КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 374
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
Джиджи късмет мила  Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 406
Джиджи и от мен  newsm17 newsm17 newsm17, с теб сме всички.

# 407
Джиджи, успех и да се развият нещата по-най благоприятноия начин за теб. Мислим те всички днес

# 408
# 409
Джи  хубаво,че вече нещата се случват и  е взето решението.Дано днес всичко мине леко  Hug Hug Hug едно емоциално ми стана,дай боже това да е последното ти изпитание.

# 410
  • UK
моята майчица вчера почина ... днес я изпратихме ... няма такава мъка!!! господ, ме дари тази година с две дългожадувани слънчица, но и ми отне, едно скъпо струващо за мен, същество ... мама. не мога да повярвам, че НЕЯ я няма ... Много висока цена трябваше да заплатя за да сбъдна мечтата си за дете newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 411
Олеле Кокона, много, много жалко  Cry Cry Cry.  Hug Hug Hug Не знам какво да ти кажа, много е тежък този момент  Hug.

# 412
Ох, Кокона  Hug
Съболезнования.

# 413
Кокона,моите съболезнования,ей това е живота взима и дава,когато ти е писано.

# 414
  • Пловдив
Кокона, моите съболезнования  Hug Hug Hug

# 415
  • София
Кокона,съжалявам мила.Моите съболезнования Hug

# 416
  • гр. София
Кокона, мойте съболезнования. Hug

# 417
kokona20 много съжалявам за загубата, Бог я и прости  Hug  И аз загубих преди четири месеца баща си , шока в началото е убиствен, но мъката и скръбта след това са още по тежки.... кураж, времето лекува, но болката остава
 Hug Hug Hug

# 418
  • София
Кокона, моите съболезнования!
Много тежки моменти Confused

# 419
  • София
Кокона,  Hug Hug Hug Нищо не може да притъпи болката и да запълни празнината,която зейва Sad...но,си е отишла щастлива-като майка, чието дете е гушнало най-съкръвената си мечта и като баба на две прекрасни принцеси. Да почива в мир  Hug

Общи условия

Активация на акаунт