Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 651
  • 752
  •   1
Отговори
# 60

Sangue Caldo

# 61
Здравейте!

ЛиаHug ами тогава днес няма да работим, ще гледаме филми.  Heart Eyes

В този филм Гореща кръв (май се превежда), Гарко участва много, ама много малко - само в първата серия 15 минути (до колкото си спомням).

# 62
Здравейте!

Лиа,  Hug ами тогава днес няма да работим, ще гледаме филми.  Heart Eyes

В този филм Гореща кръв (май се превежда), Гарко участва много, ама много малко - само в първата серия 15 минути (до колкото си спомням).

А, дойдохме си на думата, никаква домакинска работа, само филми и забавления newsm44 newsm44 newsm44

А "Гореща кръв" гледала ли си го? Може да е интересен? newsm78 На мен още ми държи влага вчерашният филм с Даниеле Лиоти, много ми хареса /нищо, че Габриел не участва Heart Eyes/ yes

# 63
Здравейте!

Лиа,  Hug ами тогава днес няма да работим, ще гледаме филми.  Heart Eyes

А, дойдохме си на думата, никаква домакинска работа, само филми и забавления newsm44 newsm44 newsm44

А "Гореща кръв" гледала ли си го? Може да е интересен? newsm78 На мен още ми държи влага вчерашният филм с Даниеле Лиоти, много ми хареса /нищо, че Габриел не участва Heart Eyes/ yes

Ами Лиа, хубав е. Но понякога става едно натрупване. Едни и същи актьори в различни продукции, но и те донякъде си приличат. (това са Грях и срам и Гореща кръв).
Затова гледам да разнообразя с различни актьори.
А и вторачването само в един, не е здравословно.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Има много доказателства в подфорума.  Joy Joy Joy Joy Joy

Има един хубав сериал (гледала съм го) с Даниеле Лиоти, но не мога да го намеря.
Давали са го и по БНТ1 - казва се "Красавецът Антонио".
Ако някой може да го намери, дори и само на италиански, бих го изгледала.

# 64
Край, решено, почва се Кръв и роза! smile3521 Какво ще разбера от сериала на руски е друга работа newsm78 Закъсах още на представянето на сериала, думата трактирщик ми взе здравето hahaha hahaha hahaha, реших, че бащата е бил тракторист, но за всеки случай попитах  google и какво се оказа - бил кръчмар Heart Eyes Wink smile3511 Та ако я карам така и по-нататък, ще ми трябват много часове за няколкото серии Mr. Green

# 65

Ами Лиа, хубав е. Но понякога става едно натрупване. Едни и същи актьори в различни продукции, но и те донякъде си приличат. (това са Грях и срам и Гореща кръв).
Затова гледам да разнообразя с различни актьори.
А и вторачването само в един, не е здравословно.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Има много доказателства в подфорума.
  Joy Joy Joy Joy Joy

Има един хубав сериал (гледала съм го) с Даниеле Лиоти, но не мога да го намеря.
Давали са го и по БНТ1 - казва се "Красавецът Антонио".
Ако някой може да го намери, дори и само на италиански, бих го изгледала.

Колко си права само newsm10 За сега в нашата тема не забелязвам тази налудничавост rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo и слава Богу  smile3555

# 66
  • София
Почна сериала по Нова newsm44
Добре сте вие, сума артисти и филми изгледохте, а аз само Гарко виждам  Joy Joy Joy
Ето ме първата "луда"   Mr. Green признавам си без "бой".

# 67
Свършено е с мен и "Красавецът Антонио" искам да го гледам, но не знам къде и да го търся ooooh!

# 68
Почна сериала по Нова newsm44
Добре сте вие, сума артисти и филми изгледохте, а аз само Гарко виждам  Joy Joy Joy
Ето ме първата "луда"   Mr. Green признавам си без "бой".

Шаци Hug, здрасти и добро утро! Не ни четеш! Heart Eyes Ние снощи дори го гледахме с Кали, аз от части Wink Joy Joy Joy

Това, че виждаш само Гарко е по-малката беля, по-голямата ще е, ако заради Гарко ни нападнеш, наплюеш, набиеш или утрепеш smile3534

# 69
# 70
За Шаци Hug

# 71
  • София
Четох ви Лиа   Hugама аз сега гледам 2 епизод или половината на оригинален едно  Laughing
Няма никой да "трепя"  hahaha поради простата причина, че няма да се напише нещо дето не ми харесва за моя любимец, иначе  newsm78 гледай какво става.  hahaha hahaha hahaha
Ох, Лиа  Heart Eyes Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 72
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Кали това видео наистина е убийствено. Този мъж е божествен.  Embarassed Embarassed
Mari@K и аз съм така  #Crazy #Crazy
Днес съм на рожден ден, няма да мога да гледам, но дано вечерта успея.
Лиа с удоволствие бих го гледала и на български филма, ако го качват може и да надникна.

# 73
  • Мюнхен
Аз докато си постна отговора, пишеше е има вече 13 нови. Браво на вас!

# 74
Бг-гърл Hug, ако щеш вярвай, влизам и на теб да сложа една снимчица на Гарко, щото и ти мнооого го харесваш....поздравче за теб Peace

Приятно и весело изкарване на рождения ден!    bouquet

Шаци Hug, сърбят ме ръцете да напиша нещо гадничко за Гарко за да те видя в стихията ти Joy Joy Joy Joy, тя и Бг-гърл Hug ще скочи Heart Eyes, но за сега не ми идва нищо на ум, трябва да помисля....а днес дори и мисленето е забранено /слагам го към домакинските работи Stop hahaha/

Общи условия

Активация на акаунт