Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 754
  • 752
  •   1
Отговори
# 285

Някъде бях чела, че Гарко първоначално е отказал да участва, защото е смятал, че
няма да бъде приет като такъв от зрителите...  Joy Joy Joy

Ами така си е, той  навява други мисли.

# 286
# 287
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Чакам да дойде баща ми от БГ и затова съм на линия. Забравих да ви кажа, че изгледах любов и война. Филма е хубав, но определено не ми влезе под кожата като останалите, които гледахме/гледаме заедно. Прекалено предвидим. Главната героиня е като кукла Барби. Много сладка и красива. За играта на всички не мога да кажа нищо лошо. Прекрасна!
Кали радвам се, че го изгледах и благодаря пак, че ми предоставихте тази възможност, но определено не бих го гледала втори път, за разлика от Честта например. Надявам се да не ми се сърдите за леката критика.  Hug Hug Hug Hug

# 288
Здравейте момичета!

Чакам да дойде баща ми от БГ и затова съм на линия. Забравих да ви кажа, че изгледах любов и война. Филма е хубав, но определено не ми влезе под кожата като останалите, които гледахме/гледаме заедно. Прекалено предвидим. Главната героиня е като кукла Барби. Много сладка и красива. За играта на всички не мога да кажа нищо лошо. Прекрасна!
Кали радвам се, че го изгледах и благодаря пак, че ми предоставихте тази възможност, но определено не бих го гледала втори път, за разлика от Честта например. Надявам се да не ми се сърдите за леката критика.  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А, защо? Всеки си има своите усещания и правото на мнение.
Гледам да не сравнявам сериалите.
Ако в един ми хареса играта,  в друг замисъла, в трети нещо друго.
Но сравнения от към емоционален (докосване на душата) заряд - да.

За мен от досега разгледани/обсъдени тук сериали/филми този ми е фаворит,
с изключение на първи сезон на Чест и уважение.

(е имам още един, но той не е преведен)

# 289
Здравейте момичета!

Кали радвам се, че го изгледах и благодаря пак, че ми предоставихте тази възможност, но определено не бих го гледала втори път, за разлика от Честта например. Надявам се да не ми се сърдите за леката критика.  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А, защо? Всеки си има своите усещания и правото на мнение.
Гледам да не сравнявам сериалите.
Ако в един ми хареса играта,  в друг замисъла, в трети нещо друго.
Но сравнения от към емоционален (докосване на душата) заряд - да.

За мен от досега разгледани/обсъдени тук сериали/филми този ми е фаворит,
с изключение на първи сезон на Чест и уважение.

(е имам още един, но той не е преведен)

Koй е непреведения ??

# 290
# 291
Кали , може и на л.с. да ми пуснеш сериала който не бил преведен ако искаш. Praynig Hug

# 292

Добро утро!  Hug

# 293
  • София
Голяма почивка и днес  Laughing и Лиа Hug нещо ми се губи  newsm78

# 294
  • Швейцария
Мда Shatzi  Hug , Лиа изчезна нещо.

# 295
  • София
Аз съм на вълна Отец Франческо  Laughing Какво падре само  Heart Eyes

Mari@K   bouquet

# 296
Здравейте момичета wavey wavey wavey

Болнаааа съм newsm61, но може и да почвам да оздравявам, щом се дотътрих до РС да видя какво сте писали newsm53

Първо да благодаря на Гея Hug за разяснението за песента "Обичам те" и връзката й с Лара Фабиан  bouquet Винаги, когато я слушам, настръхвам, не само защото ми харесва много, а защото има нещо извънредно чувствително в изпълнението на Лара......а то какво било Cry Аз много много я харесвам като певица newsm10

За "Любов и война" и аз съм на мнението на Кали Hug, не само, че ме докосна, а остави и трайни следи от гледането, аз скоро не бях гледала такова майсторско представяне на жестоката война, страдащите хора, ранените, сираците, бездомните, гладните, страха, в съчетание с нежните и искренни чувства между двама души, които веднага се откриха със сърцата си, но постепенно с разума си!

Искренно завиждам на Мария Hug, а сега и на  ШациHug, че вече са на ти с падрето Heart Eyes Дааа, но после ще дойде и нашият ред smile3521

Нямам сили да търся снимки, но ще пусна още една Лара Фабиан Peace

Бг-гърл, Маркрит, момичета
Hug Hug Hug newsm76

Много ми беше забавно преживяването с падрето в реала, Мария  hahaha Laughing

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 15:40 от lia-martin

# 297
  • Швейцария
Лиа  Hugбързо да оздравееш и още утре да си във форма   love001
Bggirl, споделяй си каквото ти е на сърце  Peace, нали за това е форума да се споделят различни мнения, да се създават дискусии, да си даваме препоръки. Аз пък все още не съм го изгледала "Любов и война"  Embarassedи за това нямам мнение. И аз като Shatzi съм на вълна Отчето и честно да ви кажа, повече ми хареса от " Caldo criminale" , за което благодаря на Лиа   bouquet, че ни препоръча този филм.
За всички една голяма  Hug

# 298
  • София
Лия   bouquet   bouquet  bouquet Да се лекуваш, и утре на линия, ТУКА  Laughing

Mari@K  newsm10 и моето мнение е същото.

# 299
Ех, този Гарко, ех, тази Копола.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

(на втора минутка - винаги се смея)

Общи условия

Активация на акаунт