нещо.ММ имаше задължението да гледа,защото не показват нищо към майката  Joy  абе.....
Ти какси колко остава?

# 366
  • София
Ясно,а изведнъж ли го спря или има схема.Ние сме добре,днес бяхме на ЖК,младежа спеше  Laughing ама тука с тая апаратура трябва да имаш богато въображение за да видиш нещо.ММ имаше задължението да гледа,защото не показват нищо към майката  Joy  абе.....
Ти какси колко остава?

От раз го спряхме,само Медрола беше по схема.Добре сме,човека се премята по цял ден,много е активен preggo вече няма търпение да излиза,ама му е много рано Laughing

# 367
Ти какси колко остава?

От раз го спряхме,само Медрола беше по схема.Добре сме,човека се премята по цял ден,много е активен preggo вече няма търпение да излиза,ама му е много рано Laughing
  Колко хубаво,нека да си е пъргаво детето.

# 368
  • София
Ти какси колко остава?

Колко хубаво,нека да си е пъргаво детето.

Hug Hug Hug Дано всички бебчета се развиват добре и да слушкат до термин.
Идва пролет,нека щъркелите по-често наминават тук и в ръцете на всяка мама поне по едно бебе да донесат  stork-boy stork-girl

# 369
Звезде, време ти е вече да го спираш този прогестерон. Аз ползвах Кринон гел до 12 г.с. Спрях го от раз. Той е същото нещо като Утрогестана, ама в Турция ползват Кринон. Питай си пак докторите дали да го спираш постепенно или от раз ама определено е време да се спира. Peace

# 370
  • София
по-добре да не го спира без да са и казали.
на някои им го включват и по-късно, помагал за нещо си  Rolling Eyes

аз тука май не се отчетох, имаме си един човек вече замразен, другия месец се надявам на повече  Mr. Green

# 371
  • София
Бамби - честита снежинка (сестричка на малкия мъж), другия месец - да заформите и близначката  Heart Eyes
Звезди - на мен ми го намалиха на 2х2 - от 3х2, сигурно се намалява постепенно и след това се спира, защо не звъннеш на спешния телефон в клиниката да ти кажат  Hug

Момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 372
Бамба а така,да събереш дружината  Flutter
И аз мислех да звъня,ама така по тела,нз...сложих си последните глобули иначе  ooooh! така да искам да се отърва вече от всичките хапове  Mr. Green

# 373
Честито Бамба! Шапка ти свалям, аз родих долу горе по същото време с теб обаче още дори не съм си върнала килограмите отпреди раждането. Embarassed

# 374
  • София
аз килограми нямах за сваляне, свалих 5 през бременността, че бях на зверска диета заради диабет.
пък и килограми не биха ме спрели, нямам време да мисля за такива незначителни подробности  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт