Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 665
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Намерих newsm44 newsm47

Е тук не ви ли е смешен....нещо като недоносче изглежда в боя hahaha

Dan Balan - Freedom

# 76
  • София
Лиа  Hug колкото и да се сили човек за Аполон какво може да измисли  Joy Joy Joy
Никакво "недоносче" не е, просто лош кадър. Laughing

# 77
  • Швейцария
Аз без да знам, че днес е празник, реших да се отдам на превода. Малка почивка с вас и продължавам.

За малко разнообразие на актьорите, ако желаете разбира се, ви препоръчвам един друг ит. красавец (поне за мен) Раул Бова

Аз вече не знам между колко актьора разпределям “любовта“ си  Joy Joy Joy

# 78
  • София
Аз имам трима любимци дето един с един нямат общо , че даже и четирима. Гарко и Джони Деп са ясни, другата ми голяма любов е турския актъор Джансел Елчин  Laughing и четвъртия е пак турчин Енгин Акюрек, сигурно Лиа   bouquet ще падне възнак защото и знам мнението кажи речи и за двамата.  Joy Joy Joy
Мария    bouquet  bouquet  bouquet давай да довършим този филм.

# 79
Лиа  Hug колкото и да се сили човек за Аполон какво може да измисли  Joy Joy Joy
Никакво "недоносче" не е, просто лош кадър. Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha, това ли беше атаката ти...лош кадър било Wink
А що се отнася до любимците ти, не можах да падна възнак hahaha, но си казах, че е хубаво да имаме все пак различни вкусове, че то всички ако харесваме едно и също, къде ще му излезе краят? newsm78 Heart Eyes Да не говорим, че Джони Деп е сладур Peace, а и ти не си нацелила най-недолюбения от мен и обожаван от почти всички актьор Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Кенан И. Mr. Green

# 80
  • София

Скрит текст:
Аааа маникеньо ли, него и аз не харесвам  Grinning макар че в Езел ми направи добро впечатление, така си беше.

# 81
Почна сериала по Нова newsm44
Добре сте вие, сума артисти и филми изгледохте, а аз само Гарко виждам  Joy Joy Joy
Ето ме първата "луда"   Mr. Green признавам си без "бой".

Шаци Hug, здрасти и добро утро! Не ни четеш! Heart Eyes Ние снощи дори го гледахме с Кали, аз от части Wink Joy Joy Joy

Това, че виждаш само Гарко е по-малката беля, по-голямата ще е, ако заради Гарко ни нападнеш, наплюеш, набиеш или утрепеш smile3534

А, Шатси, то и ние си го харесваме Гарко.
Абе, много си моногамна.
Какво да правим ние, дето харесваме по няколко на веднъж.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Но Лиа е много права. Щом не си ни размахала пръст, че сме "кривнали от правия път",
значи не си "луда".

Честно казано, то и аз не мога да гледа хиляда сериала на веднъж, но тези тук са по няколко серии. Докато почнат и свършват. Просто има време за много такива.

п.п. Върнах се и погледнах по-горе,  дали не съм сбъркала темата.
Много постове много нещо. Браво!
Щом стане въпрос за хубави мъже и всички имаме мнение.  Joy Joy Joy Joy Joy
Ами нормална ситуация. Какво да кажа повече. newsm10

# 82
Мария, Шаци Hug, вие днес ще се трудите за нас, много съм ви признателна    love001  love001

Та затова един Бова и един Деп подарък Peace  Peace

# 83

Хайде и аз да поработя над руския си hahaha smile3514

Скрит текст:
Шокираща новина за пушачите Mr. Green
http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=98081

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 13:50 от lia-martin

# 84
  • Швейцария
Мерси Лиа за подаръка   bouquet  Hug

# 85

Полегнал ми е... Гарко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Момичета Hug Hug Hug, още не съм свършила и един епизод на Кръв и роза - час и 35 мин.
РС ми забива и трябва да рестартирам, за съжаление, докато не зареди филма наново, не мога да си стигна вече гледаното и така....м ъ к а..... smile3511, при това на руски.....сега пак си чакам за последните 10 мин. от първа серия....
Сериалчето си е жива приказка, навремето много обичах такива филми и книги, четях на килограм - по 2-3 романа на ден hahaha, оказва се, че стара любов ръжда не хваща...та си го гледкам с удоволствие smile3534
Любов  и война  е много силен филм, това, което гледам сега до тук си е интересна приказка Heart Eyes
Но Гарко, алиас Роко пак си е сладур Hug

Скрит текст:
снимката не е от Кръв и роза Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 22:35 от lia-martin

# 87
Аууууу, сериалчето се заплита и придобива баш приключенски харатер newsm78

# 88
Въх, рагаци Hug, цял ден никой не е писал и думичка newsm53 Е, аз ви казвам 
  и се хвърлям да преборвам на руски поредния епизод на  Кръв и роза hahaha

# 89

Mountain Village, Val-Di-Funes, Italy

Общи условия