Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 691
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Швейцария
Ей разчоплихте го набора значи  Joy дайте ни поне още една година до 40- те  Joy

# 151
Кой казва истината за възрастта на Гарко, а / коментирали сме на тази тема Heart Eyes/?

Biography for
Gabriel Garko More at IMDbPro »
ad feedback
Date of Birth
12 July 1972, Turin, Italy
Birth Name
 Dario Oliviero

Height
 6' 2¾" (1.90 m)

Trivia

He speaks Italian, French and English.

A former model, he was Mister Italy at the beginning of his career.

Has a dog named Bacco.

Performed his military duty in the "Carabinieri".

Practices body-building, swimming, skiing and horse riding. Supports Turin soccer team "Juventus".

Lived with actress Eva Grimaldi.

Made a nude artistic calendar in 2002 for Italian magazine Max.

# 152
Ей разчоплихте го набора значи  Joy дайте ни поне още една година до 40- те  Joy

Аз ви давам още 7, а може и 17, живейте! Joy Joy Joy

# 153
  • Мюнхен
Шаци Hug, като ви чета с Кали Hug...май сте прави, вярно, доста са пообработени всичките дами визажно Mr. Green
А и ти пък, дали е на 39 или на 41 г. има ли вече значение....щом е над 30 hahaha

Е така ми харесва много, въпреки че хубавото си е хубаво. Мамин сладък.
Лиа може би има на някои места разминаване в годините, но на повечето места, както и тук си е набор 74. А мисля, че това е достоверно. Но знам ли. На мен повече ми изнася да не е на 40.  Mr. Green

http://it.wikipedia.org/wiki/Gabriel_Garko

# 154
  • София
Знам и го четох, че Габриел е роден 1974 година. Е то няма значение  де, само заради 40 дали ги е направил или не.  Факт е че изглежда превъзходно  Laughing  Натурално  Heart Eyes
bggirl22  newsm10

# 155
Да е жив и здрав.
Разбира се, че няма значение дали е на 39 или 41.
Ние тук си се шегичкаме.  Sunglasses Sunglasses Sunglasses (за негова сметка).

Я колко неща ни е подготвил.
Чакаме сега Рудолфо Валентино, после Грехът..., а след това и Честта...

Много ми се иска обаче да го видя в една истинска любовна история.
До тук, освен в Лице на ангел, не видях нещо такова.
Или него го обичат, пък той не я обича, или пък обратното... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 156
  • София
Охх аз пак нещо не съм в час с постовете. Така е Лиа щом е минал 30 какво го гледаме дали е на 39 или на 41   Joy Ама така е.
Кали  newsm10

# 157
Знам и го четох, че Габриел е роден 1974 година. Е то няма значение  де, само заради 40 дали ги е направил или не.  Факт е че изглежда превъзходно  Laughing  Натурално  Heart Eyesbggirl22  newsm10
+ 1  Peace

Кали Hug, искаш ти любовен филма /и аз също де/, ама ако му притурят пак някоя пудриера като партньорка ще има да скърцаме със зъби Joy Joy

# 158
Ето още един Гарко за лека нощ! Rolling Eyes /това наистина ли е той newsm78/

# 159
  • Мюнхен
Кали за мен и "Лице на ангел" не беше много любовен, не показа толкова чувства колкото бих искала. Беше си влюбен в Олга в Честта, ама тя пък беше единствената, която не го искаше. Иначе си права. Какви хубави филми чакаме още. И то всички с Гарко.  Crazy Crazy Crazy Crazy
Момичета аз мисля, че той и на 50 ще ни кара да ни течат лигите по него. Поне моите са така.  Joy Joy Joy Joy

# 160
  • Мюнхен
Лиа той е той е. Ама не му се виждат хубавите сини очи.

# 161
Кали за мен и "Лице на ангел" не беше много любовен, не показа толкова чувства колкото бих искала. Беше си влюбен в Олга в Честта, ама тя пък беше единствената, която не го искаше. Иначе си права. Какви хубави филми чакаме още. И то всички с Гарко.  Crazy Crazy Crazy Crazy
Момичета аз мисля, че той и на 50 ще ни кара да ни течат лигите по него. Поне моите са така.  Joy Joy Joy Joy
Аз също, стига да не измени на режима си и да се отпусне....
Скрит текст:
имам приятел плувец, който до преди 2-3 години изглеждаше умопомрачително, а сега на човек не прилича Mr. Green

# 162
Ох, Бг-гърл Hug, утрепах се да ти търся Гарко хем с вдигната коса, хем синьото му око да се вижда, но не ми се рови вече, та затова за теб, за лека нощ, вече слагана снимка  smihesorry

# 163
  • София
Това  с 'пудриерата" ме разби rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Кали Hug, искаш ти любовен филма /и аз също де/, ама ако му притурят пак някоя пудриера като партньорка ще има да скърцаме със зъби :35: Joy
Ох, много се смях с "пудриерата "  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Лека нощ  Hug
Човек изведнъж се срива , то не може да си форевър янг или върха спортис, въпроса е да  го приемеш и да не се правят лични драми. И такива има , много от шоубизнеса.

# 164
  • Мюнхен
След 10г може да имаме и друг любимец, но не ми се вярва да се отпусне чак толкова. Пък и преди всичко това красиво лице не вярвам да може толкова много да погрознее.

Общи условия

Активация на акаунт