Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 151
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Пловдив
Еее
Тези двамата..... Така де, за бой са.

В кметство по район се ходи, предполагам?

# 1 096
Не е фатално, ММ си смени настоящия адрес в деня, в който отидох да записвам детето. Въпреки, че директорката каза, че не е нужно, тъй като моя адрес е тук. И той по лична карта е тук, но преди незнам колко си години, заради някакви местни избори си направил настоящ адрес на село. И той забравил, пък и не ми казал. Докато директорката не му чукна ЕГН-то в служба ГРАО. Какво търчане беше, че въпреки че му е постоянен адреса тук, пак му искаха копие от нотариалния акт на апартамента. Важното е, че след цялото тичане детето беше записано в градината на първо желание.

# 1 097
Не е нужно да се сменя адреса на бащата.

# 1 098
  • Пловдив
А ние със съпруга ми се водим на два различни адреса, само че аз предпочитам да запиша детето в района, в който се води мъжа ми, а не където сме ние с детето. Какво трябва да направя, за да сменя адреса на детето и да го пиша, че живее един вид на адреса на баща си и по-този начин да кандидатствам с повече точки, там където желая?

# 1 099
  • Пловдив
А ние със съпруга ми се водим на два различни адреса, само че аз предпочитам да запиша детето в района, в който се води мъжа ми, а не където сме ние с детето. Какво трябва да направя, за да сменя адреса на детето и да го пиша, че живее един вид на адреса на баща си и по-този начин да кандидатствам с повече точки, там където желая?

Правиш си регистрация по настоящ адрес в съответната служба ГРАО. С теб трябва да е и собственикът на жилището, където смятате да направите регистрация. Трябва да се представи и документ за собственост.

# 1 100
  • Пловдив

Медицинската документация-ваксини,проф преглед,картон,се представя септември,нали?

Не е нужно да се сменя адреса на бащата.

При записването гледат адреса.Не знам дали е правилно,но факт

В кметство по район се ходи, предполагам?

Да

# 1 101
Аз днес платих всички данъци до края на 2016. За 2017 все още не са изискуеми или като липса на задължения се смята, че трябва да са платени и за 2017 нищо, че не си просрочил? А, бележките от работодателите може ли да се вземат преди датата на класирането, за да може направо да се пристъпи към записване?
Мислех да питам в градината, но ако някой може да помогне с инфо ще е от полза.  bouquet

# 1 102
  • Пловдив
Ако ще записваш през май,може бележката да е издадена когато и да е през май месец.Но ако отидеш със служ бележка от май да записваш юни месец,могат да ти направят проблем
За данъците на предните страници дадох адрес,на който се проверява по ЕГН.Виж там какво ти излиза.Не би трябвало за 2017 да са изискуеми

# 1 103
  • Пловдив
Аз се изхвърлих и платих данъците, и за 2017.

Платих и глобата на бащата, която е от 2013. Добре че проверих на линка, който Елфи даде, защото ако бях получила мейл в последния момент, че имаме задължения не знам....

А по принцип постоянен адрес и настоящ съвпадат ли, ако вторият не е променян по някакъв повод? И детето по подразбиране на адреса на майката ли се води?

# 1 104
  • Пловдив
На страницата на общината, където се проверява с ЕГН излизат и сумите за 2017 г.  Peace
Обаче директори правят проверка по друг начин, където се вижда кои суми са за 2017 г. и кои за по-ранен период.

miraluba, ако не си правила изрично регистрация по настоящ адрес, имаш само такава по постоянен адрес.
И да, детето обикновено се регистрира на адреса на майката. Ако не сте заявявали нещо друго.

# 1 105
За сега няма да им плащам за 2017 - не са изискуеми и не мисля, че е редно да ми ги искат по-рано. За бележката ще мина да питам в ДГ.
Благодаря! bouquet

# 1 106
  • Пловдив
За бележката ще мина да питам в ДГ.

И после пиши тук какво са казали  Grinning

# 1 107
За бележката ще мина да питам в ДГ.

И после пиши тук какво са казали  Grinning
Непременно.

# 1 108
Къде се отключва профил на дете за повторно кандидатстване?

# 1 109
Къде се отключва профил на дете за повторно кандидатстване?

не можете сама да го отключите. Прави се следното - в сайта им има образец за отключване на профила с цел повторно кандидатстване, попълвате го и го пращате на посочения мейл. На мен ми отговориха след десетина дни, че е отключен профилът на детето

Общи условия

Активация на акаунт