Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 757
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Чудесно казано, Кали Peace Идеален човек няма smile3521 Представям си ако мен ме анализираха така, както ние Гарко newsm78...май и за баба Яга няма да стана hahaha
За сега за мен хубаво си играе, хубаво изглежда, аз съм доволна Peace

Скрит текст:
Довечера почва единственото турско дизи, което гледам - Мерхамет. Ще видим и там какви ще ги надробят във втори сезон Mr. Green

# 211
  • София
Най важното е играта разбира се, Hug ама външноста е огромен бонус.
Аз съм с розовите очила  Joy, все още и на мен на всякъде ми се вижда хубав. Thinking

Лиа  Hug
Скрит текст:
Не съм гледал сериала, но знам, че имаше добър рейтинг. Успех   Hugи дано, не го съсипят. Турците втори сезон обикновено го подкарват урболешката  ooooh!

# 212
Мерси Шаци Hug Като каза розови очила си мисля, че май никога не съм имала такива Joy Joy Joy, по-скоро  Sunglasses
И като си пишех поста за Гарко и за баба Яга дори си помислих, че на мен сигурно ще ми трябват мин. 3 пудриери да се докарам hahaha hahaha hahaha

newsm44 научих нова дума "урболешката".... newsm78 не знам какво означава, но чувствам, че е много подходяща за случая smile3521

# 213
  • София
Лиа   Hug "урболешката"  Joyе нещо като "през просото', каквото дойде с две думи, филм да става, в случая.

# 214
Лиа   Hug "урболешката"  Joyе нещо като "през просото', каквото дойде с две думи, филм да става, в случая.

Знаех си, че е подходяща дума  newsm10

един все още пушещ Гарко, браво на него, че е отказал цигарите, ами какво ще правим ние с гайдите, като от Нова година цигарите ще поскъпнат с около лев newsm78

# 215
Благодарам на сите девојки за топлиот прием (да не набројувам поединечно)  Hug  bouquet 

# 216
Чудесно казано, Кали Peace Идеален човек няма smile3521 Представям си ако мен ме анализираха така, както ние Гарко newsm78...май и за баба Яга няма да стана hahaha
За сега за мен хубаво си играе, хубаво изглежда, аз съм доволна Peace

Скрит текст:
Довечера почва единственото турско дизи, което гледам - Мерхамет. Ще видим и там какви ще ги надробят във втори сезон Mr. Green

Лиа и аз съм на това мнение.

Относно един от постовете ти, честно казано и аз в това отношение, ама хич не съм моногамна.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Харесвам си по няколко актьора на веднъж и това изобщо не ми пречи.
Всичките си ги уважавам еднакво.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 217
  • Мюнхен
Ох и на мен Гарко навсякъде ми харесва. И моите очила са доста розови.  Joy Joy Joy И аз винаги съм харесвала по няколко едновременно и бързо ме пускаше. С Гарко за пръв път е така от много години, да ме държи и да не пуска. Последната ми "любов" беше преди около 20г (Джон Бон Джови). И той ме държа доста години.

# 218
  • Мюнхен

Тази лелка как го е награбила. Къш, марш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не пипай, че като те набарам....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 219
Много се силих да си гледам турското дизи, но не би Mr. Green, нета замина на разходка hahaha и дойде преди малко Wink...не ми било писано, но аз и без това нищичко не разбирам, че там много говорят и се иска превод, иначе гледаш като теле в железница, та не се ядосах безкрайно newsm09

# 220
  • в сърцето на един мъж...
Лиа, много ти благодаря, явно не съм изтървала много Grinning

# 221
# 222
Geia Hug, нали все пак не си отсъствала дълго, че да не съм пропуснала и аз нещо newsm78

# 223
  • в сърцето на един мъж...
Мне, не, аз бях ваканция в БГ, но нета ми там не е много добър и питах, да не съм изтървала нещо, че последните 4-5 дена пътувах насам там и не съм следила темата.

# 224
Мне, не, аз бях ваканция в БГ, но нета ми там не е много добър и питах, да не съм изтървала нещо, че последните 4-5 дена пътувах насам там и не съм следила темата.

Аха, разбрах, е тогава друго няма за сега, аз още не съм изгледала калдо криминале, пазя си го за нещо като десерт  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт