Еспа, много здраве и щастие ти желая

Рали,

Тоби,
Много е кофти без мъж! Дано успее да си дойде за две седмици, че поне да не е толкова дълга раздялата. Ние с Мишо преди 12 години, той като дойде в Англия не се видяхме цяла една година. Ужасно беше. Денонощието ми беше съсредоточено върху това, кога ще се чуя с него. Още ми е гадно. И преди две години си ходих до БГ за един месец. Още като минах чек ина на летището и съжалих. Броих дните после

Днес се спряхме в къщи с Белята. Малко домакинстване, перални, тя гледа Дора и Диего от сутринта, но след малко си взимаме лопатите и ще ходим да плевим
Имам много смели проекти за градината- ще садя ягоди, две лозички и многооо цветя. После и една баничка ще пекна за вечеря, има да точа лиги, че днес съм на плодове, вода и чай- разтоварвам се
После пак ще намина.
. Щото нали се сещате, аз съм в офиса, ама ума ми е при нея, пък и сърцето, ама при положение, че бабата е налична, не исках аз да си вземам болничен, а пък да пестя и от отпуската
. Сакън, работата без него ще загине. Само аз съм здрава и държа фронта, помолих я да ме прегледа и мен. На мен си ми стигат едната камара други лекарства.
. Едни сополи, едно неразположено. Има Т. Днес педи го прегледа, изписа хомеопатия, но я накарах да даде и АБ. Е дадох му като се прибрах - той просто не е добре, вдига Т, не иска да яде, само плаче. Цедя в бурканче и му давам с лъжичка ... ще се оправи ама кошмар. За 2 месеца, 2 пъти болен ...
.
днес също.
. Пие всичките сиропи, най-вероятно от Вентолина е една такава, по-енергизирана, вчера не искала да спи на обяд с баба си. Иначе и тя разхвърля, вчера от един кош си намери някакви играчки, които носим от стария апартамент и им се радваше все едно са чисто нови- Яяяяя, това си ми е чантичката, яяя това е тенджерката ми, куклата ми