КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 422
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Шоко,дано чудото е станало PraynigАз да се запиша с пореден неуспех.Писна ми вече.....Нямам сили и желание за нищо... ooooh!

# 646
  • Пловдив
Шоко, и аз се присъединявам към пожеланията да е станало чудото и резултатът да е лабораторна грешка /втория/ Praynig Praynig Praynig
Биско, нормално да ти писне  Tired Hug Hug Hug Hug Hug

# 647
  • гр. София
Шоко, дано наистина е грешка Praynig

Биско,  Hug Hug Hug обаче като прочета такава новина направо ми идва  #Cussing out

# 648
  • Варна
Благодаря момичета всеки ден правя по един уринарен до вторник да видя дали се променя чертата луда работа

# 649
  • UK
Шоки  Hug Hug Hug Hug щом има чертичка, значи има бебенце, силно ти стискам палци!!! Колкото до ЧХГ-то, може пък, едното ембрионче да е отпаднало, не унивай, а само бъди някак по-спокойна  Hug
Иначе ЧХГ-то не спада така бързо ...

# 650
  • Варна
Днес ЧХГ 307
не знам какво да мисля нито пада нито расте както трябва мисля да продължа лекарствата в петък съм на преглед така или иначе

# 651
Шоко, не е като хората. Звънни на спешния и питай какво да правиш.

# 652
  • София
на такова чхг няма какво да и кажат, освен да чака и евентуално пак да пусне.

# 653
Е какво да чака  Thinking То е видно, че не расте както си трябва. Но поне да изключат извънматочна, защото все пак расте.

# 654
  • София
и това не могат да изключат с тая цифра.

# 655
Знам, че под 1000 нищо не може да се направи, но все пак да и кажат нещо. Не мога да си представя как ще седя в неведение какво се случва с мен.

# 656
  • София
При така нарастващо ЧХГ се ходи през ден на преглед се пуска със същата честота ЧХГ - за да се види дали продължава да расте и да се види на преглед евентуално дали ще се види бременността и къде. Междувременно при болки - веднага на лекар.

# 657
  • UK
При така нарастващо ЧХГ се ходи през ден на преглед се пуска със същата честота ЧХГ - за да се види дали продължава да расте и да се види на преглед евентуално дали ще се види бременността и къде. Междувременно при болки - веднага на лекар.

Точно така Peace Аз ходих при д-р Ковачев в АГ-Варна, който ме пое въпреки, че не бях правила опита си при тях, следя ме на ехограф и пусках кръвни ЧХГ-то, докато не видях 0.00 като резултат! Peace

Шоко знам, че ги познаваш, затова ти го казвам, като вариант Hug

# 658
Това сега ли се случва?

# 659
  • Варна
Обадих се казаха да продължа с лекарствата в петък ще стане ясно на прегледа.
А иначе такъв филм ми е за втори път на главата, предишния опит беше в аг Варна и се оказа че ембриончето не отговаря на седмиците, спрях лекарствата и ми дойде явно пак на там вървят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт