КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 455
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
а дано Бамба и датата да спазим, че няма да е хич зле Wink ама гледай на Дебелан прашеца какви ги твори  Mr. Green

# 496
Джи браво,стискай момиче  Hug

# 497
  • София
Момичета за съжаление влизам с лоши новини.
 В петък изтекоха водите на бебето, в събота ме изчистиха, физически съм добре, психически ще се оправя  Sad

# 498
  • гр. София
Джи,  spoko думите в такъв момент са излишни. Прегръщам те  Hug

# 499
Djiji ужасно съжалявам   Hug Hug Hug

# 500
Джиджи, знам че всичко е свършило, дано не ми се разсърдиш, но не мога да се побера в кожата си като се сетя за тия от Щерев, как можаха да ти предложат да пипат близнаците. Готови деца изкарали до такива седмици, да си правят експерименти  #Cussing out
Дано психически се възстановиш по-бързо  Hug

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 13:03 от Fellindra

# 501
  • Sofia
Джиджи, ужасно много съжалявам  spoko

Аз да се запиша с приключил неуспешно 9-ти трансфер. На 14 ден ЧХГ беше 10,37, на 16 ден - 6,94. Имам си останал един замразен ембрион, мисля да си го прибирам и ако и с него не стане ще търся второ мнение за случая ни.

# 502
  • София
Джиджи,ужасно съжалявам.Нямам думи newsm45 newsm45 newsm45

# 503
  • UK
Djiji Hug Hug Hug Hug ужасно съжалявам, дано успееш скоро да се възстановиш, не само и толкова физически, колкото психически!!! Hug

max17 Hug

# 504
  • Пловдив
Джиджи, не мога да асимилирам това, което прочетох, много ми е мъчно  Cry Cry Cry Hug Hug Hug

Макси, и тук  Hug

# 505
Съгласна съм с всяка дума написана от Фели.
Абсолютна свинщина да пипат еднояйчни близнаци и да си правят експерименти с тях  #2gunfire

Джия,   action032

# 506
Ох,Джи[/bей така съм сега  Cry  направо буца ми застана ....потресена съм..

# 507
  • София
Джиджи Shocked  no no spoko spoko spoko Много,много ми е мъчно за това,което ти се случва  Sad....и,въпреки,че Щерев си остава единствената клиника,на която имам доверие в БГ за целия процес,също съм бясна от това решение на лекарката....колкото и да са големи рисковете на многоплодна с еднояйчни,това,което предприе,си беше руска рулетка:x

# 508
  • Варна
Джиджи много съжалявам просто нямам думи

# 509
Djiji, мила, много, много ми е мъчно, не можех да повярвам като прочетох какво си написала  Cry Cry Cry Hug Hug Hug За кой виновен, кой не, не знам доколко са ясни нещата  Confused  Много прегръдки от мен, дано намериш сили скоро да се позакрепиш психически.  Hug Hug Hug

Максче, съжалявам за поредния отрицателен  Hug Hug Hug Пожелавам ти последната снежинка да е борбена и да си е вашето бебче  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт