Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 583
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Лиа  Hug от пусто любопитсво погледнах линка дето си дала за гледане привечер  Shocked Shocked Shocked и добре, че са ми бързи реакциите  hahaha hahaha hahahaТова, че надничам във форума през работно време иди дойди Grinning
Скрит текст:
Но да зяпам голи мъже вече е прекалено  Joy Joy Joy
deizy13   bouquet   
Благодаря за превода, обаче искам да внеса яснота как сме се разбрали и седят нещата с преводаческите екипи.
Значи, когато някой е написал, че взима да превежда нещо в случая Mari@K  Hug друг не се ангажира и не за друго, а за да не се дублира преводачески труд.   bouquet

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 11:59 от Shatzi

# 571
Аууу Дейзи Hug, страхотно Peace, ето го и преводът newsm51

За теб:

# 572
Лиа  Hug от пусто любопитсво погледнах линка дето си дала за гледане привечер  Shocked Shocked Shocked и добре, че са ми бързи реакциите  hahaha hahaha hahahaТова, че надничам във форума през работно време иди дойди Grinning
Скрит текст:
Но да зяпам голи мъже вече е прекалено  Joy Joy Joy
deizy13   bouquet

Еми така е, като не четеш инструкциите, сърцетупът ти е на макс Mr. Green

# 573
  • София
Съжалявам,не съм прочела. Няма да се мешам повече. Приятен ден.

# 574
Съжалявам,не съм прочела. Няма да се мешам повече. Приятен ден.
Shocked Shocked Shocked Не разбрах за какво мешане става въпрос???

Е сега изчетох въпросите и отговорите на Гарко от клипа на Мария Hug, съвсем друго нещо си е с превод! Peace Отново благодаря, Дейзи Hug    love001 newsm10

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 12:17 от lia-martin

# 575
  • София
Мария извинявай за тъпата ми намеса. Момичета от тук нататък превод от мен само след ауторизация от титулярите.  bouquet

# 576
Мария извинявай за тъпата ми намеса. Момичета от тук нататък превод от мен само след ауторизация от титулярите.  bouquet
Дейзи не се сърди .. Naughty Hug  bouquet

# 577
Божичко, аз чак сега зацепих за какво иде реч newsm78 Banghead
Дейзи Hug, искала си да направиш добро и лично за мен го направи Peace Хубаво е обаче да се изчитаме, кой какво пише, не става въпрос за оторизация, става въпрос за синхронизация....Мария Hug е написала на два пъти, че ще направи превода, сама виждаш, че тук хората са отговорни, сигурна съм, че и ти си такава, щом си предложи помощта...Въпросът е да не се превежда едно и също нещо два пъти! smile3521 Първо е загуба на реално време и второ не води до никъде....и хайде това е интервю, но представяш ли си ти да се бъхтиш над сериал и някой друг да го пусне с превод малко преди да си завършила? На човек му остава горчилка в устата, повярвай ми, имала съм такива случаи от друг език!
А не е никак сложно да я има тази синхронизация, има тема, има ЛС, пишеш в темата: ще преведа това .....и готово, то ако никой не се обади, че вече е започнал същия превод, вече ще си е за негова сметка Crossing Arms А ние, неуките чинно си чакаме.....когато...тогава!
Мария Hug, дано не си била стигнала до финала....., сигурна съм, че Дейзи го е направила за да помогне и да ни изненада приятно! Ако беше тук, щях да те водя на тортичка и кафенце/чайче за бърз релакс, но нищо, някога може и да стане! Heart Eyes

# 578
  • Швейцария
spam2 spam2 spam2
Скрит текст:
Ние, сега, тук на състезание ли се намираме: кой по бързо ще постне превода??? newsm78
Дейзи, проблема е, че се дублира работа и се оказва, че труда ми отива по дяволите.
Рови се в нета, поствай си статиите и си ги превеждай като имаш толкова голям мерак да превеждаш. Нито ти, нито аз сме единствените които имаме познания по италиански, така че не се прави на сърдита ощипана госпожица. Тук сме всички заради Гарко и ако можем да внесем някаква яснота на неразбиращите езика ок, но нека се респектираме, а не да се доказваме. Аз нямам никакво намерение да си губя времето, имам предостатъчно работа

# 579
  • София
Мария  Peace

# 580
Рудолфо Валентино ли щеше да е с участието на Марта Вачкова и Латинка Петрова или ставаше въпрос за друг филм?

Hug Hug Hug

Да, за този филм става въпрос, Емили.

Кали Hugдано да успеем да го гледаме.

# 581
Eмили Hug, за Мода Peace Много им харесвам повечето песни, а ги открих тук чрез темата, ровейки се за италианска музика newsm78

# 582
lia-martin, радвам се.  Hug Аз също им харесвам повечето песни, въпреки че не разбирам какво се пее в тях.  Grinning

# 583
  • Швейцария

Надявам се, това да означава че си добронамерена и да не вземаме пребързани решения и всичко да си продължи по старому  wflag, поне това е моето желание. Предстоят ни хубави моменти със сериалите на нашето момче, да си коментираме в мир и спокойствие и така....

Извинявам се за спама, за мен въпроса е приключил Peace

# 584
lia-martin, радвам се.  Hug Аз също им харесвам повечето песни, въпреки че не разбирам какво се пее в тях.  Grinning+1

За какво ли му вземат размери на Гарко, да не се жени, та за сватбен костюм? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт