КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 425
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ей, къде без мен  Hug Hug Hug

# 631
  • София
Браво, появихте се, стари муцуни!
Аз не пиша толкова, защото бавно се развиват нещата при мен, но и аз вече не си давам зор и не се вълнувам толкова и само по репродуктивни теми.
След стоте опита тук, нали правих два в Турция. После много сложно стана с пътуване и т.н. и реших да дам шанс на БГ лекарка. За моя приятна изненада, получих много добър подход, по-интересна стимулация и сега съм в подготовка за ЗЕТ (като тази подготовка също е абсолютно нова за мен, но и дава добри резултати, пу-пу).
Надявам се да имам най-накрая повод да се похваля и аз скоро с нещо +++, че аман от дърти артохолици като мен.

# 632
  • Пловдив
радвам се да ви видя момичета Heart Eyes Grinning Hug
Speed, стискам палци скоро да донесеш хубавата вест Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 633
  • Варна
Хайде и аз да се запиша вече съм в нова клиника, но след купища изследвания отново всичко ни е наред, а бебе няма вече 7 години незнам какво да мисля  Shocked

как сте момичета  Hug

# 634
shokoooo,къдежси мила,колко време/ години минаха..Къде си сега?
Егати възкръсването на темата,изкарахте ми акъла  Joy

# 635
Хилоууууу
Въртят ми се и на мен разни неща в главата, ама след 2-3 години.
Искам да осиновим. Друг въпрос е ММ дали знае  Mr. Green

# 636
  • Варна
Сега съм в клиника "Надежда" пациентка съм на др. Стаменов

f(x) супер голям човек си

# 637
Късмет там Shoko.
и ние сме говорили много пъти за детенце,но и там е едно влачене с години.

# 638
  • София
Ехаааа, раздвижи се темата значи  Grinning

Спиди,
радвам се да те видя и стискам силно палци за теб  Hug Дано новия подход даде резултат скоро!

Шоко, вярвам че д-р Стаменов ще направи най-доброто за вас! Късмет!

Пепи, и теб не съм те забравила, дано не си се отказала от борбата  Hug

# 639
Здравейте, аз съм от новите, съвсем прясна от днес, с резултат от ЧХГ 3.25. Голям рев цял ден. Не предполагах, че ще ми е толкова тежко. Може би бях с прекалено големи надежди, въпреки че съм чувала, че от първия опит почти никога не се получава и все пак толкова се надявах...

# 640
  • София
Ето ме и мен. Стиснaти пaлци зa всички нa които предстоят опити или чaкaт резултaт. У нaс е голям филм, двaмaтa сa от щури по-щури, a и мaлкия човек боледувa много сериозно, тa тaкa.

# 641
  • Варна
6 ти опит, нова клиника отново перфектни ембриони, трансфер на два бластоциста, с големи уговорки доктор Стаменов искаше да върне един защото "нямало начин да не се захване", но накрая склони да върне две. 12 ти ден ЧХГ 95 и тъкмо да се зарадвам и днес 14 ти ден ЧХГ 105 вече сили не ми останаха за сълзи да не говорим кога ще свърши този АД.

# 642
  • София
shoko, моя 6 трансфер беше подобен, седмия съвсем отрицателен, от осмия ми е той.

пусни все пак вдругиден чхг, може пък да излезе нещо различно  Rolling Eyes

# 643
  • Варна
И аз мисля да пусна още един след празниците, защото лабораторията ще почива четири дни, а моя мъж е решил че в лабораторията са объркали нещо. иска му се милия.
Чесно казано Бамба истории като твоята ми дават сили да продължавам.

# 644
  • София
може пък и грешка да е, има случки от 0.00чхг близнаци да излизат.

Общи условия

Активация на акаунт