КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 460
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

Вчера ме изписаха от болницата, че имаше инфекция и бях на антибиотици. Много ми е трудно, но сигурно е рано още, като мине време надявам се нещата да станат по различни  Confused
Много въпроси има в главата ми, но за съжаление не мога да върна времето назад, а и да го върна сигурно пак щях да се чудя как да постъпя  Hug
Проблема с еднойячните беше синдрома ТТС - който може да се появи във всеки един момент от бременността и тогава загиват и двете бебета.

Максче дано късмета е в последната - най-борбена снежинка  Hug
Обичам ви много  Hug Hug Hug

# 511
  • София
Djiji , Толкова много съжалявам за това,което ти се случи spoko Бъди силна,мила Hug Hug Hug

Максче ,Дано десетия да е твоят успешен ЕТ  Hug Hug Peace

# 512
  • Sofia
Благодаря ви, момичета  Hug Hug Hug

След третия ми мисед аборт някак си по-леко преживях неуспеха, като е още в началото. Дано късметът ни е тази снежинка  Praynig Praynig Ако не стане мисля да се насоча към консултация в чужбина, най-малкото за да имам и второ мнение за случая ни.

# 513
Джи  spoko 
Макс деиствай с консултациите,време е  Hug

# 514
  • София
jul_j не се е появявала от доста време, някой да има информация  Rolling Eyes
и темата я намерих на 4 страница.

# 515
  • София
Срамота всички зачезнаха  ooooh!

Дано с jul_j всичко е наред  Praynig
Бамби вие до къде стигнахте със сестричката?

# 516
  • София
братчета , не сестричка  Mr. Green
имаме 3-ма замразени, тоя месец пак ще видим ще извадим ли нещо и евентуално другия трансфер, ако не ме хване пак големия страх.

# 517
  • София
Обърках се сестричка и братче, дърпаш се от женско ли?
Дано този месец извадите още двечки, че да има по голям избор за трансфера. След толкова опити и трансфери - страх и то голям - това не си ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 518
  • София
Jul вече се радва на рожбичка, добре, че е Фейсът да ни информира. Не се е похвалила официално, очакваме я Hug Нищо повече не знам, но много хора й честитят синчето и вярвам, че и двамата са добре!!!
Бамба, не те е страх от три малки деца да гледаш едновременно, а от един ЗЕТ ще се шашкаш:)

# 519
  • UK
Страхотна новина!!! Честита сбъдната мечта на Джул   bouquet Hug

Бамба само година след секциото (ако правилно съм разбрала, че се готвиш за ЕТ скоро) не  е ли, много кратко времето, на мен ми казаха, поне 1,5 година да изчакам newsm78

# 520
  • София
говорила съм си с лекарите, при които ще се следя, казаха няма проблем, особено щом нямам притв секцио. и Крисита така ги произведе е кратки срокове.
от ЗЕТ хич не се шашкам, ама от двете седмици след това тръпки ме побиват  ooooh!

# 521
  • София
Джули да ти е жив и здрав малкия мъж  Hug Hug Hug

Бамби наистина е ужасяващо времето до теста, но сега с бременността нещата са се отпушили и ще забременееш от първия път - вярвай в хубавите снежинки  Praynig

# 522
  • Пловдив
ехе, имали сме си бебе в темата и да не знаем  Grinning да е живо и здраво момченцето на Джул и да имат много хубави мигове заедно и мама да дойде да се похвали   bouquet

# 523
Да са живи и здрави и мама Джул и бебчо, приказката сега започва   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 524
  • София
Честит бебок на Джул, да са здрави и много щастливи !
Бамба, дерзай, чакаме новини за трансфер и положителен тест другия месец.
Djiji, силна прегръдка от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт