Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 638
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Мюнхен
Лиа значи и аз го почвам. И после и аз съм решила да гледам този с Гарко.
Кали може би ще ми се смеете, но от снимките, които е сложила Лиа на главният герой, той ужасно, ама ужасно много ми прилича на Рафа. Може би полудявам, но на снимките на които е с къса коса, за мен приликата е поразителна. Не съм гледала филма, съдя само по снимки.
Вижте!!

# 46
  • Мюнхен
Ето и тук. Нека Лиа си каже мнението и тя не го е гледала единят филм.

# 47
 Hug Hug Hug

Да, може би е търсен ефект.
Нали и двамата играят ролята на Рафа.
Единият в испанската версия, другият в италианската.

# 48
  • София

Нови сними 'парят"
Лека нощ  Laughing

# 49
  • Мюнхен
Кали това не го знаех. Но приликата е невероятна или не сте съгласни?
Shatzi те не парят, направо изгарят.  af Хубавец, мамин сладък!

# 50
Кали това не го знаех. Но приликата е невероятна или не сте съгласни?
Shatzi те не парят, направо изгарят.  af Хубавец, мамин сладък!

bggirl22, Даниеле Лиоти играе ролята на Рафаел Дуке в италианската версия.

Иначе на ръст Даниеле е доста по висок. Мигел е по-нисичък.

Но и двамата са много готини.
Исках да видя италианската версия. Даниеле Лиоти е по-голям на години и ми е
интересно, след като съм гледала испанския Рафа, да видя как той се справя с ролята на
Дуке.

Много го харесвам Даниеле Лиоти.

Снимките на Гарко са трепач.

Ето и едно видео:
Гарко е убийствен.

http://www.video.mediaset.it/video/pomeriggio_5/tv/406174/tutti-pazzi-per-.html

# 51
Момичетааааааа Hug

В момента по Нова тв дават първа серия от първи сезон на Чест и уважение - под надслов "Въпрос на чест"

# 52
Бг-гърл Hug тия двамата артисти - италиано  и еспаньоло / Joy Joy Joy/ определено си приличат много smile3521 smile3521 smile3521
Снимките на Шаци Hug и видеото на Кали Hug и мен ме опариха Peace, но като видях по Нова тв 1 еп. на Честта така извиках, че домашните ме обявиха за луда hahaha hahaha hahaha

Кали Hug, мерси за линка   love001

# 53
Момичетааааааа Hug

В момента по Нова тв дават първа серия от първи сезон на Чест и уважение - под надслов "Въпрос на чест"

Отивам да гледам.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 54
Свърши. Явно Нова ще разделят сериите на две. Ще станат 12 серии.

# 55
Кали Hug, не догледах Честта, много рядко повтарям гледани сериали /то затова след време нищо не помня, само отделни сцени Joy Joy Joy/

Скрит текст:

# 56
  • Швейцария
Точно това видео видео гледах снощи. Сладурче...

Ох бе хора, все хубави мъже обсъждате, направо съм така  #Crazy
След тежкия ден като мехлемче ми действат  Joy

А тези двамката познахте ли, кои са?

Участват в новия сериал “Baciamo le mani“. Nathalie Rapti Gomez (италианската Каталина) и
FrancescoTesti

А филма “Любов и война“ непремено ще го гледам, но по нататък. Даниеле  Лиотти и Мигел Анхел освен в ролята на Рафаел Дуке в други не съм ги гледала. Може да ми се смеете, но не мога да ги “изкарам“ от този образ. Като, че ли няма да мога да ги възприема. А може би не искам  newsm78

Е то вече станало време за сън newsm46

# 57
.....След тежкия ден като мехлемче ми действат....

Мария Hug, на теб и съботата ти ли е натоварена? Да се надявам, че неделята наистина ти е за релакс Peace

- още един грогясал човек newsm09

# 58
Забравих да пиша, че Франческо Тести направо ми се докарва на юноша бледен Heart Eyes, много отслабнал ми се вижда, но и много подмладен! Sunglasses

- а това е Габриел Grinning

# 59
Днес е Малка Богородица!

Скрит текст:
Днес християните честват раждането на Божията майка - Пресвета Дева Мария. Големият празник е популярен като Малка Богородица. Православната църква прославя Божията майка като пазителка на християнското семейство и покровителка на родилките и децата.

Днес имен ден празнуват Мария, Борис, Богдан, Богдана, Боян, Бояна, Богомил, Богомила, Богомир, Богомира, Богослав, Богослава, Божан, Божена, Божин, Божина, Божил, Божила, Божидар, Божидара. Денят се празнува предимно от жените, които се молят да са здрави и да раждат леко. За да почетат Божията майка, стопанките месят голяма пита -"Богородичен хляб". От него раздават по залче на всеки от семейството, а едно оставят за къщата. Пекат се и курабии, гевречета и дребни сладки, които се раздават на сираците, заедно с дрехи и пари.

На Малка Богородица всяка жена, която още не е раждала, отива в манастир или черква, кръстени на Пресветата Дева, и там прави курбан.

В деня са забранени различни женски домашни занятия: предене, шиене, тъкане, за чиято покровителка се смята Богородица. Между Голяма и Малка Богородица - 15 август и 8 септември, се присаждат и размножават повечето пролетни, многогодишни цветя и храсти. Правят се събори и обречени курбани, особено за здравето на децата.

Честито на всички именици! Peace

Общи условия

Активация на акаунт