Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 679
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
А ето едни току що излезли снимки.

Нещо пишат, че снимките са папарашки, ама можело ли нещо
толкова хубаво да залежавало из чекмеджетата.
С една дума "Извинявай Гарко, ама ще ги публикуваме!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Шатси,   Hug Hug Hug в тази тема се говори и се постват снимки само на хубави мъже. 

# 136

С една дума "Извинявай Гарко, ама ще ги публикуваме!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234336_5 … _1208169946_n.jpg

Пише ли къде е това?

# 137

С една дума "Извинявай Гарко, ама ще ги публикуваме!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234336_5 … _1208169946_n.jpg

Пише ли къде е това?

Някъде покрай град Лече.

# 138
А тук познахте ли го? Heart Eyes

Кали Hug, мерси за пояснението за филма с Козима  bouquet
МММММ тук е страхотенннннннннн.

# 139

Пише ли къде е това?
Щооо , ще хващая самолета ли ? Joy

# 140
  • София
Шаци Hug, това битовизмите са гадна работа, как не може човек да легне и да чака да му мине задължението Mr. Green  ooooh!

Може би ако този мъж в момента набира твоя телефонен номер ще е по-добре? Joy newsm78 Heart Eyes

А леле  Embarassed Embarassed Embarassed

# 141
Маркрит Hug...."Щооо , ще хващая самолета ли ? " - хич не се смей, хващам го веднага, но не знам накъде, първо трябва да видя на картата, къде се намира този град Лече, кое е най-близкото летище и най-вече ме притеснява думата ОКОЛО Joy Joy Joy Joy, трябва да пристигна с цял отряд Гарко-търсачи Heart Eyes

# 142
На папарашките снимки се вижда,че компания му прави една дебелана. Mr. Green
Значи ние од ма може да се класираме .. Laughing Sunglasses hahaha Joy

# 143
  • София
Значи ние од ма може да се класираме .
. Laughing Sunglasses hahaha Joy
Joy Joy Joy
Дебеланката само да не му е партньор в сериал. Писна ми на гърба на Гарко да се пробутват всякакви актриси, нямам нищо против пълните или на възраста на майка му дами, но то все такива му слагат.   Mr. GreenИзключвам Козима и Мануела, другото е .... Чудо. ooooh!

# 144
Що бе Шаци Hug, в "Кръв и роза" партньорката му също не изглежда стара newsm78, не съм гледала още филма, преведен и субтриран от вас с Мария, но аз пък каквото съм гледала до сега, нямам впечатление за "бабички" hahaha Не забравяй, че и Гарко е вече над 40, така че става и за 30- и за 50-годишните  Joy Joy Joy Joy

newsm78 Mr. Green...и за монах респ. свещеник /католически, неженен Heart Eyes/ става вече hahaha

Кали Hug, тоя Іo ti assolvo няма ли го в някой руски торент сайт или онлайн?...и без това станах по на ти с руския Wink

# 145
  • София
Ами аз да си кажа, много  по възрасни жени от него са му партньорки. Като почнем с Тонио Фортебрачи и "джудише"  Mr. Green и Нито Валди и  да не продължавам. И за протокола Габриел е на 39 години  hahaha hahaha hahaha До Кръв и роза не съм стигнала, ама гледах снимки  Mr. Green

# 146
Значи ние од ма може да се класираме .
. Laughing Sunglasses hahaha Joy
Joy Joy Joy
Дебеланката само да не му е партньор в сериал. Писна ми на гърба на Гарко да се пробутват всякакви актриси, нямам нищо против пълните или на възраста на майка му дами, но то все такива му слагат.   Mr. GreenИзключвам Козима и Мануела, другото е .... Чудо. ooooh!

Малеее, Шатси, и аз си го помислих това, ама не го изказах...
Да Козима и Мануела. От там нататък...
Гледах го в един филм с Грималди.  Shocked Shocked Shocked
Лиа, в Кръв и роза, (мое мнение) уж е миловидна актрисата, но много обработена в лицето. Толкова ми е изкуствена. Къде ти онази миловидна физиономия на Козима.
В Чест и уважение - прокурорката също.
В един друг филм го гледах пак с една доста известна тяхна актриса русолява, (тя направо във филма беше страшна) абе...   все на по повече годинки.  newsm78
Сега и в Криминалето. Колкото и да е хубава (то и тя е доста пообработена)  -  по-голяма е от него.
Те явно самите сюжети са такива, но...

Ех, как му подхождаше онази миловидна Мелина. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Или път Анджела... Embarassed Embarassed Embarassed

На тоз хубав мъж - само хубави жени и то млади.   Laughing Laughing Laughing

Не знам, не ми харесват такъв тип актриси.
А да вземем за пример една Вирна Лизи... предпочитам я пред всички с обърнати устни.
Защо непременно трябва да им личат всички пластики по лицето - не знам.

# 147
  • Мюнхен
Лиа на мен Гарко винаги ми харесва, но най-много с прибрана назад коса, защото се вижда всеки милиметър от перфектното му лице (как се изказах само)  Embarassed Embarassed. Иначе точно щото си върша работата и затова съм назад, пък и се ми се спи вечер, не мога като до преди 2-3 месеца да стоя до сутринта.
А за Гарко пак да поясня. Той е набор 74, демек на 39 и не е минал 40 както търдиш.  Crossing Arms Crossing Arms Моля моля, да се разберем!  Пък и не му личат хич. Но тази мадама от Криминалето изглеждаше перфектно за 46. Не бих и дала повече от 36.
Ох леле мале на тази снимка с телефона е фантастичен. Пак ще имам неспокойна нощ.

# 148
  • Мюнхен
Всички сме писали едновременно.
Кали, Shatzi и аз съм съгласна, че Козима и Мануела са перфектните за него. Другите са му дъртички или не са "достойни" за него  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha А Кармела е хубава, ама нещо много ме дразни в нея. Не знам какво и то няма нищо общо с ролята и.

# 149
Шаци Hug, като ви чета с Кали Hug...май сте прави, вярно, доста са пообработени всичките дами визажно Mr. Green
А и ти пък, дали е на 39 или на 41 г. има ли вече значение....щом е над 30 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт