КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 378
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Точно така,беше що беше с фигурите  Mr. Green   
Аз още се радвам на прилични кг,нали и поослабнах с драйфането 3-те месеца и още ги държа,дано не ги кача от раз  Mr. Green дребния ли ме изсмуква  Joy до шуш..

# 376
Бамби, честита ти снежинка Hug,аз също съм решила че ще събираме оплождаме и замразяваме щото май там ни е късмета, все си мисля че Калата въпреки че е взел от мен само тъмната кожа Wink си е "снежко", аз и без друго не отговарях добре на стимулациите та ще следваме пак тази схема, само се чудя сега докато още кърмя можели да започнем събирането newsm78, няма ли да са ми разбъркани още хормоните.

# 377
  • София
ми аз спрях кърменето, изчаках 3 цикъла и тогава отидох на преглед.
хормони не са ми пускали, само щитовидните, но стаменов ме прегледа и каза че добре изглеждат нещата.
кърмене и процедури аз някак не ги виждам заедно  Rolling Eyes

# 378
Точно както си и мислех значи, то и чисто физически няма как да се случат нещата,
 освен ако не се влачи и голямото вече бебе с мен, само дето не знам кога ще се отбиваме още като да не ми се ще Tired.

# 379
  • София
ами аз си влачих голямото бебе на половината прегледи, добре че ми е послушен, ама нямаше къде да го оставя. пък и сега е лесно в новата сграда, има къде да се поразходи човек.
и единия път дори прередихме доста чакащи, ама една акушерка реши че не може да чакаме с него, то си беше и късно, към 7 вечерта.

# 380
И мен идеята за второ бебенце много ми харесва.  GrinningНо и аз като страхотна още кърмя и още не ми се иска да спираме май. Пък и финансово не сме цъфнали и вързали, че нали не работя сега. Но каквото има да става ще стане. Grinning

# 381
  • UK
И мен идеята за второ бебенце много ми харесва.  GrinningНо и аз като страхотна още кърмя и още не ми се иска да спираме май. Пък и финансово не сме цъфнали и вързали, че нали не работя сега. Но каквото има да става ще стане. Grinning

Аз пък искам 3-то Mr. Green Но и аз като Бамба няма да чакам много, още тази година ще ги направим Praynig и ще ги замразим  Heart Eyes

# 382
  • София
Момичета ето ме отново, за съжаление ще трябва да мина през труден избор  Confused

Днес мина ФМ - всичко е наред и с трите бебета, докторката ги огледа хубаво и подробно и трите са напълно здрави   Simple Smile Според лекарката която ми прави ФМ може да се махне едното еднояйчно близначе с лазер - който имат в Щерев и тя може да го направи. Според другата лекарка трябва да се махнат еднояйчните защото после, трудно ще ги износя с конизацията и серклаж. До колкото разбрах риска от редукцията на две е по голям и има вероятност тези двете да повлекат и другото. Меко казано съм в шах с пешка   newsm78 И двете не дават да се коментира оставане с три. До утре сутринта трябва да сме решили какво да правим - как се взима такова решение - един господ знае само  Confused

# 383
  • София
сложно решение  Confused
аз не знам какво бих направила в такава ситуация.

# 384
  • гр. София
Дижи, стискам палци всичко да мине добре каквото и да решите, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover наистина е много труден избор.

# 385
  • Пловдив
Джиджи, аз също не можах да взема това решение, затова не знам какво да те посъветвам, но и на едно да е редукцията казват, че може да повлече останалите Rolling Eyes
Дано нещата се развият по най-добрия начин, стискам ви палци и те разбирам  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 386
  • UK
Джиджи консултирай се и с други лекари, наистина много голяма дилема Rolling Eyes

# 387
  • Пловдив
Джиджи консултирай се и с други лекари, наистина много голяма дилема Rolling Eyes

тя за жалост няма особено време за консултации, сега е последна възможност за редукцията до няколко дни  Rolling Eyes

# 388
  • UK

тя за жалост няма особено време за консултации, сега е последна възможност за редукцията до няколко дни  Rolling Eyes

Четох в близнашката тема, че ще се консултира ... разбира се, всеки си решава дали и как Crazy

# 389
Джиджи, тъй като съм минала по пътя на редукцията, само че при мен беше много лесно, защото трите бяха разнояйчни, и я правих в края на 7 началото на 8 г.с. При мен го изсмукаха с иглата която ползват при пункции. Не знам дали повлича и другите, но имай впредвид че ще пиеш антибиотик 3 пъти през бременността в определени седмици заради тази манипулация.
Според мен, пак казвам това е мое мнение, ти си знаеш най-добре състоянието, бих махнала едничкото, щом всички са наред. Според мен това е по-малката злина. Малко сложно ми се вижда да отрежат единия близнак, е тогава да повлече другия вероятността е голяма.
Пак казвам това е моето мнение и така бих постъпила аз, но ти си знаеш най-добре.
Стискам ти палци всичко да мине благополучно  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт