КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 390
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Шоко, пусни едно контролно ЧХГ в четвъртък в днешната лаборатория, че на прегледа не се знае какво ще се види.

# 661
  • Варна
Ще пусна задължително утре, вече не знам какво е това, защо нищо не се получава. При положение че всички твърдят че ембрионите ни са перфектни освен леката поликистоза няма адекватно обяснение за нищо и др. Александров преди и др. Стаменов сега твърдяха че с тези ембриони няма начин да не се получат нещата но уви.

# 662
# 663
  • Варна
Вчера чхг 477 днес 688 нищо не се вижда спирам лекарствата и чакам да ми дойде, после продължаваме с търсене на проблема.
Благодаря за подкрепата момичета.

# 664
Шоко, хубавото в случая е че поне имаше бременост.
Успех следващия път  Hug

# 665
  • Варна
И аз така се успокоявам сигме всеки път се приближаваме една стъпка по близо до успеха.

# 666
  • София
Съжалявам Шоко  spoko
Хубаво е да продължите да следите ЧХГ през ден, докато почне да пада и да те преглеждат, за да се изключи извънматочна.

# 667
  • Варна
Да така ще направим

# 668
  • София
нали расте, защо спирате лекарствата  newsm78

# 669
  • гр. София
Шоко,  spoko

дано да е за последно такова преживяване и следващия път да успеете.

# 670
  • Варна
Твърде ниска била стойността за 22ри ден след трансфер на бластоцист

# 671
  • UK
Твърде ниска била стойността за 22ри ден след трансфер на бластоцист

Hug

# 672
  • Варна
Здравейте, момичета моята одисея продължава.
Днес 28 ден след трансфер ЧХГ 2440 лекарствата съм ги спряла преди шест дни, а ЧХГ се удвоява на седемдесет и няколко часа нямам никакви болки док каза, че ако другата седмица продължава така да отида на преглед. Не знам какво да мисля newsm78

# 673
  • София
Днес 28 ден след трансфер ЧХГ 2440 лекарствата съм ги спряла преди шест дни, а ЧХГ се удвоява на седемдесет и няколко часа нямам никакви болки док каза, че ако другата седмица продължава така да отида на преглед. Не знам какво да мисля newsm78
Аз се сещам, пусни пак утрогестана, и мини на клексан/фракси за известно време. Честито ще ти кажа в 16 седмица.

# 674
  • Варна
Аз се сещам, пусни пак утрогестана, и мини на клексан/фракси за известно време. Честито ще ти кажа в 16 седмица.

Възможно ли е #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт