КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 385
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • гр. София
Джиджи, стискам ви палци Praynig Hug

# 436
  • София
Джиджи,браво мила.Продължавам със палците всичко с бебчо да е ол. Hug

# 437
Благодаря ви  Hug Hug Hug
Момичета бебето и аз сме добре,  риск  явно има още. Сигурно ще ме пуснат в понеделник ще пиша повече като се прибера   bouquet
Пази се много чу ли  Naughty Hug мисли само за вас двамата с дребосъчето.

# 438
Дойдох да ви изшпионирам какви ги вършите  Hug
Още едни палци за Джия, Кокона  много Hug

# 439
ти как зачезна..я кажи как я карате,колко стана дребното.

# 440
ти как зачезна..я кажи как я карате,колко стана дребното.
А, тук съм, ама бях метри под морското равнище дълго време. Не че сега много съм изплувала, ама пък не смея да се оплаквам, че и по- лоши времена помни историята.
Дребното е хубаво кат баща си и инато като майка си  Mr. Green. На година и седем  е вече. Още съм в къщи, че е с алергия към млякото и с детските заведения е сложна работата. Тръшнала ме е носталгията по бременност и малко бебе, ама ММ не ще да чуе и каза, че ще не съм добре да си мисля второ инвитро  Rolling Eyes. Ако е от евтините бебета, можело   Sunglasses

# 441
  • UK
Джиджи стискам силно палчетата! Praynig
Момичета, благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 442
f(x) лелеле как си минава времето,помня какво преживя.А това с желанието за второ бебе в кратък  период явно е заразно като гледам и другите мами  Wink

# 443
  • София
Джиджи,как сте мила?В къщи ли си вече?Дано сте добре с бебчо. Hug

# 444
  • София
Момичета мерси много  Hug Hug Hug, като знаеш колко положителни хора те мислят се чувстваш  Simple Smile
Вчера следобед ме пуснаха, защото в неделя вечерта имах доста силни болки от свиването на матката и имах зацапване, което продължава още - но казаха че е от другите две ембриончета. Бебето е добре - аз съм още ошашавена но дано скоро влезна в час.
Процедурата беше ужасна от към болка и времетраене - 1 час. Беше с местна упойка, уж по щадяща  Simple Smile Няма да пиша подробности защото има бременни мами и мами с малки дечица - нямате нужда от такива разкази. Важното е бебето да се разивива добре до термина и да се роди живо и здраво - близнаците в другия живот.
  love001  love001  love001

# 445
Здравейте, много отдавна не съм писала , но ви следя.
 Джиджи, много здраве и късмет мила. Понеже темата е "Клуб на анонимните артохолици" искам да ви попитам има ли някоя от вас да е правила опит с високо ТСХ? На мен ми е почти 4 и докторът ми казва, че според някаква американска асоциация по репродуктивна медицина ,ако ТСХ е под 4 може да се прави инвитро. При бременност ще се коригират резултатите. Нали вече всеки се стреми да бъде около 2 и тогава да стартира процедура. Не знам какво да си мисля. Пуснах изследване и в друга лаборатория да сравня резултата. Моля ви ,помогнете със съвет Praynig

# 446
  • София
за тсх много бременности си ги изкарват с такова без да разберат. срещала съм коментари на жени по други държави, там не го свалят до тукашните стойности.
на мен например дори не ми го изследваха, но преди това нямах проблем, за щастие и сега нямам  Rolling Eyes

Djiji, пола знаете ли вече  Mr. Green

# 447
Incredible, ТСХ зависи от възрастта. Аз на 42 години с ТСХ 2,3 забременях с близнаци. Никога съм нямала проблеми с щитовидната и за това рядко съм го изследвала. По принцип препоръчват около 2,5 да е. За мен ти е височко, оправи го за да не се тормозиш излишно.

# 448
  • Пловдив
Incredible, по принцип ТСХ ти е в норма и не е опасно високо, но има и мнения, че трябва да е под 2.5  за започване на процедура. Ако те притеснява тази стойност защо не се свържеш и с д-р. Начев за едно мнение  Hug успешна процедура  Praynig
Джиджи, радвам се, че се появи и съжалявам за кошмара, който изживя  Hug Hug Hug Hug Hug дано това бебенце си остане с теб и да се прегърнете след няколко месеца  Praynig

# 449
Благодаря ви за бързите отговори. Мисля да изчакам и другия резултат и тия дни като се видя с доки ще го обсъдим.

Общи условия

Активация на акаунт