Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 732
  • 752
  •   2
Отговори
# 165
  • Мюнхен
Лиа правилно си подбрала снимката. И този поглед..... Мерси
Пудриера....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лека и от мен, отивам да наваксам с филмите, доката съвсем не съм заспала.

# 166
След 10г може да имаме и друг любимец, но не ми се вярва да се отпусне чак толкова. Пък и преди всичко това красиво лице не вярвам да може толкова много да погрознее.
И аз това му пожелавам, освен да си е жив и здрав и след 10 години да не ни е омръзнал hahaha

Открих ти още едно синьо око....

Шаци Hug за мислите в спойлера  smile3501

# 167
  • Мюнхен
Лиа Мерси мерси.... Аз харесвам очите му и устните най-много, но и тялото, брадичката, скулите, усмиката, косата.... Абе май-всичко ми харесва. Ох изчезвам. Добре че мъжа ми не разбира и не може да чете български.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 168
# 169

Sea Passage, Varigotti, Liguria, Italy

# 170
  • Швейцария
Да попитам пак съвсем плахо, някой би ли се съгласил да превежда Io ti assolvo Praynig  Peace

Добро утро момичета   bouquet

Лиа, и аз съвсем плахо да попитам къде мога да го гледам този филм, пък после ще видим... Peace Ако може някой да го качи в tranzit  Praynig

По снощната тема, която сте разнищвали относно партньорките на Гарко, и аз мисля, че никак не му подхождат. Като се замисля, италианското кино изобилства от хубави актьори, но от към артистки бледнее. Повечето стойностни са вече минали една определена възраст и почти всичките са “тунинговани“ многократно  Joy Anna Safroncik на последък й симпатизирам, макар че тя е украинка. Martina Stella също е добра. Гледала съм ги в различни продукции и за мен се справят много добре. И до тук ми спира списъка....а, и Козима да не забравя  Peace

# 171
  • София
Хей сега при Гала казаха, че почват да  излъчват L'onore e il rispetto  по Нова ТВ събота и неделя от 12:00 Simple Smile) Heart Eyes Peace

# 172
Мария Hug, здравей и добър ден, щях да пиша слънчев, но тук вали и ми напомня, че есента не е далеч Weary
Филмът трае около 100 минути. Аз не съм много грамотна с качвания в транзит и прочие, намерих нещо за онлайн гледане и сваляне newsm78

http://vdownload.eu/watch/7297377-io-ti-assolvo-%D1%8F-%D0%BE%D1 … %D1%85%D0%B8.html,

но разчитам на момичетата тук, дето са факири newsm68 newsm44 newsm68 Знам, че е с криминален жанр, играят познати нам артисти, но най-вече двойката Гарко - Копола, но дали са двойка или противници, хабер си нямам newsm78

Дейзи  Hug, мерси за инфото Peace

# 173
Мария Hug, дори разбрах един диалог от филма hahaha

Падре: /Гарко/: Mirella
Мирела            : Si, padre
Падре              : Niente
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 174
Хей сега при Гала казаха, че почват да  излъчват L'onore e il rispetto  по Нова ТВ събота и неделя от 12:00 Simple Smile) Heart Eyes Peace
Предната събота и неделя започна излъчването на сериала.Тази събота и неделя ще дадат други два епизода.

# 175
Мария Hug, здравей и добър ден, щях да пиша слънчев, но тук вали и ми напомня, че есента не е далеч Weary
Филмът трае около 100 минути. Аз не съм много грамотна с качвания в транзит и прочие, намерих нещо за онлайн гледане и сваляне newsm78

http://vdownload.eu/watch/7297377-io-ti-assolvo-%D1%8F-%D0%BE%D1 … %D1%85%D0%B8.html,

но разчитам на момичетата тук, дето са факири newsm68 newsm44 newsm68 Знам, че е с криминален жанр, играят познати нам артисти, но най-вече двойката Гарко - Копола, но дали са двойка или противници, хабер си нямам newsm78

Дейзи  Hug, мерси за инфото Peace
Лиаааа , бравооо благодаря ти.  bouquet

# 176
Ъммммммм какъв кеф колко много филми се оказва , че ще имаме за гледане.
Много обичам навън като е студено и вали, да съм си в къщи с богат избор на филми които съм си приготвила да гледам. Heart Eyes

# 177
Ъммммммм какъв кеф колко много филми се оказва , че ще имаме за гледане.
Много обичам навън като е студено и вали, да съм си в къщи с богат избор на филми които съм си приготвила да гледам. Heart Eyes

Познато чувство Peace

# 178
# 179
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, аз понеже пътувах и малко пропуснах, но видях, че сте пуснали нов филм. Това е Калдо криминале ли? И има ли друго пуснато, преведено?
Да благодаря и аз на момичетата за субтитрите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт