За Любито и за всички дето ходят в това неприветливо време на работа.
За останалите - също
.Аз пък, да се оплача, конците дето са ми сложили, се разграждат до 6 месеца
. Съответно, са започнали да се възпаляват и аз звъннах на тоя дето ме наблюдаваше да му кажа, че имам проблем, и той ми вика - ааа на 7 тр да дойдеш, иначе сега тр да си платиш
. Отидох платено, но при друг, в Майчин дом. Много в час, ще ми махне конците утре /сега глобули слагам/ и се ядосвам, защо не са ми казали да ги махна тея конци, ами ми създават неприятности сега
.Иначе малкото по цяла нощ мрънка от коликите, по цял ден спи. Взе да се учи и то на ръце, но поне не виси на цоцито постоянно. Марти все иска да го целува и оня ден се оплака, че искал и с мен да спи, не само с баща му. Та сега до 12 сме заедно, после правим рокади по легла и деца

Добре, че повечето казаха, че е рано да мислим от сега за климатика. За диспенсъра ще проучат оферти. Мина и госпожата по английски да се представи. Предлагат и застраховки. Това в общи линии.
. Лятото, четох едно интервю във вестника с някакъв неврохирург, който казаше, че най-честите операции при деца при него били от усложнения след гноен отит и аз
. Нали и при Йоето беше гноен отита, добре, че реагирахме навреме и не се стигна до още по-големи усложнения 
. Та, втория път, той сложи такива разградими конци и после сами си паднаха, а той още помни този случай. За щастие, после всичко си зарастна супер и повече не съм имала проблеми, макар, че и досега си усещам точно къде са били, някак си стой малко по-уплътнено мястото 
и има нова маса която може да ползва и за други цели според Ели