Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 756
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Привет, момичета. Надявам се, че приемате нови попълнения... От няколко дни чета темата и най-накрая се реших  да се разпиша. Искам да благодаря на Кали, защото ако не беше създала тази тема едва ли щях да открия този прекрасен сериал "Чест и уважение", както и на всички момичета, които отделят от времето си и правят преводи на чудесните италиански филми и сериали.  Hug

# 316
# 317
Влизам да чета и ИЗНЕНАДАААААА - има превод, има субтитри, страхотни сте Мария, Шаци  love001  love001 Свалям веднага Peace Аз си виках, че тамън за Коледа ще имам какво да гледам, но вие надминахте всичките ми очаквания Hug
Благодаря ви!
Много ме трогна и Дейзи Hug с готовността си да превежда Peace Аз нямам още сили да правя предложения, но като оздравея ще потърся, а междувременно имаше разни предложения... newsm78 За мен е все едно всъщност, аз съм консуматор  newsm68

Гея Hug, субтитрите са вградени, сваляш и гледаш Peace

# 318
А Бат Hug дори вече е изгледала филма, мале, какви бързаци наоколо, ние с гайдите и температурите /телесните hahaha/ ще я караме по-полекичка Wink

Кали  Hug, Паси Hug, Емили Hug

# 319
БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА! МОМИЧЕТА СУПЕР СТЕ!  love001 Hug Hug Hug

# 320
# 321
# 322
 Wink Wink Wink

Питане: тук колагенът ли липсва на устните? newsm78

# 323

Аз ли още виждам мъгляво или чорапките са цикламени, а вратовръзката червена+ измачкана? Mr. Green Wink

# 324
  • София
Лиа   bouquet Радвам се да те видя в добро здраве  Hug
Какво го подкара Габриел  hahaha hahaha hahaha, за чорапите и вратовръзката съм съгласна  Rolling Eyes Ама за колагена, не  Mr. Green И между другото толкова изрусен и на мен много не ми харесва  Mr. Green

# 325
  • Мюнхен
Shatzi а така кажи и на Лиа. Още не се е оправила и го почна Гарко веднага. Ааааааааааааааааааааа така не може... И аз мисля, че няма такива работи при нашият красавец. Всичко си е натура. Иначе и аз не го харесвам толкова рус, но всякакъв го вземам.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Лиа радвам се, че си се оправила. Другото е майтап разбира се. Добре че се знаем и няма обидени.  Hug Hug Изгледа ли филма? Аз сега не мога, по-късно ще се гледа.

Shatzi, Мария прекрасни сте! Бързи, перфектни! Благодаря ви!   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Емили привет. Добре дошла!

Кали ти гледала ли си филма? Аз нямам търпение да се освободя и да се отдам на Гарко.

# 326
  • Швейцария
Лиа  Hug, щом настроението добро няма страшно. Радвам се, че си по-добре newsm51
Срещала съм и други снимки на Гарко русоляв, но нещо....тц, не е Убав тЪй  Joy Mr. Green

Така по ми Аресва  Grinning

Емили  Hug, добре дошла!

bggirl   Hug , приятно гледане и после да си кажеш мнението за Отчето- Габриел Гарко, ммм

И една прегръдка за  Shatzi  Hug
Приятна вечер   bouquet

# 327
  • Швейцария
Извинявам се ако вече е била поствана снимката тук и се повтарям. Аз не бях я виждала  #Crazy

# 328
Здравейте!
Имам един проблем и от три часа не мога да го оправя.
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не може да се покаже описанието на филма, след като го качих в Мастерс
Бясна съм!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Що се отнася до колагена. Ами дори и да има, какво от това?
Аз лично не подкрепям тези интервенции, но всеки има право на избор.

Бг-грл, това е филма, който веднага след първия сезон на Чест и уважение съм гледала.
Без превод разбира се.
Сега с удоволствие ще го изгледам с превод.

п.п. Аз се отдавам (хеле вчера) не само на Гарко...  Joy Joy Joy
Сърце голямо - има място за много. Joy Joy Joy

Мария, Шатси

Емили, добре дошла.

Днес Чест и уважение и Гарко.... утре някой друг италиански актьор.
Има, бе. Много готини и талантливи италиански актьори има.
И филми има много стойностни.

Дейзи,  Hug Hug Hug
Ще се възползваме от твоето желание за превод.   bouquet  bouquet  bouquet
Предварително ти благодаря!

Това е зад кадър от нашия филм (Опрощавам те).

(на Козима, също не и отива светла коса, според мен)

# 329
Вие гледате филми , а аз точа кори за лазаня и бъркам сосовете за нея. Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт