Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 571
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
ДейзиPraynig какво пише в статията????

# 558
# 559
  • Швейцария
 newsm44 ноември месец ще почне Рудолфо Валентино, то не останало, някакъв един месец. Yes, yes, yes newsm68
Мерси Кали за инфото  bouquet

# 560
  • Швейцария
В момента под голяма тайна снимали промоционалния клип на "Родолфо Валентино".
А защо е всичко в пълна тайна newsm78 Помислих си аз, че е затишие пред биря.
А canale 5  smile3505

# 561
Рудолфо Валентино ли щеше да е с участието на Марта Вачкова и Латинка Петрова или ставаше въпрос за друг филм?

# 562
Рудолфо Валентино ли щеше да е с участието на Марта Вачкова и Латинка Петрова или ставаше въпрос за друг филм?

Hug Hug Hug

Да, за този филм става въпрос, Емили.

# 563
  • Швейцария
Ку-ку, кой не спи  #Silly

По нощите да ви пусна едно стриптийз интервю на Гарко с Мария Де Филипи. Сега е подходящ час, децата спят  Simple Smile  Старо е, от преди година и половина. Дано успеете да го гледате  Praynig Извинявам се ако вече сте го гледали   smihesorry и коментирали. Ако на някой му е интересно, утре ще постна превод  Hug

http://www.video.mediaset.it/video/amici/recitazione/299273/strip-intervista.html#tc-s1-c3-o1-p1[/video]

В общи линии задават си въпроси един на друг и, който не иска да отговаря трябва да сваля по нещо от себе си. Въпросите са малко пикантни, за да не отговарят и да се събличат  hahaha

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 01:10 от Mari@K

# 564
  • Варна
Ако мога да помогна за свалянето на Una Grande Famiglia - давам линк за 1 епизод. Лично аз не съм го теглила, но винаги качеството е хубаво и не трябва регистрация -http://DMCA-removal-from-Google/una-grande-famiglia-s01e01-dttrip-x-q36658175.html

# 565
  • София
Добро утро  Hug
Mari@K   bouquet с нетърпение чакам превода, Габриел си остана облечен, същото не може да се каже за дамата  Joy
Тук май пише, че ще снима филм newsm78
https://www.google.bg/?gws_rd=cr&ei=BYJCUujQK8TlswaKoIDIDQ#p … garko&tbm=nws
a6olq  bouquet

# 566
  • Швейцария
Добро утро  Hug
Shatzi, Гарко сигурно предварително е прочел въпросите и за това се е съгласил на това интервю-игра, а и имаше доста неща по него за махане от колкото госпожата. Въпросите по- късно ще ги постна.
А в статията пише, че Азия Ардженто ще бъде режисьор на филма "Неразбрана", а Гарко ще си партнира с Шарлот Генсбург като родители на 9-год. момиче. Снимките ще се правят в Рим и Торино и щели да продължат 6 седмици. В общи линии това е статията.

# 567
 wavey

Снощи не можах да гледам стриптийза, но сега, на ранина се наточих, щото Мария Hug, е писала, че 1.02 ч. бил "подходящ час". И такаааа, заседнах аз да гледам...интересно беше, но без превод си е нищо - нито разбрах въпросите, нито отговорите, нито видях Гарко повечко "разхвърлян" Joy Joy Joy Ако може малко превод, ще е супер! Praynig Но за да не сме капо, едно спойлерче newsm68
Скрит текст:
. Стига ви толкова, че ще се разконцентрирате на работното място Joy Joy Joy Joy Joy Привечер може да си гледкате тук:
Шаци Hug, добра новина за снимането на филм с Гарко. Обезателно ще го гледаме Heart Eyes

Да споделя, че втори еп. на БНТ-сериала за мен дръпна малко назад, беше леко скучен, но се надявам днес да форсират smile3521

На мен русият Гарко изобщо не ми харесва, някак си губи очарованието newsm47

Peace

# 568
Мария Hug, мерси за инфото по новия филм, щом за месец и половина ще го снимат, ще е кратък - около час и половина Heart Eyes

# 569
  • София
Ку-ку, кой не спи  #Silly

По нощите да ви пусна едно стриптийз интервю на Гарко с Мария Де Филипи. Сега е подходящ час, децата спят  Simple Smile  Старо е, от преди година и половина. Дано успеете да го гледате  Praynig Извинявам се ако вече сте го гледали   smihesorry и коментирали. Ако на някой му е интересно, утре ще постна превод  Hug

http://www.video.mediaset.it/video/amici/recitazione/299273/strip-intervista.html#tc-s1-c3-o1-p1[/video]

В общи линии задават си въпроси един на друг и, който не иска да отговаря трябва да сваля по нещо от себе си. Въпросите са малко пикантни, за да не отговарят и да се събличат  hahaha

И така сценаристите измислиха нещо от което аз се разграничавам , ние двамата да направим нещо много особенно.
Виж на стената какво ще се появи.
Стриптийз интервю.
И така , трябва да пристигнат 2 плика, един за теб и един за мен.
Г- Да видим как работи.
М- Аз знам как работи, но не знам въпросите. Въпросите са тежички защото играта се състои в това да не отговаряме. Ако не отговаряме трябва да събличаме нещо.
Г- Някой спомня ли си колко е часа?
М- Е добре, вярвам, че са внимавали.
Публиката крещи  Гол, Гол, Гол 
М- не, не това няма да се случи. Можем на всичко да отговорим тогава ще си останем префектно облечени. Започни ти.
Г-  Би ли изкарала един уикенд включително през ноща с Пиер Силвио Берлускони?
М-  Благодаря за въпроса, това е един малко лош  въпрос, защото ако кажа да ще обидя някой, ако кажа не изглежда като неуважение към другата страна.
Г- Тогава какво ще съблечеш?
М- Събличам.
М- мой ред е
Някой от публиката се провиква „ Красив си“ , а Габриел отогваря свенливо Благодаря 
М- Повтарям, че не съм писала аз въпросите... В интимните моменти  на тъмно или на светло?
Г- Цял живот на светло.
М- а,отговори. Е може и да не отговаряш.
Г- не, не аз ще отговарям 
Г- Кой написа въпросите?
М- сценаристите
Г- Колко са мили!
Г- Някога отмъквала ли си мъжа на някоя?
М- да, и всички го знаят, но после се омъжих за него така, че ..
М- А, на този няма да отговориш според мен. Трябва да избереш тази вечер в леглото в твоята къща Ферили или Аркури?
Тук се прави, че не чува и пита пак.
Г- Не не няма да отговоря.
Г- Следващият въпрос  е ..какво ще съблечеш защото няма да отговориш.
М- няма ли да отговоря ?
Г- не няма, какво мислиш за Марта Флави?
М- Събличам!
Г- Ръкавиците?
М-  на този ще отговориш до колкото те познавам. Плакал ли си някога за твое куче?
Г-  По дяволите, да плаках, казваше се Бакко и трябваше да се разделя с него когато беше на 7г.
М- и аз плаках.
Г- Казвала ли си някога на твоя син „ ти с тази няма да излизаш никога повече“?
М- Да, повече от един път и все със същото момиче.
М- Може ли да кажеш на висок глас твоето истинско име и номера на мобилния ти телефон?
Г-  Е аз  не ги знам и там е проблема.
М- тогава се събличай. Даже красиво си сваля обувките а 
Г- Amici( приятели) ще се дава по Скай?
М-  Учтиви... събличам се. Якето.
М-  От този въпрос се разграничавам определено.  Някога правил ли си секс по телефона?
Г- ДА, отговоа е ДА.
Г- на този няма да отговориш.
М- ще трябва 
Г- Ще кажеш ли името на една водеща, която според теб е капацитет( професионалист)?
М-  Ще се съблеча .
М-  Ще ми кажеш ли коя е актрисата, която те е целунала най-лошо на снимки( сцена)?
Г-  Трябва да е актриса, която познават всички?
М- Да, италианска актриса, която познават всички и е много известна.
Г- някога крала ли си ?
М- Да, когато бях на 15г откраднах една сребърна вещ от вкъщи , продадох я в магазина за бижута и си платих глобите.
М- Коя е по добра любовница меджу  Аутиери и Грималди?
Г- Грималди.
М- Ха отговори.
Г- е бяхме заедно 4 години.
Г- Някога имитирала ли си главоболие за да не правиш секс?
Г- Но какво ще съблечеш?
М- Ще ни покажеш ли гръдния си кош „отворен и затворен“ – гол? (имат предвид наперен и в нормално състояние предполагам )
Г- Но вече са ме виждали.  Добре.
М- Не не недей.
Г- Дай да видим твоя гръден кош- гол!
М- не, не играта приключи.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт