Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 674
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Аууу как му отива жълтооо .
Обратно на лошите герои които играе , усещам , че е много добродушен , чуствителен  и добър нашия Гарко .Сигурна съм .
Еййй така и не разбрахме от екранните му половинки какъв е той извън снимачната площадка. newsm78

# 121
Здравейте!

Ето го филмът и в Мастерс:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=89859&thanks=1

Лиа,  Naughty и на мен партньорката на Гарко в "Кръв и роза", не ми допада.
Не съм пристрастна, но наистина Копола би била по-добра в главната роля.

Бат62, значи имаш да гледаш три филма:
"Криминална жега". (момичета Мария, Шатси, голям тандем сте, много бързо се стиковахте и резултатът е налице).
"Кръв и роза", който ще кача по някое време чрез Дох, но е с руско аудио.
и "Любов и война", който е без Гарко, но също е хубав, а е и италиански.  Laughing Laughing Laughing

# 122
"Кръв и роза" финито Stop Изгледах го /без малко щях да напиша най-после/...хубава приказка, малко еротика, много приключения, малко наивен, въобще от всичко по малко..../, Гарко добрият, безкористен смелчага, влюбен от малък в едно и също момиче newsm03 и такаааа/, да не ви разказвам много, за да ви е интересно Wink
Мария Hug, аз съм за да пускаш музичката, която ти харесва, щото има и други такива луди като теб, така че наградата за годината би била спорна Joy Joy Joy
Бат Hug, завиждам ти, че ще имаш толкова да гледаш Peace
Бг-гърл, Кали Hug Hug, нещо Шаци Hug я няма, сигурно е преуморена от реденето на субтитри ooooh!
Калина Hug също нещо изчезна, Чароит Hug и тя newsm78
Я да сложа Козима, че да не се претоварите от Гарко hahaha

# 123
Ами в пост № 35 бях сложила един филм с участието на Козима - за баланс, както казва Лиа  Hug

Ако искате изтеглете си го, който не го е гледал, докато не е изтекъл срока на Дох.

# 124
Кали Hug, намерих пост 35 - стр.3 от темата, това не беше ли някаква комедия за един мъж от Австралия, който идва с приятеля си да наследява роднински земи на някакъв гръцки остров? Ако е той, съм го гледала newsm44 Ако не е той, кажи моля, че да го свалям Peace

# 125
Здравейте момичета   bouquet

Не мога да слагам красоти като вас от телефона  Simple Smile
Снощи, по canale 5 имаше интервю с Гарко в което каза " че без вас феновете нямаше да бъде това, което е сега". Разбира се, за личния си живот беше резервиран и отхвърли въпроса с много смях.
Моя мъж се изказа, че е много готин артист и щом на него му харесва, какво остава за нас жените. Добре, че не ми чете мислите....  : Grinning

Желая ви спокойни почивни дни, което за мен няма да е!   bouquet  bouquet  bouquet
В кое предаване беше интервюто ?

# 126
  • Швейцария
Кали това не го знаех. Но приликата е невероятна или не сте съгласни?
Shatzi те не парят, направо изгарят.  af Хубавец, мамин сладък!

bggirl22, Даниеле Лиоти играе ролята на Рафаел Дуке в италианската версия.

Иначе на ръст Даниеле е доста по висок. Мигел е по-нисичък.

Но и двамата са много готини.
Исках да видя италианската версия. Даниеле Лиоти е по-голям на години и ми е
интересно, след като съм гледала испанския Рафа, да видя как той се справя с ролята на
Дуке.

Много го харесвам Даниеле Лиоти.

Снимките на Гарко са трепач.

Ето и едно видео:
Гарко е убийствен.

http://www.video.mediaset.it/video/pomeriggio_5/tv/406174/tutti-pazzi-per-.html

Ето интервюто Markrit   bouquet

# 127
Кали Hug, намерих пост 35 - стр.3 от темата, това не беше ли някаква комедия за един мъж от Австралия, който идва с приятеля си да наследява роднински земи на някакъв гръцки остров? Ако е той, съм го гледала newsm44 Ако не е той, кажи моля, че да го свалям Peace

Да, да същият е. Много хубави снимки си открила.

# 128

Един усмихнат Гарко, зад камера.

# 129
А тук познахте ли го? Heart Eyes

Кали Hug, мерси за пояснението за филма с Козима  bouquet

# 130
  • София
Добър вечер  Hug
Лиа      bouquetникаква 'умора' не ме е налегнала, други 'битовизми', ама за това са такива и за там да са си.

Един усмихнат Гарко, зад камера.
Кали ама тука е  Heart Eyes
А тука EmbarassedА вие  други " мъже" размятате, е някой ден ще погледна и аз  Hug ама дали ще е скоро  Joy Joy Joy

# 131
Да попитам пак съвсем плахо, някой би ли се съгласил да превежда Io ti assolvo Praynig  Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 132
  • Мюнхен
Лиа може да завиждаш и на мен. И аз не съм гледала още "Кръв и роза" и "Любов и война"  smile3533 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533
Кали на мен Гарко така рошав не ми харесва повече. Той винаги е красив, но косата крие челото и очите му. В "Чест и Уважение" ми харесва най-много.

# 133
Шаци Hug, това битовизмите са гадна работа, как не може човек да легне и да чака да му мине задължението Mr. Green  ooooh!

Може би ако този мъж в момента набира твоя телефонен номер ще е по-добре? Joy newsm78 Heart Eyes

# 134
Лиа може да завиждаш и на мен. И аз не съм гледала още "Кръв и роза" и "Любов и война"  smile3533 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533
Кали на мен Гарко така рошав не ми харесва повече. Той винаги е красив, но косата крие челото и очите му. В "Чест и Уважение" ми харесва най-много.

На мен ми харесва в 90 % от всичките му фотки Peace, а ти що не си гледаш работата и задълженията, филми ще ми гледа  smile3513 Добре че имам списък от теб за гледане, а и испанският сериал не съм почвала hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт