КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 376
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Джиджи, и аз съм минала през редукция и знам какво е чувството Sad  Аз съм с еднорога матка и д-р Стаменов беше категоричен, че повече от едно бебе няма да мога да износя и махнахме 2 в началото на 8 г.с. Изобщо нямаше какво да решавам аз, той каза: "Просто абсурд!". Това, което оставихме, спря да се развива 3 седмици по-късно по съвсем други причини, не заради редукцията. Според мен лекарят трябва да каже кое е най-малко рискованото решение в случая, а при теб мненията са две и това прави изборът още по сложен. Аз бих чула и трети лекар, ако имах време. Стискам палци каквото и да решите  Hug Hug

# 391
  • София
Джиджи, Hug А защо толкова държат да е единият от еднояйчните  newsm78....нали не са в една плацента-не е ли по-малък рискът за "повличане" при самичкото,при това положение? Кошмарна дилема ooooh!
Стискам ти палци,каквото и решение да вземеш утре,никога да не съжаляваш за него  Hug

# 392
  • София
Бамба, честито ти замръзено човече, хайде спретвайте набързо отбора за трансфер и те чакам в края на годината да се похвалиш че имаш пълна лудница вкъщи.
Джиджи, сложен избор наистина, каквото и да решите, леко да мине всичко и безпроблемна бременност до финала да имаш.

# 393
  • София
аз и сега имам лудница в къщи  Mr. Green
ходещо и пипащо човече, нищо не си е на мястото, само за себе си с лаптопа съм намерила сигурно и защитено място, докато не се катери добре, после може би ще спра да пиша  Crazy

# 394
  • Варна
Djiji - Сложен избор каква е тази работа години неуспех, а после  #Crazy да се чуди човек не мога да те посъветвам, но ти желая късмет и дано всичко да се развие по най добрият начин за теб и бебетата Praynig

# 395
  • София
Момичета благодаря на всички ви, нали знаете колко ви   love001  love001  love001

Снощи не съм спала нали се сещате, измислихме го - с лазер махаме едното еднояйчно близначе. Редукцията ще бъде в четвъртък, до неделя сигурно ще ме оставят в болница. Няма да е с пълна упойка, само малко местна ще ми сложат - процедурата прилича на амниоцентеза според док. Ще разказвам като се прибера подробно. Ще ви пускам инфо. от телефона - кратичко  Simple Smile
Вече съм малко по спокойна  Hug Hug Hug

# 396
Djiji, успех мила, дано всичко мине както трябва Hug Hug Hug Praynig

# 397
Джиджи, късмет мила, дано всичко мине както трябва  Hug

# 398
  • София
Djiji,Пожелавам ти лека процедура и успешен резултат!Стискам всички възможни палци,мила newsm10

# 399
  • Sofia
Джиджи, късмет и успешен резултат и от мен  Hug

# 400
  • София
Много благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само ако може палците и положителните мисли за утре, че ми смениха деня  Hug Hug Hug

# 401
  • София
Джиджи,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 402
Djiji, Hug Hug Hug много палчета за днес и за дните след това  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Praynig Praynig Praynig
Бамба, успех и дано скоро пак си в редиците на бременните  Simple Smile

# 403
  • София
Отдавна не съм се вясвала тук,а то имало доста хубави новини  Grinning
Djiji,стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed бързо,леко и безпроблемно да мине всичко и после спокойна бременност и около термин да си гушнеш двете човечета!
Бамба,браво за замразеното човече...,колко искате да станат преди трансфер?
Гуги,а на теб до като ти честитя и ти си я преполовила  Peace.Леки оставащи месеци!

# 404
  • Пловдив
Джиджи, днес съм мислено с теб  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
chares, много благодаря, радвам се да те видя, как си ти  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт