Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 125
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 125
Момичета, излезе ли вече класирането? Кой къде е?

# 1 126
  • Пловдив
Излязло е. Моята е приета по първо желание. Сега трябва спешно да отида да си платя данъците, защото при кандидатстването съм отбелязала, че нямам задължения към общината.  Sunglasses

# 1 127
  • Пловдив
Момичета, излезе ли вече класирането? Кой къде е?
Излезе.
Влез си в профила в системата.

И моето е прието по 1-во желание  Simple Smile

Току що получих и e-mail.

# 1 128
  • Пловдив
И аз да се похваля - приета по първо желание в "Майчина грижа" с втори адрес /"Щурче"/.  Party
Ако има и други, които са приети там, може да обменяме информация.  Hug
Дано всички са удовлетворени! Simple Smile

# 1 129
  • Пловдив
Къде в системата излиза класирането?

# 1 130
  • Пловдив
Приети сме,1-ва група, "Майчина грижа".

# 1 131
И моята дъщеря е приета на първо желание. Малина с втори адрес "Бугариево" , в Кичука.  Hug
Данъците си платихме и за тази година  Outta Joint Сега май бележка от училището на баткото трябва да вземем и от местоработата. Други документи трябват ли? Мисля, че ще си ги проверят, настоящия адрес и задълженията служебно  newsm78 Или да ходя до градината да питам  Blush

# 1 132
  • Бг
mama irina, и ние там сме приети Simple Smile. Имаш ли информация за госпожите, които ще поемат групите ?
Аз разбрах само, че ще са 4 първи групи, което ще каже, че се падат по 16-17 деца в група, което направо ми се струва невероятно.

# 1 133
Само бележки - служебни и за друго дете се носят при записване, поне така беше в яслата, другото си го проверяват служебно. Аз очаквам да се обадят, от яслата ми звъняха след класирането да ми кажат какво точно да нося. Иначе и ние сме в "Котаракът в чизми". Дано там поне си вършат добре работата, че в яслата са на самоотглеждане.  Tired

# 1 134
Alexa_a сестра ми познава едната леля и една от госпожите. Аз не познавам никой. Имам приятелка, чиято дъщеря посещаваше градината ще питам и нея за госпожите  Peace

# 1 135
  • Пловдив
"Ние" сме в "Дъга".
Звънят ми преди малко оттам и ми казват, че за да запишат детето, трябвало МОЯТА регистрация по настоящ адрес да съвпада с тази на детето. Гледала се била регистрацията на майката. Ма че детето си има отделна регистрация, явно няма значение. Да отида бързичко да си направя и аз една регистрация на същия адрес, имало време.
Добре, де, викам им, баткото как го записаха в "Космонавт" при същите условия. (Сега вече не е там, преместихме го, но районът е същият и обстоятелствата бяха същите.) Ами всеки отговарял за себе си.

Такова изискване адресът на майката да съвпада с този на детето, или пък майката също да има адрес в района, не разбрах кое от двете, но май първото, в общинската наредба за записването в ясли и градини с все приложения към нея няма. Ня-ма!

Ся, ясно, че не е желателно да си регистриран на един адрес, а да живееш фактически на друг, както правя аз.
Съгласна съм и че е по-лесно да изпълниш едно излишно, но лесно изпълнимо изискване, отколкото да се разправяш.
Обаче се ядосах.
Ми ако примерно таткото ми откаже да се регистрирам в неговото жилище? Той е собственик на жилището и се иска съгласието му. Той надали ще ми откаже, но принципен въпрос поставям. Ето, преди дни имаше тема как хазайката отказвала. Ами ако сме под наем и наемодателят точно в момента отсъства за месец?
Е, то ясно какво, "ако" - тогава ще се разправяш, няма как, докато не докажеш, че си прав, но се ядосах.
 Twisted Evil

# 1 136
  • Пловдив
О, куп народ сме си сменяли регистрациите, кой заради градина, кой заради училище, кой заради други работи. Няма смисъл да се ядосваш, ами отивай и си сменяй регистрацията.
Да се разправяш с директорката е излишно. Най-много да си изгубиш мястото на детето. После върви се жалвай, че нямало такова нещо в наредбата.
Може да питаш в общината, ще ти отговорят най-вероятно. Но за отговор в писмен вид срокът е един месец, което не те устройва.

А пък за наемодателите темата е различна. Не всички се съгласяват, за да не тръгне някой да проверява дали се дава под наем или не и да отиде да пита в данъчното дали са декларирали наема или не.

# 1 137
  • Пловдив
Мда.
То е ясно защо отказват наемодателите, не е това въпросът.
Ми ако мъжа ми го няма да даде съгласие като собственик? Ако е на кораб в открито море точно в момента?
То ясно, че няма да се разправям, ами ще тичкам в понеделник до районната администрация, освен до данъкоплатницата. И аз не обичам да се разправям, а в такива случаи пък хич - никак не е в мой интерес. Simple Smile
Само се оплаквам.

# 1 138
  • Пловдив
ММ си смени настоящият адрес във вторник.Собственикът не беше с него.ММ носеше оригиналния нот акт на имота.И работата стана.Също мислехме,че ще искат собственика.Той и ММ са с еднакви фамилии.Не знам дали заради това не му правеха проблем

# 1 139
  • Пловдив
♥Elfita♥, имали сте късмет. При нас гледат всичко под лупа.

Магдена, то това с регистрацията по условие трябва да е направено преди да си попълниш данните във формата за кандидатстване, а не след това.
За училище адресната регистрация е валидна, ако е направена до 31.12 на предходната година.

Общи условия

Активация на акаунт