Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 672
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Става... щом може така...  bouquet  bouquet
И аз съм за , въпреки че не разбрах за какво става дума . Нямаше ме няколко дни и не съм чела назад кой кво е гледал [/b] .

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 106
Кво дее , стана ми ясно , че става дума за качването на някой от филмите и това ми беше достатъчно да кажа Да. Peace Mr. Green

# 107
Мария Hug, Шаци Hug, голям тандем се извъдихте  smile3501    love001

# 108
Кво дее , стана ми ясно , че става дума за качването на някой от филмите и това ми беше достатъчно да кажа Да. Peace Mr. Green

И аз знам, че ти знаеш, че....., но много се веселих с написаното Peace

# 109
  • Мюнхен
Добър вечер  Laughing
Това е от Mari@K     bouquet  bouquet  bouquet и от мен.
Криминална жега  Hug

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=uF8izal5SWDDuTHS1684518

http://dox.bg/files/dw?a=1cd9f34b40

Момичета прекрасни сте!! Огромно благодаря!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Имам вече толкова неща да гледам. Само че от тази бременост непрекъснато ми се спи, нещо не мога да стоя нощем и да гледам и съм много назад. Преди това спях по 3-4 часа на ден.

# 110
# 111
# 112

Sangue caldo

# 113
БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА!СУПЕР СТЕ!  love001

# 114
 wavey wavey  Hug

Брей, това приключение, през което минаваме с Гарко на руски Wink, явно нещо ми замъти главата newsm78.
 Сложила съм снощи снимки от друг филм..... за благодарност към Мария и Шаци Peace Peace Видяла съм аз думата caldo - на всичкото отгоре означавала "горещо", а не "студено", както е в други разни езици и хайде на черешата ooooh! Е, ще ми простите, знам аз, нали все пак си е Габриел Гарко на фотките ?! hahaha

# 115
Да отбележа само, че днес руското ми приключение - Кръв и роза би трябвало да привърши по мои прогнози с хепи енд......  според мен трябваше да дадат ролята на Изабела на Козима Копола, по щеше да ми хареса сериалът.... newsm78....а Гарко си е сладур Peace

- тази артистка нещо не ми стана фаворитка newsm53

# 116
# 117
  • Мюнхен
Shatzi, Mari@K справили сте се перфектно с превода. Пак благодаря! Филма ми хареса много. Нашето момче игра пак лошото момче. Тези роли му отиват.
Но аз съм пленена от поредната италианска красавица. Тази жена сега е на 49г, а във филма на 46. Евала как изглежда. Перфектно!  Peace Peace

# 118
Момичета,бях на море и не съм ви чела,ама много сте писали .Веднага се ориентирах,че има преведен филм и го свалям.Благодаря на Shatzi и  Mari@K за превода.Да си призная ми беше мъчно за вас   love001

# 119
  • Швейцария
Привет момичета  Hug

На мен, Гарко, тук повече ми хареса. Рошавичък, галантен и с тия дяволчета в очите мале, мале  Joy Joy Joy

Ето ви едно парче- fresco, fresco, което не мога да се спра да слушам.
Да не почвам и с певците, че ще ме обявите за луда на годината  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт