Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 079
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте.
Нуждая се от малко разяснения относно системата за кандидатстване в ДГ.
За класирането на 8ми януари 2014г. няма свободни места за група за възрастта на детето. Сега мога ли да кандидатставам, за да "вляза в системата" както се казва Simple Smile? Тоест, ако сега кандидатствам, при следващо класиране, ако се освободи място, системата ще ни има ли предвид като чакащи за определена група?
Или може би трябва да следя всеки месец местата и да кандидатствам само, ако има свободни места за нашата група.
А кога излизат свободните места? Дали мога да изпусна нещо? В смисъл, възможно ли е още преди електронното класиране да се заемат местата, така че да трябва да следя всяка седмица, например, дали се освобождава място?
Благодаря предварително

# 106
Един път като подадеш документи в системата, тя автоматично те прехвърля за следващо класиране, ако не сте приети. Подреждаш си петте желания и чакаш. Но трябва редовно да следиш за всяко класиране, защото нас като ни приеха на класирането на 1.08 нямахме уведомяване по електронна поща, че сме приети.

# 107
  • Пловдив
Ок, благодаря.
А дали да подам заявление за януарското класиране, при положение, че няма свободни места за възрастовата група, от която е детето? Системата няма ли да ми отхвърли заявлението?

# 108
Системата няма да ти отхвърли заявлението, подай ако искаш, просто автоматично ще участваш в следващото класиране.

# 109
  • Пловдив
Здравейте , искам да попитам по колко точки събирате , да знам имаме ли шанс да се класираме някъде в район централен .Искаме в Каменица ама така като чета минало годишните резултати няма да стане Cry
Ние събираме 18-19 т. благодаря предварително

# 110
  • Пловдив
и за Малкия Принц са малко,със сигурност в Перуника ще ви приемат,ако сте я писали

# 111
  • Пловдив
А ако ни приемат на някое класиране, а аз искам да изчакам следващото, какво се прави? Колко време мога да чакам?
Мисълта ми е дали от сега да вляза в системата като си пусна заявление, или да чакам докогато съм решила да пускам детето (някъде май-юни, по-рано няма да го пускам на градина).
Иска ми се да видя къде ще ни приемат и да си избера, тоест мога да изчакам няколко класирания, но дали е позволено това. Или най-добре като стане време за майското класиране, тогава да си пускам заявление.
 newsm78  newsm78  newsm78

# 112
  • Пловдив
Няма как да си избереш-приети ли сте на някое място или записваш детето или ако не го запишеш в срок-отпадаш от това класиране и ще участваш за следващото.Например ако сте приети на 1-во класиране в градината посочена на последно място-или записвате детето там или се отказвате да го запишете и кандидатствате наново на следваща обявена за кандидатстване дата

# 113
  • Пловдив
Специално за Каменица, защо не разпитате мамите от квартала дали са доволни, преди да се натискате за там.  Peace

# 114
Имай в предвид, че ако сте приети от системата и не се запишете, ще трябва да пускаш ново заявление, защото веднъж класирано детето, отпада от следващо автоматично класиране.

# 115
  • Пловдив
Благодаря ви  Hug
Изясниха ми се нещата. Остава да действам.  Laughing

# 116
  • Пловдив
Не съм разпитала никого защото сме нови в квартала .До сега живеех ме в тракия,искам в Каменица ,защото е точно срещу блока ни .

# 117
  • Пловдив
Zdraveite mami! Ima li nqkoi priet na 12.12.2013 za DQ Veselu6ka? 6te se radvam za otzivi ot qslata Simple Smile
. От една година сме в тази ясла и съм много доволна и почти не сме се разболявали .Много добри и разбрани лелки.

# 118
И ние скоро почваме във "Веселушка" - дано всичко да е наред  Heart Eyes
Иначе за точките - нас ни приеха с много малко, така че въпрос на късмет  Party

# 119
  • Пловдив
Веселушка е една от най-добрите и предпочитани ясли в района. Не бих я заменила с друга. И двете ми деца минаха от там и то в 4 група. Няма да съжалявате.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт